Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nem tudom beoltassam-e magam? 17L

Nem tudom beoltassam-e magam? 17L

Figyelt kérdés
egeszseges vagyok, semmilyen betegsegem sincs, nem felek attol hogy elkapom a virust, viszont attol igen, hogy sehova nem tudok menni majd ha nincs igazolvanyom. ha nem lenne ilyen torveny, be nem adatnam magamnak, mert ki tudja milyen anyagok vannak benne. ti hogy vagytok vele, mi a velemenyetek rola?

2021. ápr. 30. 17:03
1 2
 11/20 Ypszilon1980 ***** válasza:
34%

Mesélhetnék arról hány sportoló kapta el a covidot és szenved a post covid tünetektől.

Te döntöd el, beoltatod-e magad, viszont ha elindul a 16-18 évesek oltása, akkor tuti ott is lesz szabály ki hova mehet, kell majd az igazolvány.

2021. ápr. 30. 18:18
 12/20 anonim ***** válasza:
31%
10: erről esetleg hiteles, szakmai tanulmány?
2021. ápr. 30. 18:23
 13/20 anonim ***** válasza:
38%
Sokáig oltás ellenes voltam pont amiatt, hogy hosszú távon milyen mellékhatások fognak előjönni. Újdonság, senki nem tudhatja mit vált ki a szervezetben. Viszont miután a körülöttem lévők sorra elkapták, ráadásul hárman hónapok óta nem éreznek szagokat, egyik egészséges srác a kezét alig bírta felemelni napokig, így jobbnak láttam vállalni a kockázatot. Volt olyan is, akinek memória zavara van mióta átesett rajta. A másik meg igen az, hogyha az igazolványhoz kötnek bármit is, akkor a végén úgyis be kell oltatni magunkat.
2021. ápr. 30. 18:40
 14/20 anonim ***** válasza:
45%
Az igen... hiteles forrást kérni egy állításra, máris nem hasznos
2021. ápr. 30. 18:48
 15/20 anonim ***** válasza:
66%
Ne. Minek? Még egyszséges vagy, gyaníthatóan ha el is kapnád a covidot, szinte tünetmentesen megúsznád.
2021. ápr. 30. 18:48
 16/20 anonim ***** válasza:
20%
#12: mondd te burokban élsz? Most egyesével keressem ki, amiket az fda, cdc, ema lehozott a vakcinák biztonságosságáról? Szép dolog hiteles forrást követelni, de azért ami már 1000x el lett mondva és alá lett támasztva, azt ne kelljen már 1001-edjére is elmondani és alátámasztani...
2021. ápr. 30. 20:45
 17/20 anonim ***** válasza:
51%

Ez megint csak egy szokásos flamewar lesz. Az oltott oltja az oltatlant és fordítva. Elég unalmas. Minden ember más és más a felfogása, nem kell lehülyézni a másikat, mert beoltatja magát és fordítva se. Borzasztó primitív.

Egyébként meg, 16 vagy. Nem látom akadályát. A fizert, Szputnyikot ajánlom, meg a modernáról is sok jót hallottam. Asztrát meg nem ajánlom, sok rossz hír terjeng róla, de a cél mindig közös. 16 évesen nem gondolom, hogy bármelyiktől bajod lesz. De még, ha elkapod, akkor se. Én is tétovázok, és próbálom rávenni magam az oltásra, de magas a vérnyomásom.

Végső soron, nem kell bántani senkit se azért, amit választott, viselkedjünk felnőttek módjára. 26F

2021. ápr. 30. 20:50
 18/20 anonim ***** válasza:

16: ez olyan, mint, hogy "összeesküvés elmélet, nem kell vele foglalkozni" Cáfolni, áá, minek?

Ha vannak érvek, tessék előadni. Aki erre nem képes, annak vsz. nincsenek érvei.

2021. ápr. 30. 21:03
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
10es: szóval akkor te vállalsz felelősséget a vakcinákért? Ez tök jó... Név, cím?
2021. máj. 1. 21:33
 20/20 anonim válasza:
100%

na ez az a kérdés amire se orvos se senki nem tud megfelelő választ adni. Hogy van járvány az biztos, hogy veszélyes az is biztos...de azért még mindig többsége a betegeknek aránylag simán átvészeli. Vállalj be egy kísérleti vakcinát amiről alig tudni valamit. Elkaphatod ha beoltanak? Igen....Fertőzhetsz? Igen....lebetegedhetsz? Igen...Lesz e hosszú távú mellékhatása 2-3 év múlva? Senki nem tudja....a gyártók nem vonhatók felelősségre, mivel "önkéntes"....Valóban védenek? Hát vannak kételyeim, ekkor átoltottság mellett ekkora halálozás...és rengeteg az oltott a kórházban.....szóval én is ezen gondolkodom egy hónapja...s egy méterrel sem vagyok közelebb.....

Persze hiába oltakozunk..nem tűnik el...nem lesz nyájimmunitás. Nyáron kicsit pihen aztán Ősszel kezdődik minden.....újabb és újabb mutánsok , újabb és újabb oltások. De ki meri bevállalni hogy évente kétszer oltatja magát majd kísérleti vakcinával?...Mert egy oltás nem lesz elég ezt már kezdik hangoztatni....

2021. máj. 5. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!