Most mi tévő legyek nem bírom így tovább? = (
Muszáj lesz az egészet leírnom bár nem akarnám, de másképp senkisem tudna segíteni.
Édesanyám és ésdesapám születésem óta amrják egymást, valószínű, hogy én lehetek az oka ha azóta van ez így. =(
Most 16 éves vagyok...heti 2x-i rendszereséggel (kb) viselem a veszekedésiket amiből már nagyon elegem van. A végén mindketten hozzám jönnek vígasztalódni...szeretem mindkettőjüket, ezért meghallgatom őket, mert tudom, hogy senkimásnak nem bíznak így, mint bennem.
A mai nap az törént, hogy édesanyám a munkahelyén a kollégiáival évetbúcsúztattak délután...ami jó sokáig elhúzódott...addig én meg apukám feltakarítottuk a lakást. Anyu belép a lakásba rögtön ordibál, hogy még mindig takarítunk (én ezt cask hallottam mert közbe próbáltam beindítani a porszívót a szobámban)...én elekzdtem porszívózni, gondoltam jön a szokásos veszekedés...
De nem így lett, síkításokat hallottam, rögtön kihúztam a porszívót, és hallom hogy apu kiabál hogy siessek ki, és látom hogy anyu nyitott szemmel fekszik a földön és nincs magánál, és apu próbálja felemelni...leblokkoltam..odamentem ordítoztam hogy anyu anyu és elekzdtem sírni..mint kiderült anyu elég soakt ivott a munkahelyén...és azt állította hogy apu lökte fel, amit kétlek, mert másképp mesélte a dolgot mint ahogy a helyszín volt ahol épp fetrenget...
Én már mnodtam ha barátomnak közbe hogy hívja a mentőket...de anyu magáhoztért, és mnodta hogy ne..
Azóta jól kihányta magát, a szilveszteremnek a haverokkal lőttek, anyu aput okolja mindenért...apu most elment a nővéréhez hogy vhol emgvígasztalódjon...és velem msot mi lesz?:'( Én kire számítsak...most mehetek anyu után takarítani és ágyazni neki...
Mit tehetek? Nem akarok így élni...Segítsetek
Hát szépen végződik az év!Nem irigyellek!Nem tudnál koleszba menni? Erre te is rámész idegileg.BUÉK
Amidala
Kislány én nagyon sajnállak nehéz helyzetbe vagy hisz mind2 szereted!
A szilvesztered irtad hogy van barátod ha teheted töltsd vele!
Sok sikert és buék jobbat mint eddig
Anyukád bepiált és elesett. Ahogy leírtad nem lett maradandó baja, nem lett agyvérzése, ilyesmi. Most megágyazol neki, és szépen át fogja aludni az éjszakát. Nem hiszem hogy őrízned kéne. Miért nem mehetsz el a barátaiddal?
Mellesleg ha valami baja lett az eséstől, és amúgy is elalszik, nem fogod észre venni hogy rosszabbul van.
Ez az egész dolog nyilván nem miattad van, hanem a szüleidnek egymással van bajuk, és az élettel. Ezen te nem tudsz változtatni. Egyébként sokkal könnyebb a másikat hibáztatni mindenért. De ezt nem kell elhinni :) Ne vedd magadra a hisztijeiket. csak ezt tudod csinálni. Ha ordítoznak ne figyelj oda, vonulj el. Ha beszélni akarnak veled, akkor legyél kedves és megértő. Sajnos a szüleid nem tudják felnőtt módjára kezelni a problémákat, ebből van a gond.
Pszihológiát tanulok..Elég sok ilyet hallottam.Itt nemhiszem hogy más segíthet mint a válás. Sajnos ide nem írhatom le az elérhetőségeimet..De ha gondolod keress fel, Írj privátot vagy keress fel egy másik pszihológust mert erre a te idegesid fognak rámenni.Nem vagy annyira erős hogy ezt a helyzetet te elöbb meg tudd oldani.Ha fontos vagy édesanyádéknak (ami eléggé valüszínű ahogy a leírásod olvastam) Akkor a te helyzeted is nézni fogják és vagy megbeszélik, vagy elválnak.Ez sajnos így tovább nem mehet mert tönkremész. Amikor két szülő veszekszik sajnos a gyerek/gyerekek huzzák a rövidebbet. Legjobban ők mennek tönkre, És ők hallgatjatják utánna a sírásokat.
Kitartás! Egyszer minden rendben lesz!
Boldog Új Évet :) És légy erős!
apu nem rég hazajött, próbált anyuval beszélgetni vagyis megbeszélni ezt, de anyu nem akart vele, apu is ideges eltt kezdett vele hangosabban beszélni, jobbnak láttam ha ink közbelépek és aput átküldöm a másik szobába...anyu most már elvileg alszik, de elküldött h menjek nyugodtan el a barátaimmal...ha azt vesszük ennek örülök de nem felhőtlen ez:/
köszönöm az eddigi véleményeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!