Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Anyum meg akarja venni az...

Anyum meg akarja venni az oltóanyagot H1N1 ellen, de én nem akarom beoltatni magam! Ő mindent elhisz amit a TV-ben mondanak és ezért akarja hogy beoltassam magam. Hogy mondjam meg neki hogy nem kell?

Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 15:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen. Mond meg, hogy nem szeretnéd. Illetve mond meg anyukádnak, hogy kicsit nézzen utána ennek a H1N1-nek az interneten is.
2009. szept. 29. 15:10
 2/16 A kérdező kommentje:

Mondtam neki hogy nem akarom mert félek az oltóanyag hosszú távú mellékhatásaitól, mert n mondja nekem senki hogy 2-3 hónap alatt letesztelték az 1-2 éves mellékhatásokat!

Az a baj hogy nem gépezik de mondtam neki hogy 1976-ban volt egy ilyen oltás és abba sokan, illetve a szövődményeibe belehaltak! Amit az oltás okozott! Én ezért félek! Meg ez a H1N1 mutálódik nem? Szóval nem jó az oltóanyag sztem... De majd megkérdezem a problémáról az orvosomat is hogy ő mit gondol...

2009. szept. 29. 15:12
 3/16 A kérdező kommentje:
Csak nem akarom hogy potyára megvegye. Mondtam neki hogy nem szeretném de akkor meg én voltam a hülye:S
2009. szept. 29. 15:13
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Mutasd meg neki ezt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet__..

Mellesleg mond dmeg neki hogy nem mész el és kész, nem akarsz te is kísérleti alany lenni. Ja mert igen, semmi infó nincs, hogy milyen hatással van az ellenagnyag az emberekre.

2009. szept. 29. 15:13
 5/16 anonim ***** válasza:
2009. szept. 29. 15:14
 6/16 anonim válasza:
100%
Nekem anyukám kórházba dolgozik, és tartottak neki egy előadást a H1N1 vírusról. A lényeg, hogy hiába oltatod be magad, a vírus mutálódik, változik és az oltóanyag amit kaptál az már 1 hónap múlva lehet semmit sem ér. Nem tudom, hogy ezzel segítettem e:)
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy hány éves vagy, de ha úgy érzed, hogy nem értesz ezzel egyet, akkor keress rá akár itt a gyakori kérdéseken az ellenérvekre.

Vagy goggle-ba írd be: Higgadtan és tudományosan a H1N1 vírusról és a védőoltásról --> 1. cikk

Én, bevallom, nem oltatom be magam. Inkább szedek c-vitamint, az egészségesebb, mint valami ismeretlen katyvasz.

Anyukád is csak észérvekkel tudod meggyőzni, máshogy nem. Valószínűnek tartom, hogy kiskorú vagy. Jól sejtem? Ilyen esetben anyukád a felelős érted. Legrosszabb esetben ugyan kiverheted a hisztit, de nem tudom, hogy elérhetsz-e vele valamit és nem is a legszerencsésebb megoldás. Itt egyedül a sok-sok észérv segíthet és az, hogy anyukád tisztel téged annyira, mint embert, hogy egy szabadon választható oltás ügyében szabad kezet adjon neked.

Azonban neked is megértőnek kell lenned, hiszen ő csak jót akar és úgy érzi, hogy a tv-ben hallottak alapján az oltás neked csak jó lehet.

Szurkolok!

8/16 A kérdező kommentje:
15:14: 20 éves vagyok :) Csak nem akarom megbántani
2009. szept. 29. 15:17
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha végképp nem megy, mondd meg neki, hogy te már elintézted, nem akartad, hogy ő költsön rá, be vagy oltva. :S
2009. szept. 29. 15:25
 10/16 A kérdező kommentje:
az a baj már megmondtam neki hogy nekem nem kell:D
2009. szept. 29. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!