Beoltassam magam? (Többi lent)
Gondolom az nem lehet számodra érv, hogy párom háziorvosa se oltatja be magát és az asszisztensét se oltatja be (na vajon miért?), unokatesóm párja, aki gyógyszerész se oltatja be magát.
Ha valaki ellent mer mondani a mainstream médiának, és a politikailag lefizetett szakemberek véleményének az már nem vélemény, tudjuk, és majdnemhogy máglyára vetik, hogy mit képzel, konteós, laposföld hívő, oltás és vírustagadó..stb.
Mi lenne, ha szimplán csak tiszteletben tartanánk egymás döntését és nem akarnánk kis kanálban is megfojtani a másikat, csak mert ellenkezik egymás nézőpontjaink?
Általában én is azt tapasztalom, hogy aki oltakozott, azok szítják a legjobban a haragnak a lángját, mert miattunk terjed még mindig ez a mesterségesen generált (politikai) vírus.
Egyébként pedig arra lusták, hogy tájékozódjanak pl. hogy A vakcinák elősegítik a mutációk elterjedését
A cikkben Nobel-díjas francia virológus Luc Montagnier véleményéről írnak.
De tudom, mivel hogy ott van a linkben Doktor Gődény neve, ezért máris b..romságnak fogják titulálni, akit egyébként a média sározott csupán be.
Ha legalább képtelenek vagytok elfogadni a másik döntését, hisz mindenki csak a saját egészségéért a felelős, akkor legalább ne p..fázzon be neki, ne hurrogja le és ne kössön belé.
Én érdeklődésből illetve mert a saját szervezetem, sokat olvasgattam Webbeteget, Házipatikát, orvos válaszol oldalakat. Most a COVID alatt szeretek a Zállatorvos videóiból és a Szkeptikus Társaság megosztásaiból tájékozódni.
Már a COVID elején átláttam, hogy ez az átlagosnál veszélyesebb vírus a huszonévesek korosztálya szempontjából is, főleg az én egészségi állapotommal.
A védőoltásokat mindig is pártoltam, ha ingyen van reálisan elkapható betegség ellen, MIÉRT ne adatnám be?
Ezek közül melyik pont a médiából való tájékozódás?
"Már a COVID elején átláttam, hogy ez az átlagosnál veszélyesebb vírus a huszonévesek korosztálya szempontjából is.."
Pont ezt szajkózták már a legelejétől kezdve, hogy a fiatalokra NEM VESZÉLYES!
Először öregekre,aztán középkorúakra,ma már jönnek a csecsemők és aztán a házi kedvencek :D
Egy generált,politikai vírus,amit ha elkapsz 99% hogy túléled
Cecike vészjósló arckifejezése és hangsúlya bőven kifejtette a hatását
#22, akkor kussolva szarjad le, köszi helo
én nem magam miatt oltattam be magamat, hanem amiatt, mert szeretném ha a szüleim és a nagyszüleim biztonságban legyenek, és tudjam velük tartani a kapcsolatot személyesen is
20 éves vagyok, nem félek a vírustól, egyszerűen szeretném visszakapni a régi életemet, bulik, bandázás, maszk nélküli lét, érdekes, ha valaki oltat, az egyből birka, de ti, ti okosak vagytok, sőt, annyira okosak, hogy doktori cím se kell nektek, ha ennyire okosak vagytok, akkor állítsátok meg a vírust, na hajrá, ha azt mondják az orvosok, hogy a vakcina segít, akkor segít, nem értem, hogy ezen mit nem lehet elhinni, ha valaki nem úgy gondolkozik, mint ti, akkor az illető biztosan levan fizetve vagy birka, mert beadatja magának a vakcinát, okos egy banda a tiétek az fix, de akkor mostmár ezt is tudom, ebben az országban több, mint 5 millió birka éli mindennapjait, és van még kb 4 millió felsőbrendű, akik átlátnak a szitán
jaj, mit tetem? hozzájárultam ahoz, hogy visszakapjuk a régi életünket? a franca, agymosott birka lettem, neee...
ezer gratula nektek, de tényleg
Okos vagy, remélem most megveregetted a válladat.
Sokkal jobban hiszek egy Nobel-díjas francia virológusnak, Luc Montagnier-nek, mint a politikusainknak és a lefizetett szakembereknek.
A legtöbb országban nem diktatórikusan kényszerítik rá az emberekre az oltást, ott nem ér diszkrimináció, ha nem oltatod be magad. De itt, ebben a fo..stalicska országban, csak az van, amik vikike királyunk mond, más nem létezik.
Nyugi, ősszel újra bezárás lesz, jön a következő hullám. Aztán tavasszal a következő, aztán ősszel újra..stb. és ez fog menni 2023 januárjáig, mivel ekkor fog letelni az oltási kísérlet.
29
Nem gondolod, hogy a sok beoltatlan miatt jöhet a sokadik hullám, akármilyen mutációval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!