Hogyan tovább, hogy legyek jó fej nő és anyuka?
Figyelt kérdés
Elváltunk a párommal és egy kicsi lánnyal maradtam egydül. Párom minden héten egyszer látogatja. Azóta eléggé befordultam. Félek, hogy a kislányom mellettem halálosan unalmas életet fog élni, mert én humortalan, keserű, nagyon komoly ember vagyok. Csak a párom hozott az életünkbe humort, de más volt a probléma. Szóval elment a humor, elment minden. Mondják, hogy épitsem fel újra magam. Nincs kedvem. Apósom azt mondta, hogy azért nem szeretett meg a családja, mert "nem tudtál megfőzni bennünket", olyan személyiség vagy, akit nem lehet kedvelni. És most ilyen személyiség, tehát én nevelem a kislányomat. Soha nem nevetünk a gyerekkel, mert nem tudok, nem járok el sehová, mert a kislányom még olyan kicsi, hogy nem tudok mellőle még este sem elmenni futni, mert nem hagyom a lakásban egyedül. Ezért csak boltba járok, stb. Barátaim nincsenek, a múszaki dolgokhoz nem értek, azt is a párom rendezte, én lamortizálódok és fogalmam sincs, hogy igy mi lesz a gyerekemmel, tisztára ilyen személyiség lesz ő is. Rokonok és barátok nem járnak. Rokonok nincsenek, barátok meg a személyiségem miatt nem, mert ugye nem főztem meg senkit sem. Most mi lesz? Béna vagyok, csak a tv-t nézük a kislánnyal, meg sétálunk, boltba járunk. Hogy legyek jó fej nő?2012. nov. 17. 12:29
1/28 anonim válasza:
Nehéz kérdés.Ezt nem hiszem,hogy lehetne tanulni.Próbáld meg feldobni néha az életeteket.Süssetek vicces sütiket,mondjuk ami színes,hagyd hogy segítsen benne a lányod.Játszótérre is érdemes elnézni,ott össze tudsz barátkozni más anyukákkal.Közös délutánokat szervezhettek,vagy néha vigyázhatsz az új barátaid gyerekére,így a tiéd sem fog unatkozni.
2/28 anonim válasza:
Menj el szakemberhez, mert szerintem nagyon depis a gondolkodásod. MIért vagy keserű ember?
3/28 A kérdező kommentje:
Miért vagyok keserú?? Mert tök jól összejött a család..., az életem.
2012. nov. 17. 12:38
4/28 A kérdező kommentje:
Egyébként havonta járok dokihoz, de nincs rá több pénzem, hogy többször menjek. Ő meghallgat, azt mondja, hogy "legyek jobb fej" : ))) Hogyan, ha nem vagyok az?
2012. nov. 17. 12:39
6/28 anonim válasza:
Lehet gonosz leszek, de a gyereknek lehet jobb lenne az apukával. Tudom, hogy első sorban az anyjával a helye, de te magad mondod, hogy a férjed együtt tudott nevetni a babával, neked van némi depressziós problémád, és az isten mentsen tőle, hogy elkeseredettségedben olyat tégy, amivel riogatják az embereket. Amíg helyrejössz addig talán tényleg az édesapának kellene felügyelnie.
7/28 anonim válasza:
Szerintem téged lehúztak,de nem kis szinten.Mindenkiben van humor,az más kérdés,hogy a párod nem tudott téged értékelni,vagy csak nem hozta ki belőled.Ha pl valaki belém rúg akár burkoltan is,én sem leszek humoros kedvemben,viszont ha valaki kedvességgel fordul felém,akkor jól tudom érezni magam.
8/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyok annyira elkeseredve, hogy ártanék a kislányomnak. Igen, ő együtt tudott nevetni vele, de semmi több. Tudom, hogy ez a helyzet már elég gáz, kibogozhatatlan.
2012. nov. 17. 12:43
9/28 A kérdező kommentje:
Ott a pont utolsó kommentelő. Nem volt emberi hangnem velem szemben. Ha örültem, megbántam, mert le lettem hurrogva, hogy fogjam már be, mert nem hallja tőlem a tv-t, stb. Ha valamit örömömben kétszer egy héten elmeséltem, az volt rá a válasz, hogy jóvan, már mondtad. Alapjában komoly, komor ember vagyok, de volt régen bennem valami életürüm, amit kitapostak belőlem, szavakkal aláztak, vertek. Pl. Meghalt a kutyám, és a páromnak egy napig mondogattam csak, de elege lett, és azt mondta, hogy jól van, mit beszéljünk egy döglött kutyáról. Amikor a kicsit vártam, semmi szeretetet nem mutatott, egyszer mondta cssak, hogy neked meg már mekkora a potrohod! Poénkodott, de nekem fájt. A szüleim, a szülei előtt meg eljátszotta velem a jópofit. Most megsemmisülten állok itt egy gyerekkel. Egyébként is olyan a természetem, hogy nehezen találom fel magam, nehezen vagyok meg társaság nélkül, nem tudok hangulatot csinálni. Ezzel ugye "nem igen főzök meg senkit".
2012. nov. 17. 12:48
10/28 anonim válasza:
az önértékeléseddel van baj nem veled. nem hiszed el h lehetsz jófej. Ismerős a helyzet, voltam ilyenben, mikor tök hülyének és értéktelennek érzed magad. De ebbe nem szabad belesüppedni csak mert a hülye volt apósod igényeinek nem feleltél meg, nem jelenti azt h hülye vagy. Felejtsd el ezt a megfőzős dumát is, csak belehergeled magad.
Inkább állj fel azt indulás, menj társaságba, akárhova is, vidd a gyereket babaúszásra, zeneoviba mittomén csak menj és hidd el magadról h értékes vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!