A körülmetélt férfiak véleménye miért ilyen megosztó?
félek teljesen körülmetéltetni magam mert lehet hogy érzéketlen lesz, és az orált de lehet még a sima szexet sem élvezném (szűz vagyok)
már részlegesen körülmetéltek, de csak rosszabb lett :( már lógva sem tudom felhúzni, de benyúlok alá mikor megmosom.
Ráadásul ki tudja mennyire és meddig dörzsölné a nadrág a makkomat :(
Az a baj, hogy ezek nem egyszemelyes tapasztalatok. Csak te szeretned annak tudni.
Itt eleg sokan beszamoltak mar arrol, hogy milyen problemakat idezett elo a teljes korulmeteles naluk.
Ahogy az orvosok mondjak, minden mutet kockazattal jar. Minden mutet vagassal kezdodik es heggel vegzodik. Ezert csak ugy poenbol nem mutunk. Semmit.
Az USA-ban a korulmeteles egyre kevesebb. Ezek a tenyek.
Az a srac, aki itt fotot is mellekelt arrol, hogy az amugy "jol sikerult" korulmetelese utan a makkja kiszarad es ez zavarja, annal a kerdesnel se te, se a barataid/masodnickjeid nem nagyon szoltak/szolnak hozza. Nem veletlen.
Szerinted, aki rosszul jart a korulmetelessel, az vagy hazudik, vagy tudomasul kellene vennie, hogy abba a szerinted nulla egesz nullanullanulla .... - egy szazalekba tartozik, akik nem jelentosek, tehat a velemenyuk nem szamit.
Csakhogy kis gerinctelen baratom, nekem es a hozzam hasonloan rossszul jart embereknek egy peniszunk es egy eletunk van es nem erdekel, ha te meg a barataid mennyire jartatok jol a teljes korulmetelessel es mennyire orultok most a peniszeteknek.
Ujra es ujra elmondom: akkor leszel hiteles, ha megjelensz eloben.
Addig meg csak karakterek sorozata vagy. Egy hazug troll, semmi mas.
Ennyi.
Na mi történt azóta?
Körülmetéltek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!