Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi az oka, hogy sokan szkeptik...

Mi az oka, hogy sokan szkeptikusok a vakcinákkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2021. márc. 11. 16:55
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
72%
És már jön is a kettős mérce, ha valakinek betegsége van és meghal közvetlenül az oltás után akkor annak nincs köze a vakcinához,ha azonban a "vírusban* hal meg akkor az egyértelmű covid.. Ez nem jött be csíra.
2021. márc. 13. 18:46
 42/67 anonim ***** válasza:
70%
en azert, mert ez a virus nem olyan mint a pestis, hogy garantaltan kinyir, hanem ilyen akar problema mentes is. Na most szerintem ma mar az emberek 99%-a megkapta valamilyen formaban, es a legtobbnek semmi baja nem lett, akkor minek? En egyszer fingottam es az tunt fel hogy nem budos, itt gyanut fogtam es kajak elment a szaglasom, ugy egy hetig kb, lehet en itt kaptam meg de amugy semmi bajom nem volt... Szoval nekem felesleges, ha meg megkapom es szarul is leszek, akkor is kuralhato meg, de en szteroidot is nem azert nem szedek (testepiteshez) mert felek tole, hanem mert ki tudja milyen a cucc, vakcinabol is mar ezer ceg gyartotta fajta van, most akk melyik a jo es melyik a szar?
2021. márc. 13. 18:55
 43/67 anonim ***** válasza:
11%

42: Jah, tehát az a kettős mérce, hogy rámutattam a nyilvánvaló hazugságodra, meg a buktatóra a logikádban.

Hány embert is oltottak be eddig? Mondjuk legyen mondjuk 20 millió (bár ennél valószínűleg sokkal többet). Meghalt az oltás után pár nappal ebből a 20 millióból 10-20 ember kb. Na már most, ezt nagyon könnyen lehet ellenőrizni statisztikai alapon, hogy az oltás-e a ludas, vagy sem. Kiválasztasz 20 millió oltatlan embert véletlenszerűen a világban, és figyeled őket mondjuk 1 hétig, hogy mi lesz velük. Ha ebből a csoportból is meghal 10-20 ember, akkor kb. 99%, hogy nem a vakcina miatt halt meg az a 10-20 beoltott ember, hanem a természetes szelekció miatt.

Ezt ugyanúgy meglehet csinálni a coviddal is, csak ott mondjuk azt fogod kapni, hogy a vírusos csoportban jóval nagyobb számban haltak meg, mint a nem vírusosban.

2021. márc. 13. 19:04
 44/67 anonim ***** válasza:
66%

Igen 44-es nagyokos?

[link]

27.perctől nézd,kb a 28. percig aztán utána beszéljél ugyanis tegyük fel ha neked hivatalos forrás kell,tehát a propaganda kormánytól akkor tessék nézd meg,kicsuszott a Müller Cecília száján is.Ha nem engedi megnyitni,akkor menj fel a Facebook Koronavírus tájékoztató oldalra,és lapozz az március 1.-es sajtótájékoztatóra,27 perctől nézd,majd utána legyen nagy szád agyhalott birka,ha nem hiszel a nem lefizetett virológusokban.

Itt van a szerinted "hivatalos forrás" nézd csak meg,utána írjál nagyokos.

2021. márc. 13. 19:28
 45/67 anonim ***** válasza:
62%

44 es milyen 10-20 ember?Az nem számít ha valaki teljesen lebénul egész életében,vagy életképtelen lesz?Gondolok itt analfilaxiás rohamokra.

Menj,és oltasd be magad ha félsz,de mást ne kényszeríts rá,én sem mondom hogy ne oltasd be magad,menj el aztán legalább hamarabb túl leszünk a korlátozásokon a birkák miatt mint te akik teljesen agyhalottak lettek a média miatt,bár még az sem biztos hogy fel fogják oldani.

2021. márc. 13. 19:34
 46/67 anonim ***** válasza:
12%

45: Ennek semmi köze nincs ahhoz, amit én írtam, nem is értem, hogy jön ide. Amúgy nyilvánvalóan nyelvbotlás, szegény nem tud kommunikálni, mint ahogy azt már tapasztalhattuk.

46: "Az nem számít ha valaki teljesen lebénul egész életében"

Ilyesmi nem történt.

"vagy életképtelen lesz"

Ilyen sem.

"Gondolok itt analfilaxiás rohamokra."

Először tanuld meg leírni, aztán nézz utána, hogy mit is jelent az, oksika? Összevissza beszélsz. "Anafilaxiás" egyébként. Ez az oltás beadása utáni 30 percen belül jelentkezik (ezért is kell ott maradni az oltóponton addig), és kezelhető reakció, semmiféle hosszútávú hatása nincs. Megjegyzem, 1 millió beoltottból kb. 10 embernél fordul elő ilyesmi. Ettől vagy befosva.

Egyébként reagálni arra amit írtam nem sikerült, gondolom fel se fogtad, mert síkhülye vagy.

2021. márc. 13. 20:05
 47/67 anonim ***** válasza:
37%
Nehéz felfognia #46 nak, hogy anafilaxiás sokk akár egy “bejáratott” influenza oltás során is előfordulhat.
2021. márc. 13. 20:11
 48/67 anonim ***** válasza:
18%
Hagyjátok, szegényke azt hiszi magáról, hogy ő mindent tud az orvostudományról, mert megnézett egy kemény egy órás videót, miközben az első oldalakon még az alapfogalmakkal sem volt tisztában. Nem is értem mit oktatnak 10 évig az egyetemeken. Ő az a fajta személyiségtípus, aki mindent meg tud magyarázni, de ha elé teszel egy vizsgalapot, akkor még a nevét sem tudná leírni.
2021. márc. 13. 20:30
 49/67 anonim ***** válasza:
56%

47 es én azt mondtam hogyha Müller Cecília szájából szeretted volna hallani,akkor kimondta ő is hogy az oltás súlyos szövödményeket okoz az első oltástól kezdve,nem arra szerettem volna reagálni amit irtál,bár ezt se úgysem fogod fel mert egy fafejű sikhülye vvagy még mindig.Honnan tudod hogy 2,3 év múlva milyen mellékhatásai lesznek hiszen még nem is lett letesztelve annyi ideig?Milyen forrásaid vannak hogy nem halt bele senki az oltásba,talán amit bejelentenek az M1-en,vagy amit behoz elsőnek az internetkereső a covid 19 vakcináról?

Kösz,de nekem nem kell egy fél évet tesztelt oltás,oltasd be magad.

Kiégek az ilyen emberektől mint te,akik szerint Magyarország fél lakosa sikhülye és csak az idősek,vagy akik beoltják magukat azok nem.Többet nem vitatkozom idiotákkal.Irjad csak majd a kioktatós kommented újra meg a társaid,de csak magatoknak írjátok majd,hogy lenyugtassátok saját magatokat és hogy azt higyjétek tényleg így van amit mondtok,de sajnos rajtatokon már tényleg nem segít senki,veszett bárányok vagytok.

[link]

2021. márc. 13. 21:40
 50/67 anonim ***** válasza:
25%

50: Mi ez a kamuszar videó már megint? :DDD Legalább néznél utána az ilyen félrevezető szaroknak, hogy mi valóság :D

[link]

És még ő birkáz le engem. Pszichiátriai eset vagy ember.

2021. márc. 13. 22:13
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!