Mi az oka, hogy sokan szkeptikusok a vakcinákkal kapcsolatban?
"Milyen forrásaid vannak hogy nem halt bele senki az oltásba"
TE állítod azt, hogy belehaltak, szóval neked kellene ezt bizonyítani. De egyébként eddig minden halálesetről kimutatták, hogy nem vakcina okozta.
#44 "Meghalt az oltás után pár nappal ebből a 20 millióból 10-20 ember"
"Minden élet számít"...
54: Látom egy büdös szót nem értettél meg abból amit írtam, bár nem is vártam mást. Az a 10-20 ember a természetes szelekció miatt halt meg. Ha random kiválasztasz 20 millió embert a világon, hogy figyeld őket, abból a 20 millióból meg fog halni 10-20 valószínűleg rövid időn belül. Tehát 99%, hogy semmi köze a vakcinának a halálukhoz. Ez lett volna a lényeg, csak a csöppnyi agyaddal nem sikerült felfogni.
(megjegyzem, már 3 családtagom beoltásra került, természetesen senkinek nincs semmi baja)
44-es 10-20 ember? Direkt szivatsz minket a h-lyeségeddel, ugye?
CDC VAERS (VAERS = az oltások nemkívánatos eseményeinek bejelentési rendszere USA only) több mint 30ezer súlyos mellékhatás, abból 1524 halálos kimenetelű, 35 vetélés (márciusi adat).
A VAERS jelentésekről azt kell tudni, hogy kb. a valós esetek 1%át jelentik le... matek... a számok mögé tegyél 2 nullát, hogy realitásközeli eredményt kapjál.
Persze tudom, ezek a halálesetek is mind véletlenek, semmi közük a vakcinához... miért tart fent a CDC egy VAERS oldalt ha az oltásoknak nincs semmi köze a 35 vetéléshez, a többszáz bénuláshoz?
51-es, uristen ember, nem tudtad, hogy a snopes az legalább annyira hiteles mint a wikipédia? (Monsanto ügyben már csúnyán lejáratták magukat [link] de ezek után én még higyjek nekik oltás témában?
"CDC VAERS (VAERS = az oltások nemkívánatos eseményeinek bejelentési rendszere USA only) több mint 30ezer súlyos mellékhatás, abból 1524 halálos kimenetelű, 35 vetélés (márciusi adat)."
Forrás?
"A VAERS jelentésekről azt kell tudni, hogy kb. a valós esetek 1%át jelentik le... matek... a számok mögé tegyél 2 nullát, hogy realitásközeli eredményt kapjál."
Más oldalon megtalálod annak a 40x több halottas hülyeségnek a cáfolatát
Ja am meg tessék: [link]
Gratulálok, megint benyelted a hülyeséget gondolkodás és utánanézés nélkül. Egy egybites idióta vagy, aki csak azt hiszi el, amit hallani szeretne.
57
VAERS számok:
Kevesebb mint 1% a lejelentett adat:
[link] (6 oldal)
58
Blackrock-nak 15 milliárd dollár részesedése van a Pfizerben. [link]
Blackrock együtt dolgozik a Thomson Reuter média óriással. (erre te is rá tudsz keresni ügyesen)
T.Reuter külön 'facktcheck' oldalt működtetnek azért, hogy minden oltásellenes jelentést cáfoljanak, hiteltelenítsenek. Elmagyarázzam, hogy mit jelent a "conflict of interest" kifejezés?
"egybites idióta?" míly szórakoztató ilyen tudálékos majmokkal vitatkozni :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!