Mi tévő legyek? Adjon vki tanácsot!
Figyelt kérdés
Itt a nyár, mindenki bulizik,szórakozik ezerrel,én meg nem csinálok semmit,csak itthon ülök a lakásban.Az összes barátom dolgozik nyáron,így nincs idejük,ezt meg is értem,de kezdek depis lenni:(2010. jún. 23. 15:09
2/8 anonim válasza:
Velem is ez van, de most úgy nézki lesz meló. Nah, de nem kiabálom ki előre. Én is így voltam több, mint egy évig. Unalmas. Filmeztem, takarítottam, megtanultam főzni...
3/8 anonim válasza:
Szia!
Foglald el magad egyedül, amíg a többiek nem érnek rá, addig te még jól érezheted magad! Pl. menj nyelvtanfolymara, szépítsd a szobád vagy a lakást, sportolj (bicikli, görkori, futás, stb), rajzolj, kézműveskedj, írj novellát, regényt, olvass (könyvtár)... Ha fiú vagy akkor is sok mindent csinálhatsz ezek közül! A lényeg, hogy legyen benne testmozgás is, és mindenképpen mozdulj ki otthonról, naponta! Ha csak egy séta, akkor is.
4/8 anonim válasza:
hány éves vagy?Hol laksz? nemed?
5/8 A kérdező kommentje:
17/L és pest :) köszi a tanácsokat
2010. jún. 23. 15:31
6/8 anonim válasza:
ha gondolod ird priviben az msned beszélgethetünk ..:) 18L (bp)
7/8 anonim válasza:
pesten 17évesen találnál melót simán.
ezenkívül ezer dolgot csinálhatnál. séta a parkban, bringa kori, stb..
8/8 A kérdező kommentje:
már próbáltam munkát keresni,nem találtam :|
2010. jún. 23. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!