Nem bírom tovább ezt, mi tévő legyek?
Muszáj leírnom a problémámat,mert megőrülök.Aztán lehet leszólni nyugodtan,már az sem érdekel.
3 éve nincs munkám.
3 éve nincs a TB-m fizetve.
A férjem dolgozik egyedül,mert nagyon elhíztam mióta nem dolgozok,és nem tudok felvenni semmi ruhát,arra pedig nincs pénzünk hogy újakat vegyünk.Fogyókúrázok keményen,nem adom fel,már csak 10 kiló van hátra és az összes ruhám újra jó lesz,megyek munkát keresni.
Fogorvoshoz kellene mennem,többszörös húzásra,az egyik fogam hónapok óta fáj kisebb nagyobb kihagyásokkal,állandóan antibiotikumot szedek,meg fájdalomcsillapítót,de már nem akarnak hatni.
Nem bírom már elviselni hogy fáj,de a körzeti fogorvoshoz nem mehetek el,mert kiderül a TB tartozásom,és még a kezelés árát is kiszámláznák.
Altatásban kellene kiműteni a foggyökereimet és egy bölcsességfogat,mert ébren remegni kezdek,hányni az ilyen dolgoktól.
Utoljára kb 8 évesen próbáltak megszúrni,2-en nem bírtak lefogni.
Erre a pénzt januárban tudnánk megszerezni,de attól félek nem fogom addig kibírni.
A szüleimtől nincs pofám kölcsönkérni.
Szivem szerint megvárnám hogy januárba hátha felvesznek valahova,és akkor abból kifizetem a műtétet,de az ünnepeket sem akarom fogfájással tölteni.
Tudom,nevetséges vagyok és szánalmas,de légyszi ne bántsatok,így is van elég bajom.
Igen,tudom :(
De bízom benne hogy hamarosan találok munkát,és akkor nem lesz belőle gond,ha mégis,a fizetésemből ki tudom fizetni.
Pedig Isten lássa lelkem,amióta nincs fizetve,de előtte sem igazán,semmiféle orvosi vizsgálaton nem voltam.Persze tudom,akkor is fizetni kell,de ha meg is büntetnek,legalább tudom hogy jogtalanul semmit sem vettem igénybe.
"Mondták a munkaügyiben,hogy menjek be az önkormányzathoz a tb miatt,de akkor kifizettetik visszamenőleg is."
Nem. Kapsz egy igazolást, hogy mostantól van TB-d 1 évig és kész.
Nekem a munkaügyiben az ügyintéző mondta,hogy onnantól megkaphatom mikortól megigénylem,de az előtte lévő elmaradt összeget ki kell fizetnem,és sajnos mások is ezt mondták.
Egyáltalán nem is tudom,hogy megkaphatnám-e,valamilyen támogatást sem kaphatok,nem jut eszembe a neve,a férjem fizetése miatt.
Kérj nevetögàzt, nekem nagyon bevàlt! Gondolom sokkal olcsobb is, mert altatàsnàl kell plusz egy orvos...
Szerintem kérj kölcsön és addig csinàltasd meg a fogaidat, amig nem romlik meg a többi is!
Sajnos nincs nővér ismerősöm.Édesanyám tud mindenről,naponta órákat beszélgetünk telefonon,mert 200km-re lakunk tőlük,csak ő is ideges,náluk is sok a gond az anyósa miatt,és 3 éve velem is csak a gond van,mindig azt vágja oda hogy menjek a körzetihez és húzassam ki...de nem ért hogy nincs tb-m.Ma rákérdeztem,hogy mégis mit fogok csinálni ha elmegyek és kibukik,persze nem tudott rá mit mondani.A múltkor megemlítettem neki,hogy tőlük szerettem volna kérni,de pár nap múlva azt mondtam inkább,hogy vegye semmisnek,mert mostohaapám fiai is csak a pénzt látják benne,én nem akarok olyannak tűnni.
Nyugtatót nem hiszem hogy jó ötlet lenne bevenni,főleg hogy még sosem szedtem olyat,de a Lidocainnal együtt nem hiszem hogy alkalmazható,a másik meg hogy nem tehetek erről,hogy valamiféle rohamot kapok az ilyen dolgoktól,ezért kellene elaltatni.
Dalacint szoktam szedni,Cataflammal,most készülök az Apranaxot kiváltani,ezeket a férjemnek írták fel/íratta fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!