Mit csináljak? 14 vagyok,3 napja vagyok a nagyszüleimnél,
és azóta minden este bepisiltem. Nem akarom hogy
pelenkázzanak.
Figyelt kérdés
a szüleim válnak, és anyámék úgy látták jónak hogy amig ezek a dolgok nem zajlanak le, ez a sok dolog, házeladás stb, én legyek a nagyszüleimnél. viszont a baj az, hogy nem tudom miért, de 3 napja vagyok itt, és minden éjszaka valamiért bepisiltem:( nem tudom miért van ez, sosem volt velem még ilyen, viszont ma a nagymamám, lement a patikába és vett egy csomag pelenkát, és azt akarja hogy most este felvegyem, sőt még "segitséget" is akarna ebbe nyujtani, ami plusz megalázás lenne. Én komolyan mondom, inkább kimosom az ágyat, kimosom minden nap, sőt még a pénzemből veszek egy új lepedőt is, csak ne kelljen felvennem ezt a dolgot:"( mit a fenét tegyek??? könyörgöm segitsetek!!!
talán valami bajod lehet,jó lenne ha megnézne egy orvos.
Nem vagy megfázva?Lefekvés előtt menj el wc-re még ha nem is kell!!!:)
2011. ápr. 8. 18:41
2/60 anonim válasza:
Menjetek el az orvoshoz. Ő segíteni tud rajtad.Kissé az idegrendszered ramaty, ami érthető is a leírt okok miatt.
2011. ápr. 8. 18:44
3/60 A kérdező kommentje:
nem vagyok megfázva ez tuti. nem tudom mi a bajom:(( de most nemsokára lefogunk feküdni, és rám akarja majd adni. de én nagyon nem akarom felvenni. Fálek hogy már megint veszekedés lesz:(
2011. ápr. 8. 18:45
4/60 A kérdező kommentje:
sztem nem fog elvinni dokihoz, mert szerinte csak gyenge a hólyagom ahogy kicsiként volt, én meg nem tom hogy kell a dokihoz menni, nem sürün megyek.
2011. ápr. 8. 18:46
5/60 anonim válasza:
fú öcsém..nem irigyellek. valami gumilepedő vagy mi az nincs?
2011. ápr. 8. 18:46
6/60 anonim válasza:
monnd meg hogy neked ez milyen megalázó, és hogy ne haragudjon ezért (nem mintha lenne oka) de nem veszed fel. 14 éves vagy lefogni már úgysem tud a mamád
2011. ápr. 8. 18:48
7/60 anonim válasza:
Ó Te szegény !Szerintem csak felfáztál!Nem pelenka kell hanem este is zokni a lábadra!Ma már ne igyál folyadékot,és lefekvés elött menj el pisilni!A lepedőt meg ki lehet mosni!OLcsóbb a mosópor mint a pelenka és tovább tart!Tegyen egy fóliát a lepedő alá és az ágynak nem lesz baja!Egyébként meg elég nagy vagy már,h.azt mondd nem akarod felvenni!Nem erőszakolhat rád ilyet!_Ha hétfőig nem leszel jobban menj el az orvoshoz mert lehet,h.hólyaghurutod lett amit kezelni kell!Én egyébként egy négy gyerekes Anyuka vagyok és ki vagyok akadva a Mamádon!Jobbulást! Szia!
2011. ápr. 8. 18:50
8/60 anonim válasza:
Lefekvés előtt hugyozz, de szerintem ez a folytonos stresszhatás miatt lesz.
9/60 anonim válasza:
Nem lehet hogy valami lelki eredetű probléma lehet a dolog hátterében?
10/60 A kérdező kommentje:
nem olyan lepedő nincs, én mondtam neki, de aztmondja abban felfázom ha bepisilek. Nem tud lefogni, de lehet hogy pofon fog utni, ha nem veszem fel és bepisilek este:S engemet a szüleim sosem vertek, de azt tudom hogy a nagyszüleim azok képesek rá, és nem akarom...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!