Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Tesztoszteron mérés, hol és...

Tesztoszteron mérés, hol és hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Csak kíváncsiságból szeretném egyszer leméretni a tesztoszteron szintemet.

Olvasgattam online, hogy mik a tünetei a magas és alacsony tesztoszteronnak, inkább az alacsony felé húznak a “tüneteim”.

Kihez lehet fordulni? Házi orvos?

Azon belül is vérkép?

Vagy esetleg létezik más módja?

ma 11:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Házidoki elküld laborba. Vagy maszeklabor, ha fussa.
ma 11:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Erre nem költ a Tb.
ma 13:05
 3/11 anonim ***** válasza:
2. De, nekem is nézték a labornál.
ma 13:09
 4/11 A kérdező kommentje:

Szívesen kifizetem, nem arról van szó :)

Mennyibe kerül kb?

ma 13:10
 5/11 anonim ***** válasza:
4. 10 körül. De sima házidoki kérhet egy labort, és abban is benne van, ingyen. Ráadásul ott más baj is kiderülhet.
ma 13:13
 6/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
Azt nem tudom háziorvos kérheti-e, de #5 szerint igen, menj el hozzá és kérdezd meg. De urológus vagy andrológus, endokrinológus kérheti. Vagy mész önköltségen laborba és kifzeted, csak az eredményt utána orvossal kell értékeltetni. Viszont azt mondom, hogy orvossal beszéld meg mindenképpen előtte, lehet nem csak kimondottan azt kell mérni.
ma 14:45
 7/11 anonim ***** válasza:
6. Írtam már, hogy kérheti. Kér egy sima vérképet, és ott a rublika, egy X, és ennyi.
ma 14:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Vannak labor vizsgálatok amiket a házi doki sem kérhet.Hiába van kihagyva a helye.Ilyen férfiaknál a PSA vizsgálat.Erre urológia szakrendelésen adnak papapírt.
ma 15:30
 9/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
#7: Most néztem a hivatalos listát, alapellátásban nem kérhető. Beikszelni be lehet, csak akkor ki kell fizetni.
ma 15:33
 10/11 anonim ***** válasza:
9. Mióta? Nekem tavaly volt.
ma 15:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!