Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Beoltassam magam H1N1 ellen?

Beoltassam magam H1N1 ellen?

Figyelt kérdés
Sok az érv ellenérv. Az ember már nem tudja mit csináljon. Orvosok közt is nagy az eltérő vélemény
2009. nov. 8. 11:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem ne.

Én azt is hallottam hogy amerikában nem is ismerik és ugye állitolag ott már többen meghaltak ebben a virusban...

És ezt az egyik ismerösöm monta aki nyáron volt kint 2 honapig és nemis hallott semmi H1N1 röl.szval ez teljesen fölösleges rádásul kitudja mien mellékhatása van.:/

2009. nov. 8. 12:01
 2/14 anonim ***** válasza:
62%

hány ember fog még ilyet kérdezni hogy "beoltassam magam?" vagy hogy "mit gondoltok a h1n1-ről?"

a sok hülye kérdés az egyik ok amiért az emberek komolyan fogják venni a vírust.. ha valaki azt látja hogy minden nap van 3-4 h1n1es kérdés, akkor az jön le belőle neki, hogy nagy a vírus mert mindenki csak erre tud gondolni:/

2009. nov. 8. 12:03
 3/14 anonim ***** válasza:
2009. nov. 8. 12:04
 4/14 anonim ***** válasza:
67%
Én nem oltatom be magam,az egyik ismerősünk beadatta, és kórházba került, a vérében kevés lett az oxigén.Nem tesztelték elég ideig.Az államnak ráment egy rahedli pénze, és nem veszik,és most azzal csábítanak hogy ingyenes.Én általánosban 8-os vagyok, és már ott is az van oltasd be magad,ingyen van.28.osztálytársamból 1 gyerek kéri csak. Nekünk nem kell. :)De te tudod.
2009. nov. 8. 12:05
 5/14 anonim válasza:
52%

Kb 140 ember halt meg H1N1-ben eddig. Egyik sem volt beoltva. Aki be volt azok közül egy sem. Másik dolog: ne hidd, hogy teszteletlenül kikerülhet egy vakcina a világba.

egy gyógyszergyári dolgozó

2009. nov. 8. 12:46
 6/14 A kérdező kommentje:
Hát az igazság, hogy erősen affele hajlok, hogy beoltassam magam. Én is azt gondolom, hogy egy oltást nem dobnak csak úgy piacra....
2009. nov. 8. 16:22
 7/14 anonim ***** válasza:
63%

"Kb 140 ember halt meg H1N1-ben eddig."

Mezei influenzában szerinted hanyan? Szerintem jóval többen, mint 140-en. Akkor a mezei influenza miatt miért nincs hisztéria? Akkor most minek is az oltás, mikor az ellen sem oltatjuk be magunkat amiben jóval többen meghalnak.

2009. nov. 9. 13:54
 8/14 anonim válasza:
78%
Én most oltattam be magam a H1N1 elleni védőoltással és a szezonális influenza ellenivel egyszerre. Remélem, hogy nem lesz semmi gond. 29 hetes kismama vagyok, nagyon féltem a babámat, és ha megkapnám nagyobb gondot jelentene a biztos szövődmény. Az orvosom azt mondta, hogy így is elkaphatom az influenzát, csak nem lesz akkora veszélye. Nagyon nehéz döntés, ebben senki sem tud okos lenni.
2009. nov. 11. 15:03
 9/14 anonim ***** válasza:
44%
az én egyik tanárom is beoltatta magát egyszerre mindkét oltással, és most teljesen lebetegedett:/
2009. nov. 13. 13:20
 10/14 anonim ***** válasza:
74%

11-09 13:54 - az ellen is van oltás, kérheted is bármikor, 40 éve oltanak influenza ellen Magyarországon, 15 éve évi 1,3 millió embert. Annyi a különbség, hogy most, mivel ez az influenza virulensebb ezért egy csomó ember ingyen megkaphatja az oltást. Hisztériát pont azok csináltak a témából, akik keltik a drámát az oltás körül, holott ahogy írtam már 40 éve oltanak ellen Magyarországon és lassan 20 éve ugyan az a cég ugyan abban a piliscsabai üzemben ugyan azzal az összetétellel gyártja a szurikat.

Nézd végig, hágy kérdés jön naponta itt a h1n1-gyel kapcsolatosan és nézd meg, hogy mennyivel lenne kevesebb ez a szám, ha nem lett volna félelemkeltés az oltás körül. A kérdések 90%a amiatt születik, mert ráijesztett az emberekre az oltásellenes gerillahadjárat. És szerintem csúnyán vissza is sül az egész, mert az oltásellenes miatt folyton napirenden van a téma így folyamatosan előkerülnek a tudományos, józan érvek és egyre több ember dönt a beoltatás mellett.

2009. nov. 15. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!