17 éves srác vok és 2 problémám lenne: - ráncos a makkom mint a szemét és ráadásul még száraz is mitől lehet? - a szerszámom pedig szőrös. Szó szerint a farkam. Na és ez mitől lehet? és hogy tudok ezeken segíteni?
1.: próbáltam már kanesztennel, aloe verával, és vaselinnel bekenni de nem használtak semmit! -.-"
2.: kisebb koromban természetesnek vettem hogy borotvával leszedtem a szerszámról is a szőrt... és megerősödött + elterjedt... mostanság szemöldökcsipesszel szedem de folyamatosan visszanő és nem csökken a mennyiség... már vagy 10 alkalommal kiszedtem... orvoshoz nem szeretnék továbbra sem elmenni... és nagyon szépen megkérnélek titeket hogy ne a hülyeséget lökjétek legyetek szívesek hanem ha tudtok segítsetek!!! :S tudom nagyon gáz de nem tudok vele mit tenni sajnos ez van... ='(
öö felül is szőrös a pecsed?:D a felülről látható részén?
ha nem, akkor mi a bajod vele?
a ránc az tutira gáz, keress olyan krémet, tudod ránctalanítót, majd a csajok segítenek, hogy melyik a legjobb ;) :D
A canesten egyik gondra sem jó,csak jobban kiszárítja a bőrt .Ettől száraz a makkod és ráncos is .Nincs a makkon lévő nyálkahártyának nedvesség tartalma ,mert a rajt lévő külső réteg nem bőr.A vazelin sem erre való,az egy síkosító szer .Baba krémmel kenjed be a makkod,aztán a bőr ráhúzva .A makkod peremén lévő faggyú mirigyek nem működnek
eléggé,mert nekik kellene a zsirzást biztosítani .
A borotválással csak a növekedést serkentetted,és az erősödését.Szemöldök csipesszel való kiszedegetés sem végleges,mert a szőrtüszőben még ott marad "gyökérzet"
és egy idő után újra kinő .Kozmetikában lenne hatásosabb
eltávolítása,persze ahol ezt vállalják is,meg te is vennéd a bátorságot hozzá.Megoldásként nem tudok jobbat a
borotválás helyett,mint egy jó szőrtelenítő krémet .
Ezt illatszert árusító üzletekben,vagy kozmetikai termékek,kellékek voltjában lehet kapni .Végleges megoldás ugyan ez sem nyújt,de eléggé hatásos.Kérd ki az
eladó tanácsát ,ha nem tudsz ott dönteni .
1.: a szerszámom sajnos szőrös ja... :D és eléggé lehangol...
2.: talán nincs kedvem 4 órát utazni??? -.-" aztán még kivárni mindent? -.-"
3.: okés és ez a babaolaj helyrehoz mindent?? lesz olyan hogy nem kell majd használnom? vagy ez már örökké a barátom marad? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!