A körülmetélt férfiak véleménye miért ilyen megosztó?
félek teljesen körülmetéltetni magam mert lehet hogy érzéketlen lesz, és az orált de lehet még a sima szexet sem élvezném (szűz vagyok)
már részlegesen körülmetéltek, de csak rosszabb lett :( már lógva sem tudom felhúzni, de benyúlok alá mikor megmosom.
Ráadásul ki tudja mennyire és meddig dörzsölné a nadrág a makkomat :(
hát már lógva sem jön fel szal muszáj leszek, még egy ilyen rémséges 2 hetet átélek, de nem akarok még utána is 2 hetet... :(
elmegyek több orvoshoz inkább, csak nem lesz érzéketlen mert most baromi érzékeny, és 3-4 perc alatt eldurranok az a baj, szex közbe meg bele sem merek gondolni... szal lehet jót fog tenni, de valszeg nyár végén megyek.
de miért félsz ennyire a lenyisszantásától?
még hány ilyen részlegesnek a részlegesét akarod? komolyan nem értem. de arra jó példa, h amikor vacakolnak ilyen-olyan félmegoldásokkal, a legtöbbször csak rosszabb lesz, ez abszolút így van. Én a helyedben biztos lenyisszanttatnám fullra (makk alatt min., 1 cm szabadon még), aztán onnantól kezdve nincs probléma. A többi meg csak megszokás kérdése.
Vagy azóta lett valami?
"az internetes kommentelők közül miért találják jópáran rossznak az eredményt, pl betegségnek van ehhez köze."
ezt hogy érted?
miért találják?
és milyen betegségről van szó?
na meg mi 100 ezer? hát ha orvosilag indokolt, akkor TB-támogatott a műtét
Fekete doktorrol irjak itt paran, hogy meg tudja oldani az egesz levagasa nelkul is a problemat. Mondjuk amennyiert o dolgozik, annyiert el is varhato.
Tovabbra is ajanlom, hogy amennyit lehet, tarts meg a fitymabol. Tapasztalat nekem, hogy rossz a nulla fitymaval. En ennyit tudok hozzatenni ehhez.
14-es:
lichen sclerosus az ami okozza azt a foltosodást, és utánanéztem és tényleg.ez az a betegség
TB-s orvosokba nem bízom, elvileg az itteni legjobb elcseszte nekem eléggé... szal inkább a 100 ezres Fekete doktor marad (úgyse én fizetem hanem anyuék :3)
15-ös: potenciaklinika.hu az egyik, de van egy másik is.
16-os: oké, ezt ő is mondta hogy amennyit kell annyit vág. nem kell mind. fele megmarad kb szerintem. Hogy érted azt hogy rossz? melyik kommentelő voltál itt?
Kérdező!
jó orvost találj és ha tudod probáld a metélést elkerülni,de azzal nem viccelődj hogy anyukádék fizetik,szerintem nem vicces.Mivel írsz a sex témáról annyira kicsi nem lehetsz,és nem vicces hogy anyuka meg apuka zsebéből megy a pénz.
Oké ez betegség ami nálad most van,és nem te tehetsz róla de nem szabadna más téren természetesnek venni hogy a szülők pénzéből legyen minden,értem itt a tv,mobil,laptop,cuccok,ruhák,kajáldák aztán meg segíteni nem segítenek a fiatalok otthon,még középiskolába is anyuci készítgeti a kaját is,mert annyira nagy gyerekek.Érted mire gondolok?Lerejmolja sok fiatal a szülőket,kihasználják őket,mindent a szülők csinálnak meg helyettük és még büszkék is rá.
Nézd ha muszály a tkm nem tudsz mit csinálni,de hozzáértő orvost keres és nem akartalak leszólni ne hogy féreértsd a hosszú kommentembe,csak annyi fiatalról lehet olvasni,meg hallani hogy mindent természetesnek vesznek és nem gondolnak bele hogy 100.000 sok felnőtt még egy hónap alatt sem keres meg.
REmélem rendben leszel és minden jól fog alakulni.Sok sikert.
hát ki hogy nő fel :)
a szülők már csak ilyenek amúgy, mindent az utódoknak adnak.
köszi, am sztem nem kell teljes metélés, azt el is kerülöm, Fekete doki nem csak Tkm-et csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!