Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mi tévő legyek nem bírom...

Most mi tévő legyek nem bírom így tovább? = (

Figyelt kérdés

Muszáj lesz az egészet leírnom bár nem akarnám, de másképp senkisem tudna segíteni.

Édesanyám és ésdesapám születésem óta amrják egymást, valószínű, hogy én lehetek az oka ha azóta van ez így. =(

Most 16 éves vagyok...heti 2x-i rendszereséggel (kb) viselem a veszekedésiket amiből már nagyon elegem van. A végén mindketten hozzám jönnek vígasztalódni...szeretem mindkettőjüket, ezért meghallgatom őket, mert tudom, hogy senkimásnak nem bíznak így, mint bennem.

A mai nap az törént, hogy édesanyám a munkahelyén a kollégiáival évetbúcsúztattak délután...ami jó sokáig elhúzódott...addig én meg apukám feltakarítottuk a lakást. Anyu belép a lakásba rögtön ordibál, hogy még mindig takarítunk (én ezt cask hallottam mert közbe próbáltam beindítani a porszívót a szobámban)...én elekzdtem porszívózni, gondoltam jön a szokásos veszekedés...

De nem így lett, síkításokat hallottam, rögtön kihúztam a porszívót, és hallom hogy apu kiabál hogy siessek ki, és látom hogy anyu nyitott szemmel fekszik a földön és nincs magánál, és apu próbálja felemelni...leblokkoltam..odamentem ordítoztam hogy anyu anyu és elekzdtem sírni..mint kiderült anyu elég soakt ivott a munkahelyén...és azt állította hogy apu lökte fel, amit kétlek, mert másképp mesélte a dolgot mint ahogy a helyszín volt ahol épp fetrenget...

Én már mnodtam ha barátomnak közbe hogy hívja a mentőket...de anyu magáhoztért, és mnodta hogy ne..

Azóta jól kihányta magát, a szilveszteremnek a haverokkal lőttek, anyu aput okolja mindenért...apu most elment a nővéréhez hogy vhol emgvígasztalódjon...és velem msot mi lesz?:'( Én kire számítsak...most mehetek anyu után takarítani és ágyazni neki...

Mit tehetek? Nem akarok így élni...Segítsetek

2009. dec. 31. 17:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%

Kedves kérdező! Nem te vagy az oka, hogy ilyenek a szüleid. Valószínűleg már a születésed előtt sem volt rendben közöttük minden. Amikor jobb napjuk van, próbálj velük beszélni ezekről, hogy te mit érzel, milyen rossz ez a helyzet neked. Esetleg beszélhetnél a nagyszüleiddel, vagy a szüleid testvérével is; de csak akkor ha ezt a szüleid nem veszik hátba támadásnak. Te ismered őket, hogy ezt hogy vennék.

18:18-as: A válás esetleg akkor lenne megoldás, ha a szülők valamelyike el is költözne, de még akkor sem biztos. De a váláshoz a szülők döntése kell, és nem a gyereküké.

Ha szaksegítségre van szükség, inkább pszichiáter segítségét kérje.

A privát e-mail-t pedig nem engedélyezted, így nem tud írni neked.

2010. jan. 1. 09:33
 12/13 A kérdező kommentje:

köszönöma választ

sajnos nagyszüleim nem élnek, egyik nővérem pesten él a férjével, másik nővérem itt a városban, de nem is érdeklem...:/

ami jó hír, hogy ma reggel elbeszélgettem anyuval és bocsánatot kért aputól, jó volt látni, sírva is fakadtam, remélem mostmát minden jó lesz

nagyon köszönöm a segítségeteket

Boldog ÚjÉvet nektek!

2010. jan. 1. 11:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy javult a helyzet. Lehet, hogy anyukád is megijedt egy kicsit és megpróbál változtatni a dolgokon.

Remélem, az új éved boldogabb és nyugodtabb lesz!

2010. jan. 1. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!