Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A körülmetélt férfiak vélemény...

A körülmetélt férfiak véleménye miért ilyen megosztó?

Figyelt kérdés

félek teljesen körülmetéltetni magam mert lehet hogy érzéketlen lesz, és az orált de lehet még a sima szexet sem élvezném (szűz vagyok)

már részlegesen körülmetéltek, de csak rosszabb lett :( már lógva sem tudom felhúzni, de benyúlok alá mikor megmosom.

Ráadásul ki tudja mennyire és meddig dörzsölné a nadrág a makkomat :(

2014. ápr. 11. 22:39
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
53%

csak egyszerűen nem értem DOLGOT.

egyszer már körülmetéltek és rosszabb lett. nem?

2014. máj. 27. 00:01
 22/57 anonim ***** válasza:
11%

Kell meg egy, kicsit nagyobb vagas, de teljes korulmeteles nem kotelezo.

Vigyazz, kire hallgatsz...

2014. máj. 28. 10:18
 23/57 anonim ***** válasza:
68%

mi ez a hülyeség? hát szegény gyerek honnan fizesse, ha egyszer tanuló még?

komolyan agyrém emberek vannak. én csak annyit mondanék h gondold meg, még hányszor akarod, mert mint látod, az ismétlődő kis vagdosgatás-gatás nem biztos h megoldja. na de a doki tudja, ő látta.

2014. máj. 28. 11:38
 24/57 A kérdező kommentje:
jah majd ő tudja. az előz el lett cseszve, nem tájékoztatott eléggé. ez meg felhúzva tartaná a gyúgyulásig elvileg, de majd kiderül mi lesz, próbálok megtartani belőle amennyit lehet
2014. máj. 28. 14:20
 25/57 anonim ***** válasza:
12%

Jol teszed, kerdezo.

Vigyazz magadra, mert azok, akik itt azt tanacsoljak, hogy vagass le mindent, nem fogjak vallalni magukat, szepen csondben lapitanak majd, ha olyan bajod lesz, mint mondjuk nekem, a teljes fitymatlansag miatt :(

Ja es orulok, hogy nem minden kerdezo hagyja magat kioktatni ilyen emberek altal.

Vegre valaki :)

2014. máj. 30. 07:40
 26/57 anonim ***** válasza:
53%
te figy, neked elment az összes eszed már ezzel a vállald magad-szöveggel ... csak tudnám, mennyivel jobban vállalod te magad, mint bárki más. na meg ha nem vennéd észre, egyáltalán nem megosztó a vélemény, nagyjából egyedül te nyomod itt a süketelést és a babaolaj áldásosságát.
2014. máj. 30. 10:38
 27/57 A kérdező kommentje:

ha a legjobb doki MO-on nem tud segíteni (Fekete Ferenc) akkor tényleg elveszítem a hitem az emberiségben :D

azt mondta amennyi szükséges annyit vág. elmondom hogy szeretnék megtartani belőle a felét legalább

2014. máj. 30. 11:45
 28/57 anonim ***** válasza:
27%

Nézd keresd fel az orvost és valóban sajnos ha nincs más lehetőséged pedig én metélés ellenes vagyok akkor egy profi orvossal csináltasd meg a műtétet még ha metélni is kell akár teljesen,vagy részlegesen( metélés ellenes vagyok :kivétel akkor fogadom el a metélést ha valóban nincs más megoldás akkor fogadom el,meg a saját döntésből történtet,ha az illető tisztába volt minden lehetőségével mondjuk ha egészségügyileg volt vele kisebbbibi,vagy ő döntött így és nem valami hírességről hallott hogy az metélt és annak hatására,vagy mások meggyőzése miatt vette rá magát)Ha jó kézbe kerülsz és muszály a metélés akkor nem lesz baj,de tapasztalt orvost keress.

Keress fel egy igen jó orvost és ott vedd gorcső alá az összes lehetőségedet,akár ha kell több orvost is keres fel.

2014. máj. 31. 13:21
 29/57 A kérdező kommentje:
ennél überebb orvos nincs szal nem parázom emiatt köszi a kommentet :)
2014. máj. 31. 13:46
 30/57 anonim ***** válasza:
53%
de és mi lenne az az összes lehetőség?
2014. jún. 1. 07:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!