Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A körülmetélt férfiak vélemény...

A körülmetélt férfiak véleménye miért ilyen megosztó?

Figyelt kérdés

félek teljesen körülmetéltetni magam mert lehet hogy érzéketlen lesz, és az orált de lehet még a sima szexet sem élvezném (szűz vagyok)

már részlegesen körülmetéltek, de csak rosszabb lett :( már lógva sem tudom felhúzni, de benyúlok alá mikor megmosom.

Ráadásul ki tudja mennyire és meddig dörzsölné a nadrág a makkomat :(

2014. ápr. 11. 22:39
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
7%

48%-os, nagyon unatkozol, ahelyett, hogy a kerdezonek segitenel, inkabb engem provokalsz?

Idezd mar, hol irtam le azt a szot, hogy babaolaj?

Es igen, en vallalom magam, te meg bujkalsz, mert egy kis perverz beteges szerencsetlen alak vagy. Akinek az az orome, hogy fiatal fiuk meztelen fotoit nezegeti, es eveken keresztul mindenkit probal arrol meggyozni, hogy a fetise milyen isteni jo es milyen jo az elet szinte minden problemajara.

Elismetlen, a magyar fiuk es ferfiak 95%-a nincs korulmetelve es nem is akarja, hogy korulmeteljek.

Akarhogy is kuszkodsz, szenvedsz itt ossze.

Sajnalnivalo, ahogy a monitor mogul osztod a nepet, es igenytelennek mondod azokat, akik furdenek, csonkolas helyett.

Szanalmas vagy nagyon.

2014. jún. 1. 15:59
 32/57 anonim ***** válasza:
53%

értem, szal ez mind?

meggyőztél ...

Egyébként felőlem azt csinál mindenki, amit akar, én csak a saját tapasztalatomat mondom el, és pontosan tudom, hogy civilizáltabb országokban a lányok szóba se állnak metéletlen fiúval (ami nem véletlen). A hol 90 hol meg 95% nyilván nálunk se igaz, még ha itt nagyon el is vagyunk maradva ezen a téren, VISZONT elég rohamos az előretörés nálunk is!

Tehát hallhatnám a babolajos technikákat? Ja hogy a Z-plasztika! Aha! Ja az az, amit ha meglátnak a fiúk, a többség azt mondja, hogy na nem, akkor inkább legyen teljes metélés. Ezért nem értem ezt a hatalmas tökölést. Te osztod itt az észt, és én megértelek, mert te pont rosszul jártál. De ezért nem kell mindenkit lehordani, mert nyilván a 99,999%-nak nincs semmi baja vele, és élvezi előnyeit. És hogy ki beteg? Abba bele se kezdjünk ... Ezt is megértem, nyilván durva lelki sebeket okozott neked, de erre is írtam már a pszichológust! Sikerült már?

2014. jún. 1. 20:48
 33/57 anonim ***** válasza:
77%

Hagyd már, agybeteg ! Az összes fityma topikba ezt a három modatot írja :

1. Hú én de rosszul jártam ezzel, mert nem szép és az emberek csúfolnak miatta.

2. Nehogy már metéltessél mert valaki azt mondja hogy jó, hiszen rossz és vigyázz kire hallgatsz.

3. Nem vállalja személyesen a véleményét egy metéléspárti sem, pedig én vállalom magam személyesen is az elszabott farkammal.

És ezt cizellálja, leírja akárhányszor. És az összes témában. És ha véletlenül nem válaszolnak rá neki, akkor elővesz egy másod-harmad- vagy kitudja hányad regisztrációját és válaszol. Magának, csak hogy felhozza a "kedvenc" témáját. És ezt csinálja már hosszu évek óta. Ez a rögeszmés skizofrénia minősített esete, de mióta bezárt a Lipi, nem kezelik. Sajnos nem is közveszélyes, nem lehet kényszer gyógykezelni. És sajnos nem is önveszélyes, különben már a Dunában lenne. Viszont az írásai jó nagy részben hozzájárultak az internetszeméthez, amit nomálisan gondolkodó emberek átfutnak, ciszont kétségbeesve ide kérdezni jövő embereket meg tud zavarni vele. Ki merem jelenteni, hogy ezzel az egy dologgal KÁRTÉKONY ! És nem kezelteti magát, sem pszichológussal, sem plasztikai sebésszel, pedig képtelen megbékélni az állapotával, tehát valamelyik módszert igénybe kellene vennie. Lehet, hogy TB járulékot sem fizet, nincsen munkája mert dilis !

