Rohad a fitymám. Mit tegyek? Szó szerint mintha bomlana. Mi ez?
ma már a metélések zömét ambuláns módon végzik, tehát ebben nincs semmi extra.
ne viccelj, ne is próbálkozz a kiveréssel!!! várj még azzal pár hetet, mert aztán ha nem szépen forr össze amiért most nem hagyod békén, örök életre bánni fogod!! nem viccelek! nagyon nem mindegy, hogy szépen összeforr-e vagy esetleg felszakadozik és stb ...
és egyébként hadd kérdezzem meg, mennyire metéltek? kb meddig vágták? csak makk pereméig vagy tovább?
jó hát nem olyan nagy baj az ... sőt sok helyen kifejezetten a férfiasságnak tudják be, és hülyén néznek a metéletlenekre. de ez így akkor nem is mondható durva beavatkozásnak, mert láttam én olyat is, akinek kb a farka feléig volt metélve, azaz gyógyulás után az a bizonyos gyógyult heg a makk peremétől még igen távol volt, hát gondolom merev állapotban meg aztán főleg. Úgyhogy emiatt egy kicsit se izgasd magad, csak itt nálunk tűnik kicsit szokatlannak (?), de aztán menj ki egy nudistrandra, aztán meglepődsz h mennyi metélt fiatal van, akik tőlünk Nyugatabbról jöttek.
Csajok véleménye pedig megoszló, de azért én nagyobb %-ban hallok pozitív hozzáállást.
Egy biztos: megúsztad és még rosszul se jártál. Csak azért a jövőben jobban vigyázz a legnemesebb szervedre :)
Legalább nem leszel "kétperces" pasi :))
De remélem tanultál ebből a hülyeségből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!