Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit csináljak? 14 vagyok,3...

Mit csináljak? 14 vagyok,3 napja vagyok a nagyszüleimnél, és azóta minden este bepisiltem. Nem akarom hogy pelenkázzanak.

Figyelt kérdés

a szüleim válnak, és anyámék úgy látták jónak hogy amig ezek a dolgok nem zajlanak le, ez a sok dolog, házeladás stb, én legyek a nagyszüleimnél. viszont a baj az, hogy nem tudom miért, de 3 napja vagyok itt, és minden éjszaka valamiért bepisiltem:( nem tudom miért van ez, sosem volt velem még ilyen, viszont ma a nagymamám, lement a patikába és vett egy csomag pelenkát, és azt akarja hogy most este felvegyem, sőt még "segitséget" is akarna ebbe nyujtani, ami plusz megalázás lenne. Én komolyan mondom, inkább kimosom az ágyat, kimosom minden nap, sőt még a pénzemből veszek egy új lepedőt is, csak ne kelljen felvennem ezt a dolgot:"( mit a fenét tegyek??? könyörgöm segitsetek!!!

14/f

2011. ápr. 8. 18:35
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:
megpróbálom hogy nem iszom, és felveszek dupla zokni-t.
2011. ápr. 8. 18:53
 12/60 anonim ***** válasza:
Ha ez eddig otthon nem fordult elő, csak mióta a nagyszüleidnél vagy, akkor ez pszichés dolog, stressz, szorongás lehet. Én is gumilepedőt tudnám ajánlani vagy valami műanyag zsákszerű anyagot, amit a lepedő alá teszel, és ha baleset történik, akkor csak a lepedő lesz olyan, nem pedig az ágy is. Nem éjszakai magömlésed van? Tuti, hogy ez vizelet? Bár gondolom, meg tudod különböztetni, csak eszembe jutott.
2011. ápr. 8. 18:54
 13/60 anonim ***** válasza:

Figyelj! En valoszinüleg a nagymamäddal vagyok egy idös,de

semmiképpen NEM javaslom a pelenkäzäst !csunya dolog tölük,csunya dolod hogy ezt kivänjäk töled,most az a fontos hogy megnyugtasd magad,ne aggodj mert a lelki gondjaid miatt van ez a helyzet.

A nagymamädnak üzenem,hogy inkäbb szeretgessen ,babusgasson,beszélgessen veled a multrol .jövöröl,hogy a lelked megnyugodjon,a szüleid döntését sajnos nem tudod befolyäsolni.

még azt is üzenem,hogy elö ne forduljon,hogy megszégyenit

és elmeséli ezt a dolgot, a szomszédnak vagy a barätnönek

jobb lenne az is,ha a szüleid is beszélgetnének veled ,igazän nem vagy annyira kicsi gyerek mär

értsd meg,NEM TEHETSZ arrol,hogy éjszaka alväs közben ez történik !

este amikor lefekszel mondogasd magadnak pärszor,ma nem fogok bepisilni,mert erös vagyok és okos !többször mondd el !

ha a nagymama is ugy gondolja szivesen levelezek vele

lélekdoktor vagyok ! irjäl nyugodtan a privi emailomra

2011. ápr. 8. 18:55
 14/60 A kérdező kommentje:

sztem nem , de az még nekem nem volt. az nem lehet hogy amiaat van mert az még nem volt, és valamiért kiváltja?

sajnos a hátam közepe is vizes volt:( egy tescos szatyor nem jó a takaró alá?

2011. ápr. 8. 18:56
 15/60 A kérdező kommentje:
meg fogom próbálni mondogatni is, nagymamám tuti nem levelezik, mert nem tudja használni a gépet, és utálja is. apám mobilinternete van itt, meg a laptopom, nekik netük sincsen. nem ilyen tipusuak a nagyszüleim, ők nem fognak engemet szeretgetni, pedig komolyan jólesne, annyira szar lesz most minden:( házból lakásba, és azt sem tudom hova kerülök:((
2011. ápr. 8. 19:01
 16/60 anonim ***** válasza:

nem tudod felhvni apádat vagy anyádat?

Ez tuti azért van mert teljesen ki vagy borulva. Egy pelenkázás ezen csak rontana. Beszéljenek a szüleid a nagyszüleiddel, ha már ilyen helyzetbe hoztak.

2011. ápr. 8. 19:02
 17/60 anonim ***** válasza:
Hát a szatyor elég kicsi, és szerintem éjszaka elmozdul alólad. De azt írtad, még nem volt soha éjszakai magömlésed. Akkor én csak erre tudok gondolni, nem a bepisilésre. Mondjuk ezt egyszerűen meg lehet állapítani, ha vizelet szaga van, akkor az, ha nincs jellegzetes pisi szaga, akkor szerintem magömlés. Tesómnak is volt egy időszaka kamaszkorában, hogy olyan mértékű éjszakai magömlése volt, hogy minden olyan nedves lett, mintha leöntötték volna az ágyneműt egy vödör vízzel. Nem kizárt, hogy ez áll a dolog hátterében.
2011. ápr. 8. 19:03
 18/60 anonim ***** válasza:
Pszichésen pisilsz be. A lelki gondjaid miatt. Valami enyhe nyugtatót kellene szedned, vagy nyugtató teát kellene innod. Mindenféleképpen pszichológusra van szükséged.
2011. ápr. 8. 19:04
 19/60 A kérdező kommentje:

remélem felhija anyám őket este, mert szokta, és akkor megkérem hogy had beszélhessek vele. a mobilomon nincs pénz.

apám nagyon azon van hogy velemennyek, meg anyám is, de apám erősebb anyagilag, de én nem akarok vele menni, akkor már anyámmal, de erre csak azt kapom hogy egy gyerek vagyok. télnyeg kivagyok már.

2011. ápr. 8. 19:06
 20/60 anonim ***** válasza:
Tényleg sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, nagyon rossz lehet. Próbálj meg anyukáddal beszélni. Semmiképpen nem lehet megoldani, hogy vele legyél? Mindenképpen maradnod kell a nagyszülőknél egyelőre?
2011. ápr. 8. 19:09
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!