Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Pár napja covidos vagyok....

Pár napja covidos vagyok. Komolyan, erre a nagy cirkusz?

Figyelt kérdés
11-én teszteltek pozitívan a párommal. Tegnapelőtt kezdtem el köhögni, most kicsit fáj a mellkasom. Ennyi a nagy történet. A páromon egyébként semmi tünet, pedig együtt lakunk. Tavaly februárban éreztem így utóljára, mikor tombolt az idén elnapolt influenza, valahogy akkor mégse kellett csődbe vinni ezernyi embert, tönkretenni ezernyi személyiséget, hogy felépülhessek. Valahogy textilt se kellett a pofámba ragasztani. Pánikkeltés nem volt. Értelmetlen korlátozás nem volt. Az emberek éltek, aki félt a járványtól, bezárkózott, ahogy az logikus lenne. Hisz ha valmitől félek, felkészülök, nem más életének árán ringatom magam abba a hazugságba, hogy védve vagyok. Régen aki nem félt, ment. Én nem féltem, mentem, és előfordult, hogy beteg lettem, túléltem, tovább éltem. Ahogy most is tenném, ha nem kaptuk volna parancsba, hogy az életből a covidmentességen kívül minden más életcélt ki kell iktatni, mert egy jókis mentális betegség a bezárástól, vagy egy jókis anyagi csőd, esetleg ellopott gyerekkorok, tönkrement életek nem ár, ha 2021-ben 3 napnyi köhögés megelőzéséről van szó. És itt állunk mi, mint ezernyi másik akár covidos, akár nem covidos férfi, nő, gyerek, én kicsit köhögve, párom makk tünetmentesen, a netpincér csöngetését várva, a tv-ből halálsugárként a fülbe fúródó Müller Ceci lélekszaggató hangja tásaságában, ami ontja a pánikot, a kilátastalanságérzetet, és beszámol róla, hogy már csak 1 hónap, de mégsem, mert a 2%-os halálozási arányon belül esettek 97%-a idős alapbeteg volt, akár az influenza áldozatainak nagy része, de ez mindegy, hisz az a 3%, vagyis kb 500 ember tavaly óta "brutálisan szörnyethalt". Csak azt nem értem, hogyha "hősiesen" más emberek életének tönkretételével nem is törődve mentik a menthető embereket, akkor a nagy szuperhősködés közben miért nem inkább a cigit tiltják be? Percenként hal meg annyi ember a dohanyzás miatt, mint az eddigi covid áldozatok együttvéve. (Bár lehet hogy az is covid, ki tudja...) És mi, vagyis egyes jól nevelt kismajmok még szigorítanának. Javaslom minden hasonló mentalitasú embernek, hogy falazza be magát egy fény és légmentesen zárható betonkockába, ott (talán) nem lesz covid. (Max 8 után) De minek is a sok rizsa, ha az egész monológom le tudtam volna tudni egy szónyi tömör sokatmondó és célratörően frappáns kérdéssel: Megéri?

2021. márc. 15. 23:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
78%
21es részvétem! :( Sajnos nagyon is létező dolog s kovid vírus, több fajtája is van, csak a sok buta arra sem képes, hogy a google-n keresztül utána olvasson egy kicsit, ők a netet csak arra használják, hogy a butaságaikat irkálják minden féle társas oldalra :/ A covidnak a mutánsai még rosszabbak, fiatalokat is elviszi, gyerekeket is kórházban vannak már páran, a sok ostoba meg csak nevetgél, nem őket érinti a tragédia!
2021. márc. 16. 11:01
 22/71 anonim ***** válasza:
63%
Köszönöm!
2021. márc. 16. 11:05
 23/71 anonim ***** válasza:
76%

Rettenetesen primitív és beszűkült vagy, kérdező.

Ismerősömnek is így kezdődött, majd 5.napon lélegeztetőgépre került.

Nem halt meg, de súlyos még most is az állapota.

Ja, és 25 éves, sportos, makkegészséges ember volt előtte!

Rokonom 34 éves, szívét támadta meg, billentyű cserére szorult.

Szóval, ha szerinted ez nem komoly....

2021. márc. 16. 11:37
 24/71 anonim válasza:
78%

Kívánok neked minden jót.

