Rohad a fitymám. Mit tegyek? Szó szerint mintha bomlana. Mi ez?
Figyelt kérdés
Hámlik róla a bőr és kicsit feketedik.. nem tom mi volt. Felelsz vagy merszeztünk és hipóval öntöttem le. Aztán másnapra nagyon elkezdett fájni ,felhúztam a bőrt és ilyen lett.2014. jan. 22. 20:50
1/52 anonim válasza:
Gratulálok,... Bearanyoztad a napomat...
Orvosról hallottál már?
2/52 A kérdező kommentje:
De nem merem megmutatni anyáéknak. Ennyire vicces a nyomorom?
2014. jan. 22. 20:53
3/52 LamboLover válasza:
Ilyenkor ötlik fel bennem a gondolat, hogy megérett az ember a kipusztulásra...
5/52 anonim válasza:
Anyádéknak miért kellene megmutatni? Menj orvoshoz egyedül.
6/52 LamboLover válasza:
Magadnak csináltad a "nyomorodat". Ha ehhez nagycsávó voltál, akkor ahhoz is legyél nagyfiú hogy megmutasd a szüleidnek mekkora barmot neveltek.
Amúgy orvos. Ha nagyon diszkrét akarsz lenni, hivatkozhatsz orvosi titoktartásra de én anyád helyében a töködnél fogva akasztanálak fel.
8/52 A kérdező kommentje:
14/F
2014. jan. 22. 20:56
9/52 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon vicces... Nem hiszem el..
2014. jan. 22. 20:59
10/52 anonim válasza:
Miért nem tudsz 14 évesen egyedül orvoshoz menni? Hiszen nagyfiú vagy, inkább mersz, mint felelsz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!