Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Beoltassam magam? (Többi lent)

Beoltassam magam? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Rohadtul bizonytalan vagyok. Csak azért kellene az oltás hogy tudjak menni a barátaimmal programokra de ha az oltásra gondolok elkap a rossz érzés. (nem vagyok oltásellenes) Félek attól hogy milyen mellékhatásai lesznek rövid illetve hosszútávon. Ja és a fejemben van az hogy mi van ha ettől meghalok. (Eddig nem kaptam el a koronát valószínűleg ezután sem fogom)

2021. jún. 9. 21:53
 81/93 anonim ***** válasza:
24%
Belegondoltál már abba, hogy mennyi embert oltottak be? Azokból lehet hogy néhányan meghaltak, de ennyi belefér. Közlekedési balesetben is sokkal többen meghalnak. Attól nem félsz? Vagy bármilyen betegségtől. Én ma kaptam meg a második pfizer oltást. Előtte nem tartottam fontosnak. De a tesóm is beadatta, és semmi baja nem lett tőle. Na meg kell a védettségi kártya is, különben nem tudnánk meglátogatni a kórházba nagyon beteg anyukánkat. Te döntessz végül is, de nem kell félni az oltástól.Egy gyönge oltás tájéki izomfájdalmon kívül nálam semmi nem volt, pedig asztmás vagyok, magas vérnyomá túlsúlyos, na meg pánikbeteg, amire több éve gyógyszert szedek.
2021. jún. 11. 23:51
 82/93 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem sincs szükség vakcinagyárra, főleg olyanra nem, ahol majd a kínahoz hasonló vakcinát akarnak gyártani. Egyrészt veszélyes, ha kiszabadulnak a még nem elölt vírusok, másrészt értelmetlen mert sokba kerül, sokára épül fel a gyár, ilyen vakcinák nem biztos hogy kellenek az embereknek. Mutáns vírusokra sokáig tart a vakcinák legyártása, és nem valószínű hogy hatékony is lesz. Ha külföldre szállítanák, ott se biztos hogy kellene, főleg a nyugati országokba. A keleti országokat meg kína el tudja látni. Ha ilyen típusú vakcinára lenne szükségünk, kína a későbbiekben is el tudna látni. Igaz elég drágán, de nem véletlenül drága. Azért az, mert az előállítása is drága, na meg veszélyes.
2021. jún. 12. 00:04
 83/93 anonim ***** válasza:
74%
81 Gondolom ha a beteg anyukád halt volna meg oltástól, nem írnál ekkora hülyeséget, néhányan meghaltak, de ennyi belefér. Meg hogy közlekedési balesetben is meghalnak sokkal többem. Ebben ne legyél olyan biztos egy évben 100 ember hal meg közlekedési balesetbe, az oltás ezt lekörözi, persze nincs nagydobra verve. A másik mert az utakon is meghalnak, és talán belem jön egy zakkant, az elkerülhetetlen, de az csak talán.Magamba nyomassak egy szart, és rizikózzak, benne leszek az 1% ban aki meghal azért kicsit más, Egyébként, meg ne zabálj annyit jót tesz az aszmádnak, és elfelejtheted a magas vérnyomást, főleg ha mozogsz is, na az ilyenek hiszik azt, elég az oltás az immunrendszer smafu. A nyers stílust köszönd a beszólásodnak, ha páran meghalnak az oltástól az belefér. Tudod mi fér bele!
2021. jún. 12. 07:42
 84/93 anonim ***** válasza:
22%

83

Az oltástól talán meghal 0,000001 %.

Az oltás pont az immunrendszert tanítja meg védekezni, tehát nem értem, miért írod a 81-esnek, hogy: "na az ilyenek hiszik azt, elég az oltás az immunrendszer smafu".

2021. jún. 12. 07:47
 85/93 anonim ***** válasza:
62%
84 hivatalosan biztos 0.000001% halt meg oltás következtében. De azok biztos pont véletlen a közelemben. Meg mellékhatása káros hatása sincs, és minden oltás jó, és biztonságos, azért kínlódnak szenvednek lépten nyomon tőle, mert nincs.Az öcsém barátja nagyon mosolyogna rajta, feltéve ha tudna, mivel fél arca több mint egy hónapja zsibbad, de ez elfogadható. 30 éves egészséges férfi minek mosolyogjon. Az immunrendszert tanítja az oltás, ebbe mélyedj bele jobban, mert ez akkora hülyeség. Az immunrendszer elég bonyolult, és összetett folyamat, amibe belepiszkálnak az oltással, aztán valami biztos kisül belőle.
2021. jún. 12. 08:41
 86/93 anonim ***** válasza:
25%

85

Biológiaórán hiányoztál?

Az azért még megvan, mi az, ami miatt nem veszélyeztetett téged a torokgyík vagy a járványos gyermekbénulás?

2021. jún. 12. 08:50
 87/93 anonim ***** válasza:
11%
Na már ide is beszivárogtak a nagyon buta konteósok, oltásellenek. Nem tudom miért nem lepődök meg, és azon se hogy lepontoztak. Sajnos a normális emberek többsége teszi a dolgát, nem akar meggyőzni senkit. Én éppen ráértem, és nem érdekel hogy lepontoztok butákok, csak nevetségessé teszitek magatok! Nekem mindegy, de ezt még le akartam írni. Buták vagytok mint a laposföldesek!!
2021. jún. 12. 10:18
 88/93 anonim ***** válasza:
76%
Az idő eldönti ki lesz a buta. Majd ha fütyülnek hogy menj a 10.adagodhoz mert az kell hogy szabad légy meglátjuk,a lelki szabadság és béke azoknak marad akik nem követik a hatalommániás bácsik utasításait,köszi.
2021. jún. 12. 12:20
 89/93 anonim ***** válasza:
68%
88 as A tizedikre már úgy kell vinni őket majd, a végén nem marad más, csak genetikai hulladék. :)
2021. jún. 12. 12:28
 90/93 anonim ***** válasza:
21%
88 A magadfajta nem hisz normális embernek, és teljesen máshogy lát mindent. Az idő természetesen úgy fog dönteni, hogy te megmondtad, és a magad számára igazat fogsz adni. Semmit nem fognak számítani az igazi adatok, te csak Tamasi, Pócs, Lenkei, Gödény féle elmeroggyantaknak hiszel, mondjon is bárki bármi mást. Akik számomra szégyent hoztak az orvosi szakmára, de gondolom még így vannak ezzel több százezren az országban.
2021. jún. 12. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!