Anyat és apat tegnap vitte be a mentő. 2 het utan

Mindennap rettegek h ez lesz nekik az utolsó!

2021. márc. 16. 12:02
 25/71 anonim ***** válasza:
47%

Az a baj egyre több olyan oldalt hoznak létre ami tagadja a vírus létezését, és az oltás ellen van

Nem ért küldte nekem.nagy büszken ismerősöm,hogy látod ott van leírva hogy ez a vírus semmisség, az oltás sokkal veszélyesebb.

És forrásokat is megjelölt rajta

Kapaazkodjatok meg Wikipédias linkek voltak megjelölve mint hiteles forrás. :)

És én vagyok a gúny tárgya amiért be akarom oltatni magam pedig csak 25 vagyOk.

Ja igen ők átestek elvileg rajta,bár nem volt pozitív tesztjuk és betegen is mentek dolgozni a kórházba.

És büszkèk erre.

Azt vallják amúgy is a beteg idős emberek halnak bele. Nyisson ki ki minden,amúgy sincs sok covidps. Az oltás miatt vannak kórházba blablabla

Azt felejtik el az emberek ez már nem az a vírus ami tavaly volt,

Egyre "agresszívabb

Nagy számok törvénye alapján lesz egyre több rosszul lévő eleve az oltás miatt, mivel egyre több embert oltanak be.

Hihetetlen érvekkel dobaloznak

De ha lemennèk a szintjükre, én meg olyan érvet mondanék hogy akkor rendben,legyen természetes szelekció, de akkor semmi más gyógyszert se szedjünk

Rengeteg mellékhatás van

Ne igyanak tartósito szeres üdítőket ,azoknak se tudjon meg a hatását a későbbi generációkra és folytathatnám

A legszomorúbb hogy ezért megromlik a kapcsolatom velük, kert hithetetlwn gonoszak és gúnyolódik lettek velem

Pedig én nem erőltetem rájuk ,de ők tolják orrba szájba a baromságaikat.

2021. márc. 16. 12:46
 26/71 anonim ***** válasza:
11%
Tudod mit jelent a világ vége? Szerintem most jött el! Sokan vagyunk ezen a világon, leszaporodtuk a bolygót csak nem merik még mindig mondani. Nagy a túltermelés, sok a beteg ember és nem kell ennyien, hogy a Földön legyünk. Hamarosan én is távozok. Ezt hangoztatom is, mert nagyon sok a gonosz ember még a környezetemben is! Elegem volt! Novemberben a karanténba bedobtak 18 napra, mert lett egy fals eredményem. Semmi tünetem nem volt csak a nagy magány és elkezdtem meditálni a sok sírás után. Arra a szintre jutottam, hogy elég volt! Hó végén öngyilkos leszek a COVID miatt, mert elegem van az egészből! Nem akarok "oltakozni", ahogy az idióták nevezik az oltást, de kényszerítik.
2021. márc. 16. 13:39
 27/71 anonim ***** válasza:
62%

26!

Ha ennyire rossz minden miért várod meg a hónap végét?

2021. márc. 16. 13:49
 28/71 anonim ***** válasza:
61%
27! Akkor lesz a születésnapom. Azon a napon szeretnék végetvetni az egésznek!
2021. márc. 16. 13:57
 29/71 anonim ***** válasza:
94%
28. ezt nem mondod komolyan remélem. Akkor nálad elérték a céljukat, vége lesz ennek a cirkusznak egyszer. Ki kell tartanunk! Tereld el a gondolataidat, keress más társaságot, ha csak lehúznak. Igen vannak szörnyű esetek, de ne ebből indulj ki, ha ezt tennnék mindenki "bekettyózna"! Nehogy megtedd, ez már ne haragudj de hülyeség. Egy életed van!
2021. márc. 16. 14:33
 30/71 anonim ***** válasza:
69%

Ennyit sírni mert tudnak kocsmába menni, beszarás

Mi se Örülunk a "bezártsagnak"

Ezért hétvégente sètálunk nagyokat a természetben.

Jézus

Aki akar így is úgy is találkozik a szeretteivel.

2021. márc. 16. 14:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!