Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nem tudom beoltassam-e magam? 17L

Nem tudom beoltassam-e magam? 17L

Figyelt kérdés
egeszseges vagyok, semmilyen betegsegem sincs, nem felek attol hogy elkapom a virust, viszont attol igen, hogy sehova nem tudok menni majd ha nincs igazolvanyom. ha nem lenne ilyen torveny, be nem adatnam magamnak, mert ki tudja milyen anyagok vannak benne. ti hogy vagytok vele, mi a velemenyetek rola?

2021. ápr. 30. 17:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
64%
Persze, megcsippelnek... Nézz utána a vakcináknak, ha tájékozatlan vagy, de mindenféle hülye facebookon keringő marhaságokból.
2021. ápr. 30. 17:06
 2/20 anonim ***** válasza:
72%
Arra a kérdésre, hogy mi van benne az interneten simán találsz választ; az oltás nem arra van, hogy kinyírjanak vele. Mellesleg, ha a chippre gondolsz, akkor azt garantálom, hogy nem raknak bele. Engem már beoltottak és semmi bajom sincsen tőle, pedig már megkaptam a másodikat is. Anyukám és az apukám is már kapott, nekik sem volt semmi komolya mellékhatás.
2021. ápr. 30. 17:11
 3/20 anonim ***** válasza:
75%
#1 mármint természetesen NE mindenféle hülye facebookon keringő marhaságokból.
2021. ápr. 30. 17:14
 4/20 A kérdező kommentje:
hosszutavu mellekhatasokra gondoltam. amugy szerintetek maszk utana is kell?
2021. ápr. 30. 17:17
 5/20 anonim ***** válasza:
93%
Először menj el antitest vizsgálatra. Ha korábban már átestél (akár tudtodon kívül is) a fertőzésen, és van elég antitested, kaphatsz igazolványt. De amúgy 18 év alattiak enélkül is mehetnek szinte mindenhova, bár bizonyos helyekre csak beoltott felnőtt társaságában ("felügyeletével"). Én a helyedben még várnék az oltással.
2021. ápr. 30. 17:19
 6/20 anonim ***** válasza:
75%

Vagyunk ezzel jópáran így, de egyelőre én sem tudom, hogy be oltassam e magam vagy ne.

Nem vagyok vírus tagadó, de sok itt még a kérdés amire egyelőre nincs válasz.

Nagyon úgy tűnik, hogy ezzel zsarolják a lakosságot, ha nincs oltási igazolvány akkor majd nem mehetünk se ide se oda meg lehet sehova, rejtély hogy mi lesz ennek a vége.

2021. ápr. 30. 17:20
 7/20 anonim ***** válasza:
57%
Minél többen maradnak oltatlanok, annál nehezebben tudnak majd zsarolni az igazolvánnyal.
2021. ápr. 30. 17:26
 8/20 anonim ***** válasza:
20%

Buta ember: Nem oltatom be magam, becsippelnek. A fene vigye el az államot meg Orbán Viktort!

A buta ember elkapja a koronavírust: Hülye állam! Nem teszi kötelezővé a vakcinát!

-----------------------------

Okos ember: Mindenkinek a saját felelőssége, hogy beoltatja-e magát vagy nem. Ha olyan helyen mozgok, ahol sok az oltott, akkor beoltatom magam, mert a z oltottakon tünetmentes is lehet a fertőzés és ők tovább adhatják a beoltatlanoknak is.

2021. ápr. 30. 17:29
 9/20 anonim ***** válasza:
90%
Regisztráltam, de én sem tudom mit tegyek. Ismeretségi körben a covidot mindenki átvészelte. Teljesen egészséges vagyok, sportolok. Nekem is az a bajom, hogy sok még a kérdés az oltással kapcsolatban.
2021. ápr. 30. 17:33
 10/20 anonim ***** válasza:
10%
Mindegyik vakcina biztonságos, hosszútávú mellékhatás kialakulásának valószínűsége a nullához konvergál. 24 évesen egy pillanatig se voltak kétségeim az oltást illetően.
2021. ápr. 30. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!