Napi 24 órán keresztül felhúzott fityma, mintha körülmetélt lennél?
Nekem folyamatosan befedi a makkomat a fitymám, de úgy hallottam, hogyha hozzászokatom, hogy a nap 24 órájában fel legyen húzva (mintha körülmetélt lennél), akkor megszokja a "dörzsölődést" és ezáltal kicsit tovább is lehet bírni a szexet. (néha hamar elmegyek) És elvileg egészségesebb is.
Ti hogy "hordjátok"?
Tudom, hogy az első pár nap / hét nem túl kellemes, de szerintem megérné...
Gondolom minden fitymával rendelkező annak módja szerint,ahogy az teremtődött.Különben meg azt csinálsz vele
amit akarsz,a tiéd,és már nagy fiú vagy .Ha az vagy .
Igen, tovább bírtam.
Utolsónak: pont fordítva, de amit írtál, tévesen írtad (nem samponnal kell mosni, hanem tusfürdővel). A szappan kiszárítja, a tusfürdő nem. Nem kell azt a bőrt "kiszárítani", megoldja az magának, hogy jó legyen, csak pár nap kérdése.
Nagyon sokan próbáják felhúzva (hátrahúzva) tartani a fitymát és így fedetlenül tartani a makkukat, mert rengeteg pozitív hatása van. Elmúlik a túlzott érzékenység, ellenállóbb, nagyobb lesz a makk és kitartóbb leszel a szexben és valóban egészségesebb is. Ugyanakkor nem mindenki tudja ezt rögtön megvalósítani. Akiknek hosszú a fitymája, vagy akinek túlságosan rövid a fitymaféke, annak alapállapotban nem marad hátrahúzva a fitymája, mert az visszacsúszik a makkra. Ha pár hét próbálgatás után nem sikerül elérned a hátrahúzott állapotot, akkor menj el az Urológiára, a fék átvágásával ez könnyen megoldható.
Ha körül szeretnéd metéltetni magad, az további egészségügyi előnyökkel jár és a barátnődnek is jót teszel vele, mert sokkal egészségesebb. Ugyanakkor a hátrahúzott fityma és a körülmetélés azért nem ugyanaz. Ha körülmetélnek, akkor nincs fityma, azaz a makkod nemcsak hogy állandóan szabadon marad (ami persze jó), de nem gyűrődik fel a koronaárokban a visszahúzott bőrredő, hanem sima lesz ott is a bőr. Sokan bevállalják, egészséges, jó dolog.
Nekem korulmeteltek sajnos es emiatt neha tulzottan ki is szarad, meg hat sok ev alatt elojon par alkalommal a felismeres, miert is kell a fityma.
Pl amikor beszoltak erte kicsi koromban a suliban, vagy amikor becsiptem a zippzarral, ami a bornel se lehet kellemes, de a makknal ISZONYU.
A folyamatos dorzsolodestol valoban erzeketlenebb lesz, de nekem egeszen erzeketlen es mar nem elvezheto, nem jo
a felulete is nagyon rossz, tapintasra is sajna, szoval kiserletezni lehet meg minden, de levagni azt en nem ajanlom, tapasztalat, hogy rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!