Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Csak engen idegesít ez?...

Csak engen idegesít ez? Milyen hatása lehet a feleslegesen beszedett antibiotikumnak?

Figyelt kérdés
Gyakran szembe jönnek velem az okoskodó emberek akik a legkisebb nathánál es virúsnál is eldöntik hogy nekik antibiotikumot kell szedniük . Elmennek orvoshoz addig hisztiznek, addig verik a mellüket amig az orvos ki nem irja neki hogy takarodjon már el a rendelőből. Ha az orvos nem irja ki nekik teszem hozzá jogosan, elhordjak az orvost mindennek, hogy az az orvos hülye meg stb. Mi a veleményetek erről? Találkoztatok mar ilyen emberrel?

tegnap 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:
74%
2050. vezető halálok az antimikrobiális rezisztencia. Köszönhetően nekik, meg egynéhány orvosnak.
tegnap 19:10
 2/3 anonim ***** válasza:
63%
Én olyannal találkoztam, helyettesítés volt a gyerekorvosnál, és miután kijelentette milyen vírus az ami a fiamnak van, felírta az antibiotikumot. Kontrollra már a rendes orvosunkhoz mentem és mondtam neki, hogy ne haragudjon, de ki sem váltottam. Nem szólt semmit, csak mosolygot.
tegnap 19:28
 3/3 anonim ***** válasza:
61%
"mosolygott"
tegnap 19:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!