Mit csináljak? 14 vagyok,3 napja vagyok a nagyszüleimnél, és azóta minden este bepisiltem. Nem akarom hogy pelenkázzanak.
a szüleim válnak, és anyámék úgy látták jónak hogy amig ezek a dolgok nem zajlanak le, ez a sok dolog, házeladás stb, én legyek a nagyszüleimnél. viszont a baj az, hogy nem tudom miért, de 3 napja vagyok itt, és minden éjszaka valamiért bepisiltem:( nem tudom miért van ez, sosem volt velem még ilyen, viszont ma a nagymamám, lement a patikába és vett egy csomag pelenkát, és azt akarja hogy most este felvegyem, sőt még "segitséget" is akarna ebbe nyujtani, ami plusz megalázás lenne. Én komolyan mondom, inkább kimosom az ágyat, kimosom minden nap, sőt még a pénzemből veszek egy új lepedőt is, csak ne kelljen felvennem ezt a dolgot:"( mit a fenét tegyek??? könyörgöm segitsetek!!!
14/f
Heló. Sorry hogy nem irtam, de nem volt hangulatom netezni.
Nem irtam meg, de én magántanuló vagyok, igy nem baj ha nem megyek be. lenn vagyok Orosházán, volt nagy balhé, nagyszüleim már a rendőrséget akarták hivogatni, de a barátom szülei gyógypedagógusok, és meg tudták beszélni a szüleimmel, hogy had maradhassak itt egyenlőre. majd ha kell mennem vizsgázni felhoznak autóval. Most sokkal jobban vagyok, bocsi, ha valakire ráijesztettem. a barátom meg nem meleg, de nem is hetero, inkább a kettő között van, de nem tudom miért kéne ezzel foglalkozni.
csak barátok vagyunk. a bepisilés meg elmúlt. Most nagyon boldog vok (;
Hali ismét!
Meg is értem, hogy nem volt kedved netezni, de annyit azért igazán ír6tál volna korábban is, hogy megérkeztél és hogy jól vagy, (ha már így felhívtad magadra és a problémádra a figyelmet)! d0.ob
Nyugodtan hív6tad volna a rendőrséget te magad is. Egyik ismerősömet megkérdeztem, aki ucsak rendőr, ő mesélte, hogy lényegtelen, hányévesen teszel feljelentést (mert amit a nagyszüleid tettek az rád nézve erőszakos (bűn)cselekmény, hisezn olyasvmire kényszerítettek erőszakkal, amit te nem akarsz. A rendőrség ilyenkor hivatalból köteles eljárni, akár be is me7tél volna a kerületedhez tartozó rendőrkapitányságra. Onnantól az elhelyezésedet is megoldották volna. Ennyit sikerült kiderítenem.
Megvallom őszintén, mi nem ismerjük a barátodat, nem tud6juk, hogy ő most valóban barátod, vagy esetleg egy interneten fiatalokat magának becserkésző ferdehajlamú személyiség esetlegesen hátsó szándékkal. Pláne, hogy közben írod: __ "a barátom meg nem meleg, de nem is hetero, inkább a kettő között van," __
Ezt a megállapításodat jelenleg nem tudni hovátenni, nálunk ez az, ami az aggályt kiváltotta, hogy most te vajon "milyen" srácnál le7sz vajon!? dO.ob ˙ Manapság uis ha az emberek szexuális beállítottsága nem tisztázott, az nagyon sokunknál bizalmatlanságra ad6 okot. Sajna uis nem sokan vagyunk, akikben meg le7 mernie bízni egy kétségbeesett, esetenként naiv, hiszékeny fiatalnak. (Ne vedd magadra, ha nem inged, most csupán általánosítok.) A másik dolog, ha történik veled valami... akkor mi lesz? Kire számít6sz?? dO.ob
Nem véletlenül írtam, hogy gondold át a dolgokat, mielőtt cselekszel! d0.ob
Uakkor nem az mi tisztünk/én tisztem megítélni a barátodat, mert nem mi/én lakunk nála ideiglenesen, hanem te. Kérlek, ne értsd félre a fentieket! Próbálok semleges maradni, mint mindig, ennek szellemében szeretném elmagyarázni neked mi itt az ÁLTALÁNOS kérdőjel a szállásadóddal kapcsolatban!? Ha neked is gyermeked lenne, -- képzeld bele magad a helyzetbe -- és ilyesmire vetemedne, nyilván egyfajta féltés benned is meglenne... dO.ob
Viszont nem újdonság számomra, hogy tinédzser fiú megszökik otthonról, mert a szülei "nem szeretik" vagy legalábbis nincsenek rá tekintettel, marják egymást... stb. Régen is számtalan példa volt erre, ma miért lenne másképp? (Csak régen az emberek jobban meg mertek bízni egymásban, ill. nem siettek, kapkodtak annyira, hogy ne legyen idejük a másikra.)
