Beoltassam magam? (Többi lent)
# 40
Az immunrendszernek a túlzott reakciójával szokott gond lenni, vagy a saját szervezet ellen indított reakciójával.
Én naponta eszem zöldséget, gyümölcsöt, időszakosan szedek táplálékkiegészítőket, eleget iszom, kifejezetten szeretek sima vizet inni, bubitól, ízesítéstől mentesen, sportolok, eleget alszom, bár ez utóbbi nehéz, amióta ismét iroda van.
Tehát nem gondolnám, hogy kirívó gondok lennének az életmódommal.
Ne azért oltásd be magad, hogy bulizni mehess, hanem azért, hogy védd az egészségedet, amivel a társadalom többi (védtelenebb) tagjainak az egészségét is véded. Túlságosan nagyképű, aki azt képzeli, hogy ő biztosan nem fog megbetegedni akár csak egy frissen mutálódott sokkal veszélyesebb vírustól.
Az olyan megjegyzések meg, hogy "úgyis csak a betegek halnak meg tőle", pszichopátiára utal.
Arra írtam, ha másé nem érdekli, akkor az pszichopátiára utal.
Olvasd el a pszichopatákról szóló cikket.
Ha meg tökhülye, akkor a saját egészségét úgy károsíthatja, ahogy akarja, amennyiben ez nem árt másoknak, de a vírus ugyebár árt.
Nem írtam, hogy az vagy csak azt, hogy arra utal az efféle viselkedés, attól még lehet simán alacsony IQ-val rendelkező is.
A dohányosok között is sok van, arányában több mint a nemdohányzók között.
#40, faterom személyi edző, napi szinten kondi megy, mindenféle szerek nélkül, semmit nem szedett be, saját maga tett azért, hogy ilyen legyen, makk egészséges, elkapta a vírust, 3 hétig feküdt, pár másodpercre emelte a fejét leizzadt, mert annyira megterhelő volt neki, ennyit erről, hiába élsz egészségesen, ha nincsen szerencséd, akkor elkap és ha elkaptad, akkor összeteheted a 2 kezedet azért, hogy enyhén megússzad
#43, elég szomorú, hogy vannak olyan emberek, akik a saját érdekeiken túl nem látnak
tudod te hány család gyászolt ás gyászol a mai napig, mert a covid elvitte a szerettüket, százak, de te, azt hangoztatod, hogy jöjjön csak a negyedik hullám, mert erős vagy, okés legyen erős az immunrendszered, tök jó meg minden, de attól még ne vedd ezt az egészet félvárról, mert vannak, akik nem ilyen szerencsések és sok esetben nem tehetnek róla, hogy van valamiféle egészségügyi gondjuk, okés, ne érdekeljen más, de ezt ne hangoztassad főleg ne nagy büszkén, mert undorító dolog, és ez a fajta hozzáállás mindent elmond rólad
hiába van beoltva az ember, azért azt bekell vallani, hogy mindenkiben van apró kíváncsiság, hogy az indiai mutáns ellen mennyire véd, remélem ugyan úgy és nem kell megint hónapokra a 4 fal közé zárkóznom, mert nem lehet menni sehova, magamat nem féltem, de nem akarom, hogy akkora gond legyen, mit pl indiában van, mert az borzasztó lehet
#27 voltam, csövi hali
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!