Frissen körülmetélt vagyok. Lenne pár kérdésem. (Lent) (? )
Tehát mint említettem 5 napja metéltek körül abszolút fitymaszűkület,illetve túltengés miatt.
- Varrataim eléggé viszketnek,ez gondolom,annak tudható be,hogy gyógyul. Kössem be,és hagyjam gyógyulni?
- A húgycsőnyílásom szerintem kissé duzzadt,ezáltal,a vizeletem,mintha laposan távozna. (A sugár lapos alakú)
Eléggé gyakran kell mennem,bár ez annak is lehet a következménye,hogy rengeteget iszom.
- A péniszem,ernyedt állapotban,a metélés után 2cm-rel nagyobb,bár azt olvastam itt,is illetve máshol is,hogy nem befolyásolja.
- Írtak rá kenőcsöt,amivel kenem is,ám, a féknél nem szívódik be. Ettől még kenjem ott is?
- A makkom alatt fel van gyűrődve egy fél centi vastag bőrgallér,ami alatt vannak a varratok.
17/f
- A makkom alatt fel van gyűrődve egy fél centi vastag bőrgallér,ami alatt vannak a varratok.
Mi? Hogy??? Nem tudom elképzelni. Hogy ott bővebbre hagyták? Vagy mi van?
Ha nem nedvezik a seb,akkor nem kell bekötni,de naponta alsó csere.Ezzel megakadályozod a gatyáról való visszafertőzést.
A vízelet spirális alakját a makk belseje alakítja ,mivel duzzadt kicsit ezért lapos .
Többet iszol ,természetesen többször is kell pisilni.
Ernyed állapotban valóban lehet különbözőket mérni,de ez a merev állapotra már nem vonatkozik .
Mindenhol be kell kenni,de nem vastagon .
A makk alatt fejezik be a varrást,Ott a féket is varrni kell .Egyenlőre a varrattal össze van húzva bőr.Ahogy a varrat kiesik ,kezd a bőr kisimulni is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!