Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Beoltassam magam? (Többi lent)

Beoltassam magam? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Rohadtul bizonytalan vagyok. Csak azért kellene az oltás hogy tudjak menni a barátaimmal programokra de ha az oltásra gondolok elkap a rossz érzés. (nem vagyok oltásellenes) Félek attól hogy milyen mellékhatásai lesznek rövid illetve hosszútávon. Ja és a fejemben van az hogy mi van ha ettől meghalok. (Eddig nem kaptam el a koronát valószínűleg ezután sem fogom)

2021. jún. 9. 21:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/93 anonim ***** válasza:
9%
83-as számú agybeteg, te meg nem személyeskedj, meg amúgy sem neked írtam, amit írtam. Udariatlanság belepofázni a nem neked szóló üzenetbe. Nem szóltam be semmit senkinek akkor még, de neked kis trollocska be fogok, ha úgy hozza a helyzet, és megmutatom, hogy hol lenne a helyed. Ne oltassál az istenért se, jobb is lenne ha hullana a férgese, és itt a te félédre gondoltam. Az 1 bites gondolkodásra képes konteósokra. Rátok se itt, se máshol nincs, és nem is lesz szükség.
2021. jún. 12. 13:53
 92/93 anonim ***** válasza:
87%
91 Drágám, ez egy fórum ahol szabadon véleményt mondanak. Vagy miután beoltatnál mindenkit, eltörlöd a szólásszabadságot is, jó miniszterelnökhelyettes lennél most.
2021. jún. 12. 14:52
 93/93 anonim ***** válasza:
89%

Persze persze mindig a csúnya "Görény" meg a bandája brühühü. Inkább járd a magad útját,gondolkozz,kérdezz,elemezz. Egy olyan világban,ami a haszonszerzésről szól,miért higgyek vakon bárkinek?

A szolgalélek nevelést már alsóban elkezdik,eredménye a sok megnyomorodott gondolkodni nem képes,lelkileg roncs,alkesz ember,amitől családok mennek tönkre. Ez persze nem probléma

Ugyanez megy,aki nem tartja be az értelmetlen szabályokat,kirekesztik. Miért kap a gyerek egyest ha nincs tesi felszerelése? Senki nem tudja. A fiatal elme nem tudja megállapítani,hogy nem vele van a baj,ezért valószínűbb hogy beáll a sorba

2021. jún. 12. 17:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!