Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Beoltassam magam? (Többi lent)

Beoltassam magam? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Rohadtul bizonytalan vagyok. Csak azért kellene az oltás hogy tudjak menni a barátaimmal programokra de ha az oltásra gondolok elkap a rossz érzés. (nem vagyok oltásellenes) Félek attól hogy milyen mellékhatásai lesznek rövid illetve hosszútávon. Ja és a fejemben van az hogy mi van ha ettől meghalok. (Eddig nem kaptam el a koronát valószínűleg ezután sem fogom)

2021. jún. 9. 21:53
 61/93 anonim ***** válasza:
11%
Az egészséges(ebb) életmód mellé is kell az oltás.
2021. jún. 11. 06:59
 62/93 anonim ***** válasza:
94%

Tudlak irigyelni, hogy még soha nem izgultál egyetlen egy vizsga előtt sem, nem volt gyomorgörcsöd a stressz miatt, nem izzadtál, nem volt hányingered se, soha nem gyengültél le egy oltári nagy vita után.

Egyébként pedig, ha nem bízol saját szervezetedben, ezzel elismered, hogy gyenge, ezért a szervezeted így is fog reagálni, tehát ha gyenge, akkor fogékonyá tud válni a betegségekre.

Pszichéről hallottál már? Akkor ezek szerint még nem. Jó lenne tágítani a tudásodat.

Tudjuk, hogy oltakoztál, meg te csak ebben hiszel, akkor legalább kérlek ne hirdesd a butaságjaidat.

Ép test ép lélek. Te csak a fizikális egészségeddel foglalkozol, a lelkivel semmit.

Na, ez fog megbetegíteni téged.

Gondolom azon se gondolkodtál még el, hogy vajon a mainstream média miért nyom már másfél éve 0-24-ben negatív, félelemkeltő propagandát. Ezzel a technikával már a világháborúk idején is éltek. Aki fél, azt könnyű befolyásolni, és a félelem gyengíti a szervezetet, akár hiszed, akár nem.

Ezt volt az utolsó válaszolom neked, mert sajnos olyan buta és agyilag értetlen vagy, hogy nem éri meg tovább az időt rád pocsékolni.

Rengeteg szakkönyvet írtak a félelemről, depresszióról, negatív gondolatokról, hogy ezek hogyan képesek megbetegíteni az embert. De nyugodtan élj tovább tudatlanul, titeket lehet a legjobban az orrotoknál fogva vezetni, mert gondolkodás és feltétel nélkül elhisztek mindent.

2021. jún. 11. 07:20
 63/93 anonim ***** válasza:
97%

Én abból indulnék ki, hogy manapság brutál nagy az orvostudomány, csak sajnos a mai világban már a pénz diktál és nem a segíteni akarás.

A gyógyszeiparnak is az a fontos hogy folyamatosan oriási bevételekhez jusson.

Rengeteg olyan gyógyszer létezik, amivel csak a tüneteket kezelik és nincs gyógyítóhatása, ráadásul kis millió mellékhatást is el kell viselni a betegnek, rosszabb esetben a mellékhatásra egy újabbat kell szedjen meg még egy meg mégy fajtát.

Szóval rengetegszer többet ártunk magunknak ha szedjük az előírt orvosságokat, mintha semmit nem szednénk.

És nem azért vannak ezek, mert nem tudnának hatékonyabbat előállítani, hanem azért, hogy az emberek folyamatosan fogyasszák, hogy újra és újra vegyék meg.

Tehát van sejtésem, hogy a vakcinákkal is ugyanez a helyzet.

Sőt nagyon megdöbbentő volt számomra, hogy Magyarországon is vakcinagyár épül.

Kérlek gondoljatok bele, miért is kellene nekünk vakcinagyár, ha nem azért hogy milliókat kaszáljanak azzal, hogy az embereket ráveszik az újabb és újabb oltásokra. Hiszen elvileg már majdnem mindenki megkapta az oltást, aki kérte. Máskülönben nem lenne értelme ekkora beruházásnak.