Ha te úgy érzed, hogy a lelked megnyugvást talált ennél a srácnál, és hogy jól érzed magad nála, képes vagy jót aludni feszültésg és remegés nélkül, tehát a nyugalom és béke iránti vágyad érvényesülni tudott, és megérte lemenni, akkor nem vitatom döntésed helyességét! A te érdeked, testi és lelki biztonságod itt most az elsődleges, ami a legfontosabb. Az éjszakai bepisiléseid is vsz. emiatt a lelki nyugtalanság miatt le7ett, hisz mint írtad, az orosházi barátodnál BIZTONSÁGBAN ÉRZED MAGAD, és csak ez számít. Amíg a nagyszüleidnél voltál, frusztrált voltál, ezért pisiltél be, a lelki terror miatt. Ez a "tünet" a barátodnál szerencsére megszűnt. :-)
Még1x mondom, nem ismerem a barátodat, nincs bajom vele, és nem az én tisztem ítélkezni fölötte, ha te jól érzed magad, és így megszűntek a problémáid, a rettegés, az éjjelíágyba vizelés, és te is jól érzed magad nála, akkor a te szemszögedből nézve -- bízom benne -- jó döntést hoztál. :-)
Nnah, mindent összegezve -- a magam nevében -- örülök, hogy jól vagy! :-)
Próbálj megnyugodni ill. túllépni a történteken, mindazon kellemetlenségen, amit átéltél!
˙ Ha úgy érzed, szeretnél beszélgetni vkivel, akár tanácsra lenne szükséged bármilyen kérdésben a későbbiekre nézve, nyugodtan írj rám >>priviben és ha adsz egy címet, MSN-en vagy SkyPE-on elég gyakran elér7ő vagyok, beszélget7ünk, ha szeretnél csevegni akár most, akár később. Ennyit az érdekedben én is szívesen felajánlok.
FEL A FEJJEL! ;-]
Üdv: EE
"homoszexuálisnál"
tehát akkor egy homoszexuális rámászik mindenre szerinted?
gondolom heteroként, te minden nőnemüre rámászol, aki csak megfordul 10 méteres körzetedben, ugye?
Ennek örülök! :-)
Am. meg teljesen általános jelenség, amit írsz. Ebben a korban mindkét nem egy picit inkább a saját neme felé húz, azonban ez nem több, mint ártalmatlan kíváncsiság, a szexualitás kialakulásának egy természetes része. Teljesen normális, csak vannak akik, ezt eléggé konzervatív módon kezelik... van úgy, hogy helytelenül. Amíg serdülsz, addig ez a kíváncsiság is fennmarad6. (Nem mindenkinél áll ez uakkor fenn, de nagyon sokaknál igen, akkor is, ha azt tagadják.) Ez persze még nem meríti ki a homoszexualitás fogalmát.
Én azt mondom, hagyj időt magadnak! Idővel ez úgyis elválik, hogy az érdeklődésed merrefelé fog húzni, ez a fajta "kétség" ebben a korban teljesen természetes, nem egyedi eset vagy!? :-)
A felajánlásom továbbra is áll, később is igénybe ve7ed, ha szükségét érzed, de nemcsak te, hanem bárki más is. Ha tanács kell, vagy beszélgetni akarsz, nyugodtan >>privizz! ;-)
A [tegnapelőtt 05:19]-es végén kifejtettem, milyen esetben ajánlom fel segítségemet. Olvasd vissza. nem kötelező igénybe venni, csak akkor ha úgy érzed, beszélni akarsz. Mindig ilyen esetben ajánlom fel.
Egyébként most engem baromira nem érdekel, hogy ki meleg, és ki nem. Segítettem már meleg srácot is az önfelvállalásban, ahogyan heterót is a saját problémáiban. Diszkrimináció lenne különbséget tenni bárkik között is egészen addig a pontig, amíg a hozzáállását és felfogását a megfelelő keretek közt kezeli, és nem erőlteti rá a másikra az ő akarata ellen. Nekem ez a véleményem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!