Beoltassam magam H1N1 ellen?
Szerintem ne.
Én azt is hallottam hogy amerikában nem is ismerik és ugye állitolag ott már többen meghaltak ebben a virusban...
És ezt az egyik ismerösöm monta aki nyáron volt kint 2 honapig és nemis hallott semmi H1N1 röl.szval ez teljesen fölösleges rádásul kitudja mien mellékhatása van.:/
hány ember fog még ilyet kérdezni hogy "beoltassam magam?" vagy hogy "mit gondoltok a h1n1-ről?"
a sok hülye kérdés az egyik ok amiért az emberek komolyan fogják venni a vírust.. ha valaki azt látja hogy minden nap van 3-4 h1n1es kérdés, akkor az jön le belőle neki, hogy nagy a vírus mert mindenki csak erre tud gondolni:/
Kb 140 ember halt meg H1N1-ben eddig. Egyik sem volt beoltva. Aki be volt azok közül egy sem. Másik dolog: ne hidd, hogy teszteletlenül kikerülhet egy vakcina a világba.
egy gyógyszergyári dolgozó
"Kb 140 ember halt meg H1N1-ben eddig."
Mezei influenzában szerinted hanyan? Szerintem jóval többen, mint 140-en. Akkor a mezei influenza miatt miért nincs hisztéria? Akkor most minek is az oltás, mikor az ellen sem oltatjuk be magunkat amiben jóval többen meghalnak.
11-09 13:54 - az ellen is van oltás, kérheted is bármikor, 40 éve oltanak influenza ellen Magyarországon, 15 éve évi 1,3 millió embert. Annyi a különbség, hogy most, mivel ez az influenza virulensebb ezért egy csomó ember ingyen megkaphatja az oltást. Hisztériát pont azok csináltak a témából, akik keltik a drámát az oltás körül, holott ahogy írtam már 40 éve oltanak ellen Magyarországon és lassan 20 éve ugyan az a cég ugyan abban a piliscsabai üzemben ugyan azzal az összetétellel gyártja a szurikat.
Nézd végig, hágy kérdés jön naponta itt a h1n1-gyel kapcsolatosan és nézd meg, hogy mennyivel lenne kevesebb ez a szám, ha nem lett volna félelemkeltés az oltás körül. A kérdések 90%a amiatt születik, mert ráijesztett az emberekre az oltásellenes gerillahadjárat. És szerintem csúnyán vissza is sül az egész, mert az oltásellenes miatt folyton napirenden van a téma így folyamatosan előkerülnek a tudományos, józan érvek és egyre több ember dönt a beoltatás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!