2021. jún. 11. 07:35
 64/93 anonim ***** válasza:
4%
Kaszálni csak abban az esetben fog az ország a vakcina gyárból, ha a külföldnek eladja, mert a saját állampolgárai továbbra is ingyen fognak részesülni benne. Mégpedig azért hogy elkerüljék a tömeges járványt és így az ország gazdaságának romba döntését.
2021. jún. 11. 07:50
 65/93 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk én se vagyok 100%-ig gyógyszerpárti. Én arra intettem be, hogy a nyelvem, torkom, garatom alapján felírták az enyhe refluxra a protonpumpa-gátlót. Manapság alig ég a gyomrom, nyelőcsövem, viszont sajnos olykor tényleg jön vissza... Azt már a netről tudom, hogy reflux esetén nem feltétlen túl sok savat termel a szervezet (és ártalmas lehet kevesebb sav termelésére ösztökélni), viszont ha a gyomor nem zár jól, műthető lehet. Azóta is gyűjtöm az erőt, hogy magánúton csövet nyeljek és utánajárjak a dolognak.

Ja, amíg szedtem a protonpumpa-gátlót, nem javultak a tüneteim. Mondjuk akkoriban rosszabbul is voltam.

Ugyanakkor azt is tudom, hogy a gyógyszerek azért tüneti kezelések, mert sok betegség nem gyógyítható: magasvérnyomás-betegség, kettes cukorbetegség, magas koleszterinszint, autoimmun betegségek.

62-es

Hol kezdődik nálad a komoly vírus? Ha nem 70%, hanem 100% lenne a szövődmények előfordulása, az már komoly lenne?

Vagy te torokgyík ellen is tartanál motivációs tréninget, hogy a stressz miatt halálos?

Az hogy is van, hogy egy szervátültetett nem fogékonyabb a fertőzésekre (jó, nyilván van a kezelésének olyan szakasza, amikor igen), de én igen, ha stresszelek?

Az hogy is van, hogy a HIV+ opportunista fertőzések kialakulásáról tudja meg, hogy beteg, nem fogékonyabb előtte a náthára?

😂😁

Egyébként femina szintű oldalakat linkeltél, laposföld-díjas szélhámost linkeltél.

Webbeteg, orvos válaszol oldalak, orvosok által fenntartott oldalak, zállatorvos videók smafu.

2021. jún. 11. 07:53
 66/93 anonim ***** válasza:
93%

Oké, lehet hogy vannak krónikus betegségek, amik tényleg nem gyógyíthatók (bár én még azért ezt is megkérdőjelezném) de például a rákra tudom, hogy több természetgyógyász és kutató orvosok is találtak természetes módszereket, amik sokkal hatékonyabbak, mint a forgalomban lévő szerek. De ezeket a segítőszándékú orvosokat félrelökik, mert nem hoznak bevételt.

Saját nagybátyámmal megtörtént eset: Súlyos áttétes csontvelő rákja volt, természetesen előírták neki is a kemoterápiát, amit nem fogadott el. Rengeteget keresgélt, kutatott a természetes megoldások irányában, míg talált egy természetgyógyászt, aki megfűzte, hogy egyen meg minden nap 20-30 darab barackmagot, meg egy diétát is írt elő neki. És néhány hónappal később, mikor vizsgálta a doki, nem hitt a szemének, minden daganata eltűnt.

Ez pár éve történt, azóta is eszi a barackmagot kisebb mennyiségben, de a diétát elhagyta már régen és nem jött vissza neki a betegség.

Szóval nem csak a kemoterápia lehet jó, és ezt számos orvos tudja is de akkor is muszáj azt adniuk a betegeknek, tök mindegy mennyire roncsolja a szervezetet. Kilökik a kutatócsoportok az ilyen természetes dolgokat alkalmazó kutatókat.

2021. jún. 11. 08:11
 67/93 anonim ***** válasza:
0%

Egyik kérdésemre sem kaptam választ.

Amúgy a járványhelyzet alatt megszaporodtak az orvosellenesek, de nekik csak annyit üzenek, hogy Steve Jobs.

2021. jún. 11. 08:59
 68/93 anonim ***** válasza:
10%
#67, ő mondjuk a végletekig hű maradt a nézeteihez, és most sem csinálná másképp. Tiszteletre méltó.
2021. jún. 11. 09:10
 69/93 anonim ***** válasza:
0%

68

Csak élhetett volna tovább is.

2021. jún. 11. 09:15
 70/93 anonim ***** válasza:
87%
Igen, de pl én se fogadnék el semmilyen COVID elleni orvosi ellátást pl. Egyszerűen nem, már csak elvből sem. Ő is biztosan így volt ezzel, és hidd el, ha felkelne a sírból és megkérdeznéd, ugyanezt mondaná neked.
2021. jún. 11. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!