Nem tudom beoltassam-e magam? 17L
Mesélhetnék arról hány sportoló kapta el a covidot és szenved a post covid tünetektől.
Te döntöd el, beoltatod-e magad, viszont ha elindul a 16-18 évesek oltása, akkor tuti ott is lesz szabály ki hova mehet, kell majd az igazolvány.
Ez megint csak egy szokásos flamewar lesz. Az oltott oltja az oltatlant és fordítva. Elég unalmas. Minden ember más és más a felfogása, nem kell lehülyézni a másikat, mert beoltatja magát és fordítva se. Borzasztó primitív.
Egyébként meg, 16 vagy. Nem látom akadályát. A fizert, Szputnyikot ajánlom, meg a modernáról is sok jót hallottam. Asztrát meg nem ajánlom, sok rossz hír terjeng róla, de a cél mindig közös. 16 évesen nem gondolom, hogy bármelyiktől bajod lesz. De még, ha elkapod, akkor se. Én is tétovázok, és próbálom rávenni magam az oltásra, de magas a vérnyomásom.
Végső soron, nem kell bántani senkit se azért, amit választott, viselkedjünk felnőttek módjára. 26F
16: ez olyan, mint, hogy "összeesküvés elmélet, nem kell vele foglalkozni" Cáfolni, áá, minek?
Ha vannak érvek, tessék előadni. Aki erre nem képes, annak vsz. nincsenek érvei.
na ez az a kérdés amire se orvos se senki nem tud megfelelő választ adni. Hogy van járvány az biztos, hogy veszélyes az is biztos...de azért még mindig többsége a betegeknek aránylag simán átvészeli. Vállalj be egy kísérleti vakcinát amiről alig tudni valamit. Elkaphatod ha beoltanak? Igen....Fertőzhetsz? Igen....lebetegedhetsz? Igen...Lesz e hosszú távú mellékhatása 2-3 év múlva? Senki nem tudja....a gyártók nem vonhatók felelősségre, mivel "önkéntes"....Valóban védenek? Hát vannak kételyeim, ekkor átoltottság mellett ekkora halálozás...és rengeteg az oltott a kórházban.....szóval én is ezen gondolkodom egy hónapja...s egy méterrel sem vagyok közelebb.....
Persze hiába oltakozunk..nem tűnik el...nem lesz nyájimmunitás. Nyáron kicsit pihen aztán Ősszel kezdődik minden.....újabb és újabb mutánsok , újabb és újabb oltások. De ki meri bevállalni hogy évente kétszer oltatja magát majd kísérleti vakcinával?...Mert egy oltás nem lesz elég ezt már kezdik hangoztatni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!