Mit csináljak? 14 vagyok,3 napja vagyok a nagyszüleimnél, és azóta minden este bepisiltem. Nem akarom hogy pelenkázzanak.
a szüleim válnak, és anyámék úgy látták jónak hogy amig ezek a dolgok nem zajlanak le, ez a sok dolog, házeladás stb, én legyek a nagyszüleimnél. viszont a baj az, hogy nem tudom miért, de 3 napja vagyok itt, és minden éjszaka valamiért bepisiltem:( nem tudom miért van ez, sosem volt velem még ilyen, viszont ma a nagymamám, lement a patikába és vett egy csomag pelenkát, és azt akarja hogy most este felvegyem, sőt még "segitséget" is akarna ebbe nyujtani, ami plusz megalázás lenne. Én komolyan mondom, inkább kimosom az ágyat, kimosom minden nap, sőt még a pénzemből veszek egy új lepedőt is, csak ne kelljen felvennem ezt a dolgot:"( mit a fenét tegyek??? könyörgöm segitsetek!!!
14/f
Figyelj! En valoszinüleg a nagymamäddal vagyok egy idös,de
semmiképpen NEM javaslom a pelenkäzäst !csunya dolog tölük,csunya dolod hogy ezt kivänjäk töled,most az a fontos hogy megnyugtasd magad,ne aggodj mert a lelki gondjaid miatt van ez a helyzet.
A nagymamädnak üzenem,hogy inkäbb szeretgessen ,babusgasson,beszélgessen veled a multrol .jövöröl,hogy a lelked megnyugodjon,a szüleid döntését sajnos nem tudod befolyäsolni.
még azt is üzenem,hogy elö ne forduljon,hogy megszégyenit
és elmeséli ezt a dolgot, a szomszédnak vagy a barätnönek
jobb lenne az is,ha a szüleid is beszélgetnének veled ,igazän nem vagy annyira kicsi gyerek mär
értsd meg,NEM TEHETSZ arrol,hogy éjszaka alväs közben ez történik !
este amikor lefekszel mondogasd magadnak pärszor,ma nem fogok bepisilni,mert erös vagyok és okos !többször mondd el !
ha a nagymama is ugy gondolja szivesen levelezek vele
lélekdoktor vagyok ! irjäl nyugodtan a privi emailomra
sztem nem , de az még nekem nem volt. az nem lehet hogy amiaat van mert az még nem volt, és valamiért kiváltja?
sajnos a hátam közepe is vizes volt:( egy tescos szatyor nem jó a takaró alá?
nem tudod felhvni apádat vagy anyádat?
Ez tuti azért van mert teljesen ki vagy borulva. Egy pelenkázás ezen csak rontana. Beszéljenek a szüleid a nagyszüleiddel, ha már ilyen helyzetbe hoztak.
remélem felhija anyám őket este, mert szokta, és akkor megkérem hogy had beszélhessek vele. a mobilomon nincs pénz.
apám nagyon azon van hogy velemennyek, meg anyám is, de apám erősebb anyagilag, de én nem akarok vele menni, akkor már anyámmal, de erre csak azt kapom hogy egy gyerek vagyok. télnyeg kivagyok már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!