2014. jún. 1. 21:04
 34/57 anonim ***** válasza:
53%

igen, nekem is az ugrott be h paranoid nagyon, de tényleg én se értem, ha ennyire elcseszték neki, miért nem keres plasztikai sebészt legvégső esetben.

na sebaj, ez van. hadd nyomja csak, az a vicc, hogy még így a sok regjével együtt is tulképpen egyedül van ezzel a "vigyázz, kire hallgatsz, mindenki rosszat akar" rögeszméjével ... az ész megáll na.

2014. jún. 1. 21:23
 35/57 anonim ***** válasza:
10%

Egy nickem van es azzal irok

Neked van sok masod meg harmadnicked

A metelessel valoban rosszul jartam

Es igen, valoban EN vallalom magam eloben, te meg nem

A 99.99999%, aki mind nagyon orul, arra sehol nem latom a linket, a hivatkozast, nem latom, hogy hol van az a nagy elegedett embertomeg, latom viszont a hozzam hasonlo problemakat a neten, egyre tobbet

Vajon a fitymavisszaallito oldalakbol, emberekbol miert van egyre tobb?

Egyre szanalmasabb, amit muvelsz. Akar nokent, akar ferfikent irsz, hulyesegeket irsz.

Keves ember akarja elvesziteni azt a testreszet, darabjat, amivel erez, aminek funkcioja van, Magyarorszagon kulonosen nincs ennek hagyomanya, akarhogy erolkodsz.

De kuszkodj meg nyugodtan....

2014. jún. 4. 17:31
 36/57 anonim ***** válasza:
10%

Ja, kicsit se levagos, hogy az egyik nickeddel irt velemenyedet husz percen belul megtamogatod a masik nickeddel :D

Plasztikai sebesznel - ahogy azt irtam egy parszor, igy nyilvan olvashattad, csak most jatszod a kis butat - jartam, eleg soknal es koztuk vannak eleg neves orvosok is. Mivel nem hagytak anyagot, amivel dolgozhatnanak, igy nem tudnak segiteni.

A makkkal se lehet mit kezdeni, eleghossziglan valo kremmel kenegetesen kivul.

Pszichologusra es pszichiaterre pedig annak van szuksege, aki korulmetelet kissracok fotoit nezegeti a neten es mindenkinek ajanlgatja ezt a beteg marhasagot, emellett a korulmeteletlen ferfiakat (a vilag ferfijainak 80%-a) igenytelennek titulalja es ferfiatlannak....

Nem irigyellek, sok bajod lehet az eletben.

Nem is csoda, hogy bujkalsz es lapitasz....

2014. jún. 6. 13:55
 37/57 anonim ***** válasza:
67%
Hát ídes ecsém, én egy nickkel írok, nem úgy mit te, de higgy amit akarsz. Amúgy ha valakinek be van állítva figyelt kérdésnek (úgy mint neked) akkor ha épp akkortájt felnéz a netre akkor tud hamar válaszolni is (akárcsak te). De ezen regisztrációd válaszainak hasznossága is nagyon lecsökkent, ideje hogy elsüllyesszed és elővedd a 73%-osat. És tényleg fontold meg, hogy kezelteted magad !
2014. jún. 7. 00:07
 38/57 anonim ***** válasza:
18%

48%-ossal ne veszekedj,mert össze-vissza írogat,még a neme is más,meg a foglalkozása is.kamugép a hozzászóló.

Nem kell mindenkit metélni agyatlan módon,vannak más alternatívák is.

2014. jún. 7. 18:52
 39/57 anonim ***** válasza:
18%
A fiúk 99%-a amúgy ha fitymaszükülete van pont hogy el akarja kerülni a metélést,és más lehetőség után kutat,hagyjuk már ezt a sok kamuzást.
2014. jún. 7. 18:54
 40/57 anonim ***** válasza:
71%

igen? akkor én miért ismerek személyesen is több olyan srácot, aki pl alig várta a 18. szülinapját, hogy akkor már saját felelősségére megcsináltathassa? és azóta is élete egyik legjobb döntésének tartja, pedig eltelt kb 3 év szal meg is bánhatta volna, de nem.

úgyhogy lécci hagyd már a személyeskedést és hagyd már a dezinformálást és ezt a sok nickes agyrémet, mert ezek a te téveszméid. képzeld, 1 db regem van össz.

2014. jún. 8. 11:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!