Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanácsot szeretnék kérni, mi...

Tanácsot szeretnék kérni, mi tévő legyek? Hogyna tovább?

Figyelt kérdés

Van egy lány.

Évfolyamtársam volt jó hosszú ideig, soha nem figyeltem rá különösebben.Most kb 2 éve 1 beiratkoztam táncórára, és ő is odajár.Sokat beszélünk, nagyon jól kijövünk, meg minden, táncórák után sokszor beülünk egy szórakozóhelyre a többiekkel, és beszélünk, meg megölelem és úgy megyünk el a szórakozóhelyhez stb..

Kb 3 hete elment nyaralni, de netközelben tudott lenni, és beszéltünk.Ő sosem irt rám, mindig csak ha irtam akkor beszéltünk, de akkor jól ment a beszélgetés..

Egyik este ki volt irva statusba valami idézet, és ő arra irta hogy "ne félj és szeretlek:)"

És én is mondtam hogy tetszik nekem, és hogy én is értek iránta valamit...

De azután sem irt, sőt, egyre kevesebbet:( utolsó este irtam, hogy ő komolyan gondolta azt hogy szeret, és ő azt mondta igen, csak még nem tudja eldönteni úgy-e mint barátot, vagy jobban..

Most meg más helyre ment el, és nem is tudunk beszélni, már nagyon régóta nem láttam, nem is tudom mit csinálhat, egyáltalán gondol-e rám...

Nagyon bizonytalan vagyok, és félek attól, hogyha hazajön, és nem lesz köztünk több mint barátság, akkor ez a viszony is megromlik, a történtek miatt, és ha netalán mégis lesz, akkor ha véletlenül szakítunk, akkor hogyan fognak alakulni a dolgok a táncórákon, mivel hogy nagyon rosszúl érezném magam..Lehet hogy ezen nem kellene rágodnom még, de fogalmam sincs mit tegyek..

Adjatok tanácsot kérlek!

15f/16l

2011. júl. 6. 21:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Bàrhogyan is alakul, ne agyalj, nincs értelme.
2011. júl. 6. 21:24
 2/10 anonim válasza:
55%
A Mitévő Legyek elég bizonytalan állatok, nagy a valószínűsége hogy Ők sem tudják a folytatást...
2011. júl. 6. 21:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos, intelligens srác vagy, szerintem ne görcsölj, úgyis az lesz ami meg van írva!
2011. júl. 6. 21:32
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi a 2hasznos választ..:)

Holnap fogok tudni beszélni vele, szerintetek mit irjak neki?:S

2011. júl. 6. 21:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Hogy sokat gondoltál rá és hogy hiányzott!
2011. júl. 6. 21:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Azzal szerintem nincs baj, hogy mindig te írtál rá, egy nő udvaroltasson csak magának, nekem ez tetszik egy lányban.Inkább most azért agyalsz nagyon, mert ő elfoglalt, vele zajlik az élet, te meg nem vagy eléggé lekötve valószínűleg.Bár nem tudom.Had nyaraljon, élvezze a nyarat.Ha bárhogy is alakul, de a vége rossz lesz, akkor ő egy buta lány, vagy nagyon éretlen, tehát egyébként sem lett volna hosszú jövőtök.de amúgy ezt nem feltételezem, szóval jó lesz az!!!
2011. júl. 8. 11:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem egészen értem, mióta vagytok jóban, de szerintem elhamarkodtad a szerelmi vallomást. Az én párom akkor vallotta be először, hogy szerelmes belém, amikor már fél éve jártunk. Olyanokat mondott, hogy ő sose szeretett bele senkibe első látásra, de tudja hogy belém tudna szeretni, csak még idő kell, stb...Fél év után úgy döntöttem, ha nem tud szeretni még most se, elhagyom. Akkor vallotta be, hogy szerelmes belém már jó ideje, csak így védte magát.

A lényeg, hogy csínján kell bánni a nagy vallomásokkal, mert az elején elijeszthetik a másikat, ráadásul megfosztod az álmatlan éjszakáktól, hogy most szeret, nem szeret??? Pedig ennek is meg van a varázsa.

Én a helyedben most nem közelednék felé. Te már megtetted a lépést, amire ő nagyon bizonytalan választ adott. Jó lenne ha nem bízná el teljesen magát, mert akkor nem fog tudni beléd szeretni. Én azt javaslom, ne írj neki, ne keresd. Hidd el, hogy jelentkezni fog előbb-utóbb. Addig meg azon fog agyalni, hogy most akkor mégse szeret? És miközben ezen morfondírozik, sajnálni fogja hogy talán elszalasztott téged.

Ha meg nem keres, akkor nem is kár érte, akkor maximum úgyis csak hódolónak lennél jó neki, aki legyezgeti a hiúságát.

És eszedbe ne jusson szerelmes versekkel bombázni, meg ilyenek...Talán később lehet, de amíg nem biztos a kapcsolatotok, addig csak bohócot csinálsz magadból.

Egy tapasztalt nő:)

2011. júl. 8. 11:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Nagy probléma a korotok. Egy 16 éves lány nem 15 éves fiúra vágyik. 16 éves lányok már inkább az idősebb fiúkat, férfiakat részesítik előnyben. Ugyanis általában érettebbek, mint a korukbeli fiúk.
2011. júl. 8. 11:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Igazat adok az előttem szólónak.Egy 16 éves lány nem biztos,hogy egy 15 éves srácra vágyik,de ezt ő tudja.Ha jól értettem először ő "mondta",hogy szeret.Neked akkor várnod kell,mást nem tudsz tenni.Ha találkoztok,ne rohand le és hagyd,hogy a lány hozza fel a témát.Észreveszed úgyis,hogy hogy viselkedik,mint barát vagy mint szerelmes.
2011. júl. 8. 13:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Miért ne kellene egy 16 éves lánynak egy 15 éves fiú? Nekem is volt kisebb pasim. Mindenesetre ne halmozd el szerelmes versekkel, ne mond folyton hogy szereted, stb. mert akkor nem fog úgy értékelni, talán nem is szeret beléd. Légy egy kicsit büszke! És bárhogyan is alakul, nyugodtan menj tovább táncórára, és érezd jól magad!
2011. júl. 8. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!