Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A körülmetélt férfiak vélemény...

A körülmetélt férfiak véleménye miért ilyen megosztó?

Figyelt kérdés

félek teljesen körülmetéltetni magam mert lehet hogy érzéketlen lesz, és az orált de lehet még a sima szexet sem élvezném (szűz vagyok)

már részlegesen körülmetéltek, de csak rosszabb lett :( már lógva sem tudom felhúzni, de benyúlok alá mikor megmosom.

Ráadásul ki tudja mennyire és meddig dörzsölné a nadrág a makkomat :(

2014. ápr. 11. 22:39
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
21%

Én nem dicsekednék vele hogy hány srácot ismerek,hánnyal voltam együtt.De attól hogy te ismeresz nem tudom hányat,mivel melegnek írtad magad,ezért valószínűleg ilyen körben is mozogsz,hetero pasik kerülik a melegeket ennyi.Hetero pasiknak kevés a homo haverjuk,kerülik őket.

Meg ez nem szám,akinek valami betegsége van lehet olvasni hogy hányan írják hogy a metélést szeretnék elkerülni.

2014. jún. 8. 17:17
 42/57 anonim ***** válasza:
24%

Attól hogy valaki ismerek 50 pasik,nincs megkérdezve a maradék több millió,így nem lehet valós számot mondani.

Elég szomorú ha egy egészséges pasi metélteni akarja magát,bárnem hinném továbbra sem hogy magyar pasik annyira nagy számba akarnák egészséges létükre metélteni magukat,tudván milyen hosszú a teljse gyógyulási idő,öncsokító aki erre vágyik.

2014. jún. 8. 17:20
 43/57 anonim ***** válasza:
12%
Nem erdemes provokatorokkal vitatkozni. A melegek kulon tema, itt ennel tobbrol van szo. Aki meg karacsonykor is azzal foglalkozik, hogy gyozkodi a fiatalokat meg a gyerekes anyukakat, hogy fitymat kell vagatni, mert az igenyes meg ferfias, ott nagyon nagy a baj.
2014. jún. 8. 19:22
 44/57 A kérdező kommentje:
srácok megpróbálok megtartani amennyit lehet, de úgy hogy az eredmény biztos legyen :P teljesen nem szedem le, ez meg tudja jól csinálni.
2014. jún. 8. 19:25
 45/57 anonim ***** válasza:
71%
De hogy kerültek ide a melegek most meg? Elég bizarr asszociációid vannak.
2014. jún. 9. 08:37
 46/57 anonim ***** válasza:
8%

Ugy kerultek ide a melegek, hogy altalaban azok szoktak a fiatal fiuk fotoit nezegetni, akik melegek.

Es azok szoktak mindenkit teljes korulmetelesre buzditani meg karacsonykor is, akiknek ez az eletuk, masok peniszevel foglalkozni. Igy jonnek ide a melegek.

2014. jún. 17. 20:27
 47/57 anonim ***** válasza:
21%
ja értem,de folyton egész magyarországot metélésre buzdítani mint amit itt ez a folyton másnak kiadó csinál azért túlzás.
2014. jún. 19. 12:50
 48/57 anonim ***** válasza:
53%

és csak nem érti meg, hogy -vele ellenére- én csakis 1 reggel rendelkezek.

és nem talált, ugyanis nem "melegségi okok" miatt nézegetem vagy minek nevezzem, hanem ha nem nézegetném, akkor is észrevenném, hiszen látom. Akármerre megyünk Nyugaton, legtöbb helyen ez a tapasztalat, bármennyire hirdeted, hogy visszaszorulóban van. A fenét, ahogy írtam, a hazipatika.com oldalon olvasd csak el a "körülmetéléssel a rák ellen" c. írást! Úgyh erről ennyi. Azért mert neked más a véleményed, attól még gondolkodó embereknek ez nem kérdés.

2014. jún. 20. 18:44
 49/57 anonim ***** válasza:
53%

az ilyen és ehhez hasonló mondatokat is elolvasod vagy csak szelektíven, ami neked passzol a képbe?

"már részlegesen körülmetéltek, de csak rosszabb lett :( már lógva sem tudom felhúzni"

2014. jún. 20. 18:47
 50/57 anonim ***** válasza:
15%

Nyugodtan provokalj meg, ha neked ez jolesik. Lepereg rolam. Az ide jaro emberek jol latjak, hogy ki a troll es ki az, aki jo szendekkal ad tanacsokat, amiket FEL IS VALLAL eloben.

Aki kissracok meztelen fotoit nezegeti, mindenki fitymajat le akarja vagatni, igenytelennek es ferfiatlannak titulal mindenkit, akinek fitymaja van, az szerintem alkalmatlan arra, hogy barki is hallgasson ra.

Nyugodtan menj el egy orvoshoz, szerintem mar ideje lenne. Evek ota kuszkodsz a net minden zugaban, hogy mindenkit rabeszelj a korulmetelesre. Mutass egy statisztikat, ami szerint pl az USAban nincs visszaszoruloban a korulmeteles.

Nem tudsz ilyet mutatni.

Sajnos en a sajat boromon tapasztaltam meg es tapasztalom minden nap, hogy milyen veszelyekkel jar a teljes korulmeteles es ezert mereszelem elmondani mindenkinek, hogy ha lehet, ne tegye ki magat ennek es foleg ne tegye ki a gyereket ennek.

Barmikor vallalom a velemenyemet (a tenyeket apukam, a tenyeket) eloben, te viszont nem vallalod magad, csak provokalsz itt arc nelkul a neten, amig a moderator meg nem unja.

Amikor valaki funkcioval biro, vissza nem novo testreszeket szeret eltavolitani magarol vagy masokrol, az egy betegseg, a neve akrotomofília. Ne szegyellj segitseget kerni megfelelo lelekgyogyasztol, szerintem jobb lenne az eleted, ha nem azzal toltened meg a karacsonyt is, hogy kisfiukat akarsz ravenni teljes korulmetelesre.

2014. jún. 22. 07:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!