Idegileg kikészültem komoly mentális problémákkal küzdök és már nem bírom tovább sem testileg sem lelkileg. Mitévő legyek?
Hát figyelj...
Magyarországon sokan vagyunk ezzel így, mert egy eléggé elmebeteg hely.
Éltem külföldön és teljesen más a légkör. A magyar átlagemberek valamilyen okból úgy állnak egymáshoz, mintha a másik csak egy púp lenne a hátukon és elég sok magyar csak abban tudja örömét lelni, ha más emberekkel megvan a napi szintű konfliktusa és tudja őket cseszegetni. Nem értem mire jó ez és miért alakult ki a magyarban, de máshol ezt nem tapasztaltam.
Én is érzem, hogy valami nincs rendben Magyarországon és régebben nekem is üldözési mániám volt, féltem én is az emberektől. Vagy talán nem is jó szó, hogy féltem, csak távol akartam magam tartani tőlük, mert sokaktól több rosszat kaptam, mint jót és kezdett bennem kialakulni egy ilyen "reménytelen, minden mindegy, nincs már jövő, sz@r lett minden" életérzés, amit a környezetemnek köszönhetek.
Nem múlt el teljesen, itt van még, de háttérbe tudom szorítani ilyen elmegyakorlatokkal, amit anyám egyik könyvében találtam meg.
Az egész a pozitív gondolkodásról szól, sokat tud segíteni, ha minden nap csinálod és nem kellenek gyógyszerek sem! Légyszíves próbáld meg és legyél benne kitartó, vagyis szánj rá minden nap egy 15 percet mondjuk lefekvés előtt. Segíteni fog, meglásd.
De írok neked szívesen privátban, ha gondolod.
Megbeszélhetjük, de te is írhatsz nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!