Aki körülmetélt az hogyan maszturbál? Mit csinál?
Figyelt kérdés
2013. dec. 21. 21:28
1/11 anonim válasza:
Ugyan úgy mint más fiuk,csak nem a bőrt húzkodja ,hanem a kezét rajt ,tesz rá kis sikosítót jobban csússzon .D
2/11 A kérdező kommentje:
elég körülményesen hangzik,csak úgy érdekelt,de kösz a választ.
2013. dec. 21. 22:21
3/11 anonim válasza:
#1-es ezt honnan veszed? kb úgy maszturbál mint aki nincs metélve, marad azért a fitymájából egy kicsi.
4/11 A kérdező kommentje:
Elég furán hangzik.
2013. dec. 23. 18:43
5/11 anonim válasza:
Én teljesen körül vagyok metélve , vagyis 1 mm bőr nincs a fitymámon. Én a makk alatt szoktam húzogatni meg végétre is az egséz péniszt. A makkhoz nem igazán szoktam hozzányúlni így is elbírok menni.
6/11 anonim válasza:
Vagyis elnézést elírtam , a makkomon nincs 1 mm bőr
7/11 anonim válasza:
Mondjuk ugy, hogy kinkeservesen. Tapasztalat. Ha egyaltalan erez valamit az ember....
8/11 A kérdező kommentje:
Ez elég gáz első hangzásra,sikosító meg minden,elég körülményes.Sajnálom akit akarata ellenré metéltek körül,nem hangzik valami jól.
2014. máj. 1. 16:43
9/11 anonim válasza:
Nagyon gaz, valoban. Visszaalakitasi kiserletek soha nem hoznak normalis eredmenyt, szoval erdemes vigyazni mindenunkre, amink van. A korom, a lep, a fityma, a mandula mind a testunk fontos reszei es nagyon sokszor okoz gondot, ha nincsenek, noveszteni utolag meg nem lehet ezeket.
10/11 anonim válasza:
jó hát a metélésnek az is az egyik célja, hogy a fiúk ne magukat babusgassák, hanem szexre ott vannak a csajok. viszont a szex meg sokkal jobb metélve, mert tovább bírod és nagyobb lesz a vége :)
aszem a németeknél volt egy időben a fő cél ez, és emiatt metélték a fiúkat, ma már annyira ez nem szempont, ma a higiénia és férfiasság vagy vallási szempontok miatt megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!