Rohadtul bizonytalan vagyok. Csak azért kellene az oltás hogy tudjak menni a barátaimmal programokra de ha az oltásra gondolok elkap a rossz érzés. (nem vagyok oltásellenes) Félek attól hogy milyen mellékhatásai lesznek rövid illetve hosszútávon. Ja és a fejemben van az hogy mi van ha ettől meghalok. (Eddig nem kaptam el a koronát valószínűleg ezután sem fogom)
64-es Ingyen nem kapsz te semmit az államtól az oltást se. Én is tudnék nagylelkű lenni, ha előtte kizsigerelem az emberekből a pénzt, azon vakcinagyárat építek, oltást gyártok azt nagylelkűen ingyen adom, miután százféle módon elvettem a pénzt. Mindent azok fizetnek akik nap mint nap dolgoznak adót fizetnek, az nem termel pénzt, hogy hangzatos szavakat mond valaki a parlamentben, ha éppen van kedve bemenni. El kéne felejteni, hogy bármit ingyen kapunk.Mindent mi fizetünk, ők meg szórják a pénzt amire kedvük van.Had ne soroljam mire.
2021. jún. 11. 09:58
72/93 anonim válasza:
Igen ebben igazad van, ingyen nem kapunk semmit. De hogy ha külföldről kell megvásárolni akkor még inkább nem ingyen van.
Ha van egy gyárunk, akkor mégsem vagyunk olyan kiszolgáltatottak.
2021. jún. 11. 10:07
73/93 anonim válasza:
"Ha van egy gyárunk, akkor mégsem vagyunk olyan kiszolgáltatottak."
Minek kéne olyan gyár, amire nincs szüksége az embereknek? Nem kell! Soha ilyen járvány nem volt, hogy folyamatosan mindenkit oltani kellett. Másik járványoknál mindig elég volt egy is.
Azért nem véletlen van, hogy nem bíznak benne sokan. Vannak furcsa dolgok.
2021. jún. 11. 12:57
74/93 anonim válasza:
#72, gyárat építenek. Mondom gyárat. Úgy, hogy aki akart oltást, az kapott. Ha a logikát követed, ami neked is hátha van, akkor rájöhetsz hogy folyamatosan oltani akarják majd a népet. Ez semmiképp sem normális.
2021. jún. 11. 13:00
75/93 anonim válasza:
Pont ma reggel mondta apukám, hogy Orbán minden egyes fajta vakcinából több milliót rendelt még be pluszba.
Nyugi emberek, lesz itt még 3., 4., 5... stb. oltás, ha túlélitek.
Minek ennyi vakcina, ha elméletben javulnak a helyzetek, meg már sokan be vannak oltva? Ja, kellenek az ismétlődő oltások? Na, így lehet tönkre tenni az egyébként teljesen jól működő immunrendszert.
2021. jún. 11. 13:01
76/93 anonim válasza:
75
Amíg kicsi az átoltottság, terjed a kór és mutálódik is.
De azt elmagyarázhatnád, hogyan árt egy vakcina az immunrendszernek.
Próbáljátok már a járványt pártállástól függetlenül kezelni. Azt, hogy például az oltottsági igazoláshoz is minimum két oltást kell, az Unió elvárása minden országban érvényes uniós vakcina igazolványhoz és ha idővel lesz mutáció vagy újabb hullám, akkor szintén az Unió fogja elvárni a 3. 4. 16. oltást.
2021. jún. 11. 20:25
79/93 anonim válasza:
Sajnos nem lehet máshogy kezelni, 78-as. A jelenlegi regnáló kormány fenyegetőzik, hárítja át a felelősséget az adófizető emberekre, miközben olyan eü szakemberhiány van, az eü-ből kilopott milliárdokról nem is beszélve. Amilyen a kormány, olyan a nép, ez a felelősségáthárítás az oltáshívők körében is nagyon megy.
2021. jún. 11. 20:36
80/93 anonim válasza:
Azért az is eléggé vicces, hogy "USA - Texasban betiltották az oltási igazolványokat! Sem az üzleti, sem a kormányzati szférában nem lehet kérni az igazolványok bemutatását." [link]
Addig hazánkban és máshol erőszakkal, kényszerrel akarják az emberekre rátukmálni ezt a kártyát.
Pl. akkor már Texasban nem fertőz a vírus, vagy mi? Ott hirtelen nem diszkriminálják az embereket?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!