Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nem bírom tovább ezt, mi tévő...

Nem bírom tovább ezt, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Muszáj leírnom a problémámat,mert megőrülök.Aztán lehet leszólni nyugodtan,már az sem érdekel.

3 éve nincs munkám.

3 éve nincs a TB-m fizetve.

A férjem dolgozik egyedül,mert nagyon elhíztam mióta nem dolgozok,és nem tudok felvenni semmi ruhát,arra pedig nincs pénzünk hogy újakat vegyünk.Fogyókúrázok keményen,nem adom fel,már csak 10 kiló van hátra és az összes ruhám újra jó lesz,megyek munkát keresni.

Fogorvoshoz kellene mennem,többszörös húzásra,az egyik fogam hónapok óta fáj kisebb nagyobb kihagyásokkal,állandóan antibiotikumot szedek,meg fájdalomcsillapítót,de már nem akarnak hatni.

Nem bírom már elviselni hogy fáj,de a körzeti fogorvoshoz nem mehetek el,mert kiderül a TB tartozásom,és még a kezelés árát is kiszámláznák.

Altatásban kellene kiműteni a foggyökereimet és egy bölcsességfogat,mert ébren remegni kezdek,hányni az ilyen dolgoktól.

Utoljára kb 8 évesen próbáltak megszúrni,2-en nem bírtak lefogni.

Erre a pénzt januárban tudnánk megszerezni,de attól félek nem fogom addig kibírni.

A szüleimtől nincs pofám kölcsönkérni.

Szivem szerint megvárnám hogy januárba hátha felvesznek valahova,és akkor abból kifizetem a műtétet,de az ünnepeket sem akarom fogfájással tölteni.

Tudom,nevetséges vagyok és szánalmas,de légyszi ne bántsatok,így is van elég bajom.

2013. okt. 10. 19:48
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Hű, ha a felső fogsor/állkapocs gyulladt, akkor mihamarabb orvos, mert onnan fölfelé terjed a fertőzés!!! Jobbulást!
2013. okt. 11. 09:25
 32/33 A kérdező kommentje:

Beszélem anyummal,nagyon ki van rám akadva,de segít!Azt mondta hogy húzzak el konzultációra,aztán mondjam az összeget.

Aztán felháborodottan kérdezte,hogy "Volt valaha hogy nem segítettem bármiben is???"

Hát nem...Nagyon szégyellem magam most,de hálát adok a sorsnak hogy ő az édesanyám.

Ha még olvas valaki,szurkoljatok légyszi,a fogászati műtét miatt is,és hogy találjak munkát!

2013. okt. 11. 18:15
 33/33 anonim ***** válasza:

Szia,

Mi újság?

2013. nov. 5. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!