Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A körülmetélt férfiak vélemény...

A körülmetélt férfiak véleménye miért ilyen megosztó?

Figyelt kérdés

félek teljesen körülmetéltetni magam mert lehet hogy érzéketlen lesz, és az orált de lehet még a sima szexet sem élvezném (szűz vagyok)

már részlegesen körülmetéltek, de csak rosszabb lett :( már lógva sem tudom felhúzni, de benyúlok alá mikor megmosom.

Ráadásul ki tudja mennyire és meddig dörzsölné a nadrág a makkomat :(

2014. ápr. 11. 22:39
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
18%

Az a baj, hogy ezek nem egyszemelyes tapasztalatok. Csak te szeretned annak tudni.

Itt eleg sokan beszamoltak mar arrol, hogy milyen problemakat idezett elo a teljes korulmeteles naluk.

Ahogy az orvosok mondjak, minden mutet kockazattal jar. Minden mutet vagassal kezdodik es heggel vegzodik. Ezert csak ugy poenbol nem mutunk. Semmit.

Az USA-ban a korulmeteles egyre kevesebb. Ezek a tenyek.

Az a srac, aki itt fotot is mellekelt arrol, hogy az amugy "jol sikerult" korulmetelese utan a makkja kiszarad es ez zavarja, annal a kerdesnel se te, se a barataid/masodnickjeid nem nagyon szoltak/szolnak hozza. Nem veletlen.

Szerinted, aki rosszul jart a korulmetelessel, az vagy hazudik, vagy tudomasul kellene vennie, hogy abba a szerinted nulla egesz nullanullanulla .... - egy szazalekba tartozik, akik nem jelentosek, tehat a velemenyuk nem szamit.

Csakhogy kis gerinctelen baratom, nekem es a hozzam hasonloan rossszul jart embereknek egy peniszunk es egy eletunk van es nem erdekel, ha te meg a barataid mennyire jartatok jol a teljes korulmetelessel es mennyire orultok most a peniszeteknek.

Ujra es ujra elmondom: akkor leszel hiteles, ha megjelensz eloben.

Addig meg csak karakterek sorozata vagy. Egy hazug troll, semmi mas.

Ennyi.

2014. jún. 22. 08:22
 52/57 A kérdező kommentje:
azért szűkült be állítólag mert nem tájékoztatott rendesen, ez az orvos felhúzva tartja műtét után, és nem cérnával lesz, kisebb a heggesedés. jó lesz ez. nem metélem le teljesen
2014. jún. 22. 19:28
 53/57 MiPro ***** válasza:
10%
Jól teszed.
2014. jún. 23. 07:00
 54/57 anonim ***** válasza:
62%
Jó hát sosem tudni, egy műtéti heg mennyire gyógyul, milyen nyomot hagy és stb, mert ez nagyon egyedi kérdés. De még egy ugyan azon ember esetében is. Nekem is volt olyan, ami gyönyörűen hegedt, szinte nyoma sincs, pedig nagy vágás volt, aztán meg olyan is, amivel fél évet szenvedtem, folyamatosan begyulladt, csúnya lett. Ez előre kiszámíthatatlan, de reménykedjünk, hogy nálad oké lesz.
2014. jún. 23. 10:02
 55/57 MiPro ***** válasza:
67%
Na ez az, hogy SOSEM TUDNI.
2014. júl. 1. 14:41
 56/57 anonim ***** válasza:

Na mi történt azóta?

Körülmetéltek?

2018. ápr. 26. 17:05
 57/57 A kérdező kommentje:
Megvolt, igen. Semmi bajom vele :)
2018. máj. 1. 23:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!