Mi legyek, minek tanuljak tovább?
Mindenképp mérnök legyél! Nem szabad "elpocsékolnod" azt, hogy jó vagy matekból és fizikából! Tudod hányan ölnének ezért??:D
Én is mérnöknek tanulok, lassan már végzek, és nagyon szeretem. Nyomdamérnök leszek, ez szerintem elég színes szakma (szó szerint:D), változatos, és folyamatosan lehet és kell is fejlődni, tanulni, ahogy az ipar is fejlődik.
Még van hátra 1 évem a suliból, de már kaptam munkát, egy elég jó nyomdában, most még nem sok a fizetésem, de később 250 nettó biztosan meglesz.
Ha kell infó a szakmáról, szívesen válaszolok itt, vagy privátban.
valahogy a mérnökitől kicsit parázok.. meg annyi munkanélküli mérnök van.. :S a nyelvekkel kicsit gondban állok. A középszintű nyelvvizsga németből elméletileg meg lesz, de emelt egyenlőre semmiképpen sem akarok menni. Angolt tanulok de abból a tudásom vetekszik a nullával... Amúgy lány vagyok :)) szóval valami lánynak való mérnökit esetleg mondhattok :D de amúgy én annak örülnék a legjobban ha gyerekekkel foglalkozhatnék. Valami olyan mérnöki nincs amiben gyerekekkel lehet foglalkozni? xD :DD
amúgy nem bírnám elképzelni magam egy asztal mögött egész nap, sőt ki sem bírnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!