Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Frissen körülmetélt vagyok....

Frissen körülmetélt vagyok. Lenne pár kérdésem. (Lent) (? )

Figyelt kérdés

Tehát mint említettem 5 napja metéltek körül abszolút fitymaszűkület,illetve túltengés miatt.

- Varrataim eléggé viszketnek,ez gondolom,annak tudható be,hogy gyógyul. Kössem be,és hagyjam gyógyulni?

- A húgycsőnyílásom szerintem kissé duzzadt,ezáltal,a vizeletem,mintha laposan távozna. (A sugár lapos alakú)

Eléggé gyakran kell mennem,bár ez annak is lehet a következménye,hogy rengeteget iszom.

- A péniszem,ernyedt állapotban,a metélés után 2cm-rel nagyobb,bár azt olvastam itt,is illetve máshol is,hogy nem befolyásolja.

- Írtak rá kenőcsöt,amivel kenem is,ám, a féknél nem szívódik be. Ettől még kenjem ott is?

- A makkom alatt fel van gyűrődve egy fél centi vastag bőrgallér,ami alatt vannak a varratok.

17/f

2014. jan. 28. 14:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%

- A makkom alatt fel van gyűrődve egy fél centi vastag bőrgallér,ami alatt vannak a varratok.

Mi? Hogy??? Nem tudom elképzelni. Hogy ott bővebbre hagyták? Vagy mi van?

2014. jan. 28. 15:19
 2/15 A kérdező kommentje:
Van ott egy bőr ami a makkom alatt van. A varrás és a perem közt.
2014. jan. 28. 15:23
 3/15 anonim ***** válasza:
87%

Ha nem nedvezik a seb,akkor nem kell bekötni,de naponta alsó csere.Ezzel megakadályozod a gatyáról való visszafertőzést.

A vízelet spirális alakját a makk belseje alakítja ,mivel duzzadt kicsit ezért lapos .

Többet iszol ,természetesen többször is kell pisilni.

Ernyed állapotban valóban lehet különbözőket mérni,de ez a merev állapotra már nem vonatkozik .

Mindenhol be kell kenni,de nem vastagon .

A makk alatt fejezik be a varrást,Ott a féket is varrni kell .Egyenlőre a varrattal össze van húzva bőr.Ahogy a varrat kiesik ,kezd a bőr kisimulni is .

2014. jan. 28. 16:01
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm 3-as!:)
2014. jan. 28. 16:31
 5/15 anonim ***** válasza:
77%
5 nap alatt nem gyógyul meg teljesen. Nagyon egyénfüggő, hogy kinek hány hét (vagy hónap) után simul ki teljesen a bőr a varratok kipotyogása után. Amíg ez nem történik meg, addig ne piszkáld, pisilésen kívül násra ne használd! A fék gyógyul meg legkésőbb, de ha jól csinálták, akkor szép lesz ott is.
2014. jan. 30. 13:20
 6/15 anonim ***** válasza:
Csanti: persze, hogy mehetsz. Akiknek pénteken van a műtét, azok már hétfőn mennek általában.
2014. jan. 30. 13:36
 7/15 A kérdező kommentje:
De nem fogják észrevenni a járásomon?
2014. jan. 30. 13:37
 8/15 anonim ***** válasza:
nos mi a helyzet azóta? ezt a bőrgalléros dolgot nem igazán értem, mert ha rendesen végzik a körülmetélést akkor a makk peremétől kb 1 centire szokták vágni, azaz kb ott kell lennie a "csíknak", miután begyógyul, beheged. Távolabb lehet csak közelebb ne, mert abból később ilyen összenövési és egyéb gondok lehetnek, aztán jönnek majd a sorozatos korrekciók. Úgyh megvallom, nem értem teljesen a helyzetet, de megmondhatnád, milyen lett így most már. Linkelek majd képet h sztem meg nem csak sztem milyennek kell lennie egy problémamentes metélésnek, bár esetedben most azt se értem, hogy a féket meghagyták? Jól értem? mert ez így hirtelen fura akkor, na de oké ...
2014. febr. 13. 06:52
 9/15 anonim ***** válasza:
73%
Vannak olyan orvosok akik valamiért (nem tudom, hogy miért) de meghagyják a féket a körülmetélés során, és vannak akik azt is átvágják illetve eltávolítják. Kérdésemre azt válaszolták, hogy ők így végzik ezt és hogy nem kell minden esetben átvágni. Szerintem szebb amikor ott is teljesen sima a bőr, funkciója nincs már a fityma eltávolítása után.
2014. febr. 14. 12:16
 10/15 anonim ***** válasza:
37%
A fitymához hasonlóan a féknek is van szerepe, rengeteg idegvégződés van rajta, ha nem vágják le barbár módon, akkor annak azért lehet haszna. Pl örömszerzésre, mert a teremtő nem csak a nők örömére gondolt. Ha ezt meghagyták neked, akkor az jól jöhet még, legyél türelmes, amíg a pár hónap eltelik és nem lesznek fájdalmak.
2014. márc. 1. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!