Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi az oka, hogy sokan szkeptik...

Mi az oka, hogy sokan szkeptikusok a vakcinákkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2021. márc. 11. 16:55
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
81%

többieknek könnyítésül, 19-ben linkelt videóban ez hangzik el a virulógus bácsi szájából:

"these vaccines don't prevent infection" (ezek az oltások nem akadályozzák meg a fertőzést)

"these vaccines are not made for administration to millions of people in the midst, in the heat of the pandemic" (ezek az oltások nem arra vannak, hogy emberek millióinak adják be a világjárvány közepette, a járvány hevében)

Ezt egy olyan orvos mondja, aki tizenhuszon éve dolgozik vírusokkal, nemcsak hogy a legtöbb laborban járt, de sok ilyen labornak ő volt a vezetője!

2021. márc. 13. 01:17
 22/67 anonim ***** válasza:
32%

"ezek az oltások nem akadályozzák meg a fertőzést"

Senki nem is állította.

"ezek az oltások nem arra vannak, hogy emberek millióinak adják be a világjárvány közepette, a járvány hevében"

Rendben, akkor mit adjunk be helyette? És mi az, hogy nem erre vannak? Hát akkor mire? Milyen az az oltás, amit kifejezetten világjárványkor kell használni? Ilyen butaságról még életemben nem hallottam.

2021. márc. 13. 01:27
 23/67 anonim ***** válasza:
64%
Egyébként nevetséges, amit a videóban javasol. Szerinte vakcinagyártás helyett meg kell figyelni hogyan fertőz a vírus, mert ezzel tudjuk legyőzni a pandémiát. Ez az ember szemrebbenés nélkül kiirtana mindenkit a bolygón. Kriminális, amiket mond.
2021. márc. 13. 01:46
 24/67 anonim ***** válasza:
18%
A bitchute-ot mint forrást felejtsük már el ember. Inkább mutass egy peer reviewed tudományos cikket erről. Ja, hogy az nincs, mivel hülyeséget beszélnek a videóban?
2021. márc. 13. 01:53
 25/67 anonim ***** válasza:
48%

25-os, nagyon inteligens lehetsz, ha a boritojarol itelsz meg egy konyvet

ember, ne foglalkozz a bitchuttal, azt azoknak masoltam be akik esetleg nehezkesen ertik a jutub videot, a bitchute linken ugyanugy a jutub video megy, csak megszakitasokkal, kozben egy masik pasi magyarazza, hogy mi hangzik el es szemlelteti a dolgot az amerikaifoci analogiajaval

feltetelezem hogy vagod az angolt, akkor csak nezd a jutub videot

LinkedIn/en meg javaslom olvasd el a jutubos dokinak a rezumejat *Geert Vanden Bossche, PhD, DVM*

ha tudsz mutatni ennel a dokinal egy nagyobb es szakertobb tudost, akkor en kerek elnezest

2021. márc. 13. 02:16
 26/67 anonim ***** válasza:
32%

"nagyon jól elmagyarazza a bácsi, hogy miért veszélyesek ezek a vakcinák, azért, mert "specific" antitestet hoznak benned létre, amik kinyomják a "non-specific" antitesteket"

Olvass utána mit jelent a nem-specifikus immunválasz és rájössz, hogy miért hülyeség, amit írtál.

A linkelt videót nem nézem meg, elég volt nekem egy áltudós. Nem fogok abba a csapdába esni, mint a lapos Föld hívőknél, hogy tonnaszámra linkelik a videokat, de minek, mert egyik nagyobb konteo, mint a másik. Semmi értelme megnézni ezeket. Neked is ezt javaslom, hogy ne mások hülyeségét tedd a magadévá. És nem attól lesz valami hiteles, hogy jól tud érvelni az előadója, ezt jegyezd meg jól.

A többi mondatodra sem kívánok reagálni.

2021. márc. 13. 02:21
 27/67 anonim ***** válasza:
61%

hiszen te is masok hulyeseget teszed a magadeva, csak oket ugy hivjak hogy mullercili meg tonifauccsi :D :D

en inkabb Geert Vanden Bossche szavara hallgatok, tudod miert, mert amikor te meg a kukiddal jatszottal a homokban, ez a doki mar virusokkal dolgozott, olyan kis noname cegeknel mint GSK Biologicals, GlaxoSmithKline, Novartis Vaccines & Diagnostics, Solvay Biologicals, Bill & Melinda Gates Foundation, Global Alliance for Vaccines and Immunisation *GAVI, Univac, DZIF *Német Fertőzéskutató Központ

ne is reagalj mert semmi ertelmeset nem tudsz mondani, azon kivul, hogy konteo, meg laposfold

en tudom mi a bajod, kognitív disszonancia, sajnalom, biztos nem konnyu

2021. márc. 13. 02:36
 28/67 anonim ***** válasza:
34%

A szűklátókörűségedre remek példa volt ez a válasz, mert pont én voltam, aki az első oldalon ekézte a politikusokat.

Én dolgoztam az IBM-nél, átmentem a Microsofthoz, most éppen egy közepes vállalatnál dolgozom. Akkor én vagyok az atyaúristen, akinek minden szava szent? Hagyjuk már. Nézd meg jobban a profilját, mindenhol 2 évet dolgozott, aztán lelépett, nyilván nem véletlenül. Utána berakta referenciának kilométeres leírásokkal, hogy jól nézzen ki. Sok szakemberrel volt már dolgom és nekem a tapasztalatom az, hogy aki tényleg jó a szakmájában, az szerény és nem meggyőzni próbálja a másikat, hanem segíteni.

2021. márc. 13. 02:49
 29/67 anonim ***** válasza:
49%

A linkelt videót nem nézem meg - es ez nem szuklatokoruseg?

én voltam, aki az első oldalon ekézte a politikusokat - nekem ezt az "anonimbol" kell kitalalnom?

mindenhol 2 évet dolgozott, aztán lelépett, nyilván nem véletlenül - ismered szemelyesen a csavot?

Sok szakemberrel volt már dolgom és nekem a tapasztalatom az, hogy aki tényleg jó a szakmájában, az szerény és nem meggyőzni próbálja a másikat, hanem segíteni. - hiszel amit akarsz, en is azt teszem, de amig nem nezed meg, h mit mond, addig csak az eloiteleteidbol tudsz meriteni :(

2021. márc. 13. 03:07
 30/67 anonim ***** válasza:
21%

Aszondod: aki fiatal, annak nem kell vakcina, eleg eros a szervrzete..

Aki beteges az mozogjon. He?

Nagymamam aki magas vernyomasban, szenved, gyomordaganata volt, 72 eves, es mondjam azt neki hogy mama fussal es lekorozod a virust?

Hat hogy lehet ennyi baromsagot osszevissza beszelni.

2021. márc. 13. 07:48
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!