Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Frissen körülmetélt vagyok....

Frissen körülmetélt vagyok. Lenne pár kérdésem. (Lent) (? )

Figyelt kérdés

Tehát mint említettem 5 napja metéltek körül abszolút fitymaszűkület,illetve túltengés miatt.

- Varrataim eléggé viszketnek,ez gondolom,annak tudható be,hogy gyógyul. Kössem be,és hagyjam gyógyulni?

- A húgycsőnyílásom szerintem kissé duzzadt,ezáltal,a vizeletem,mintha laposan távozna. (A sugár lapos alakú)

Eléggé gyakran kell mennem,bár ez annak is lehet a következménye,hogy rengeteget iszom.

- A péniszem,ernyedt állapotban,a metélés után 2cm-rel nagyobb,bár azt olvastam itt,is illetve máshol is,hogy nem befolyásolja.

- Írtak rá kenőcsöt,amivel kenem is,ám, a féknél nem szívódik be. Ettől még kenjem ott is?

- A makkom alatt fel van gyűrődve egy fél centi vastag bőrgallér,ami alatt vannak a varratok.

17/f

2014. jan. 28. 14:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%

az ész megáll ... mi az h "ők így végzik"?

hát sztem előre tisztázni kell h te nem csak részlegest akarsz hanem teljes körülmetélést, és én egyszerűen nem is értem, hogy létezhet egy metélt szerszám fékkel. valahogy ellentmond a kettő egymásnak.

2014. márc. 2. 06:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Az orvosok nem szeretik, ha a paciens sokat okoskodik és szakért, hogy mit és hogyan szeretne. Vagy rábízod magad, vagy nem, és akkor menj máshova. Nincs annál rosszabb amikor valaki reklamál és kötözködik. Ezért van az, hogy az okoskodókat inkább elhajtják.

Igen, furi, de több olyan orvos van aki nem vágja át a féket a körülmetélés során, miközben a teljes fitymát eltávolítja. Létezik ilyen, de egyetértek, hogy sokkal jobb, ha a féket is megoldják. A féknek egyébként nem az örömszerzés a funkciója, hanem hogy a fitymát a makkra visszahúzza. Ezért is mondom, hogy a körülmetélés után már végképp nincs semmi szerepe.

A túlzott érzékenység valóban csökkenni fog a műtét után, de hidd el, hogy ez csak jó mind a férfinak, mind a nőnek!

2014. márc. 4. 07:48
 13/15 anonim ***** válasza:
35%
mi ez a hülyeség? hát mégis csak az ő farkáról van szó, még jó h szeretne beleszólni! komolyan, hihetetlen az ilyen hozzáállás, bár tagadhatatlan, h sajnos a magyar eü-ben nem ritka. ennek ellenére is igen furának tartom ha nem tudod megbeszélni a dokiddal h te milyenre szeretnéd! elvégre ennyi erővel akkor majd amilyen kedve lesz, csinál neked egy részleges metélést vagy akármilyet, miközben neked határozott elképzelésed van h milyet szeretnél (ugye pl ne adj isten, pont fék nélküli, teljes metélést).
2014. márc. 5. 08:04
 14/15 anonim ***** válasza:
6%
En ferfi vagyok es nem jo a teljes korulmeteles utani allapot, ezt tudom mondani csupan. Szerintem mindenki a sajat tapasztalatait kellene, hogy megossza, az hitelesebb lenne, mint a meteles-propaganda szoveg, amit mar nagyon ununk, de tenyleg.
2014. márc. 30. 18:41
 15/15 anonim ***** válasza:
akkor rám nem lehet panasz ... én csak sajátot és ismerősökét írtam.
2014. márc. 30. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!