Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit csináljak? 14 vagyok,3...

Mit csináljak? 14 vagyok,3 napja vagyok a nagyszüleimnél, és azóta minden este bepisiltem. Nem akarom hogy pelenkázzanak.

Figyelt kérdés

a szüleim válnak, és anyámék úgy látták jónak hogy amig ezek a dolgok nem zajlanak le, ez a sok dolog, házeladás stb, én legyek a nagyszüleimnél. viszont a baj az, hogy nem tudom miért, de 3 napja vagyok itt, és minden éjszaka valamiért bepisiltem:( nem tudom miért van ez, sosem volt velem még ilyen, viszont ma a nagymamám, lement a patikába és vett egy csomag pelenkát, és azt akarja hogy most este felvegyem, sőt még "segitséget" is akarna ebbe nyujtani, ami plusz megalázás lenne. Én komolyan mondom, inkább kimosom az ágyat, kimosom minden nap, sőt még a pénzemből veszek egy új lepedőt is, csak ne kelljen felvennem ezt a dolgot:"( mit a fenét tegyek??? könyörgöm segitsetek!!!

14/f

2011. ápr. 8. 18:35
1 2 3 4 5 6
 21/60 A kérdező kommentje:
én mondtam hogy mennyünk el az orvoshoz, de aztmondták erre hogy gyenge a hólyagom. nagyapám szerint tőle örököltem, és viselkedjek férfiként, de én nem tudok. most nem tudok férfiként viselkedni. itt még egy dvd sincs, nem tudok egy filmet sem megnézni, és annyira kis szarnak érzem magamat. főleg igy estefelé, hihetetlenül rossz a kedvem. de ők csak mindig a tv-t nézik, nevetnek, jólérzik magukat, és morognak rám. nem én akartam idejönni. haza akarok menni:(
2011. ápr. 8. 19:11
 22/60 A kérdező kommentje:
én sem értem miért kell ez...
2011. ápr. 8. 19:12
 23/60 A kérdező kommentje:
Bocs hogy ezeket moindom, de már elkellett mondanom. viszont most kéne valami tanács mit mondjak nekik, mertt 21 kor lefeküdnek, és akkor tuti bejönnek ide is....
2011. ápr. 8. 19:15
 24/60 anonim ***** válasza:

Nem tudsz telefonálni az ő telefonjukon anyádnak? Elég ha rácsörögsz, tuti visszahív.

Sajnos a válást általában a gyerek szívja meg. sajnálom

2011. ápr. 8. 19:26
 25/60 A kérdező kommentje:
megkérem őket hogy hivják fel, hogy hivjon fel a mobilomon. de már elegem van. komolyan ha lenne egy másik normnális család, és akarnának engem odamennék inkább. ez annyira szar. nem lehet valahogy elérni hogy valahova örökbe adjanak? bárhova mennék csak innen el. nah megyek megkérem őket.
2011. ápr. 8. 19:29
 26/60 A kérdező kommentje:
Jó elegem van. felhivták anyámat az meg azzal jött hogy fogadjak szót a nagyszüleimnek, meg hogy szeretk, és feküdjek gyorsan le.... ENGEMET HOGY A FRANCBA SZERETNE MÁR IGY????? nem szeret:( mind egy. fáradt vagyok lefekszem. ha meg behozzák széttépem, az tuti. nem veszem fel. mentem sziasztok:(
2011. ápr. 8. 19:41
 27/60 anonim ***** válasza:
ennek lelki okai vannak,így dolgozod fel a válást,a változást,a költözést.Azt meg mond meg a nagyszüleidnek te már kamasz vagy,és nincs szükséged efajta segítségre,ez megalázó,már nem kisfiú vagy.
2011. ápr. 8. 20:08
 28/60 anonim ***** válasza:

Ha eddig nem pisiltél be akkor ez phszihés dolog és amikor végre rendeződnek a dolgok körülötted helyre fog jönni.Ha a szüleid elválnak akkor mivel te már 14 éves vagy dönthetsz majd kinél szeretnél maradni.Hidd el szeretnek a szüleid téged,csak sajnos váláskor mindig magukkal,a saját gondjaikkal vannak elfoglalva és nem veszik észre milyen sebeket okoznak a gyereknek,csak nagyon kevesen tudnak normálisan elválni,úgy hogy a gyerek kevésbbé sérüljön.

Orvoshoz meg úgy tudsz elmenni,hogy simán elmész a gyerekorvosodhoz rendelési időben,leülsz,megvádor míg sora kerülsz és bemész,elmondod mért vagy itt egyedül,hogy mik a félelemeid,meg hogy már beszéltél erről a nagyszüleiddel is csak nem foglalkoztak vele és elmondod szépen milyen gondjaid vannak és azt is mióta van,és hogy épp válnak a szüleid.

De ez inkább lelki ok,mint hogy betegség lenne.Alvás előtt nem szabadna már innod és el kellene menned pisilni,meg akár szét is vághatod a szatyor úgy nagyobb területű lesz és úgy rakod magad alá.

Nagyszüleidnek meg mond el,neked is nagyon komoly gondjaid vannak,hisz a megszokott életed teljsen felborult és azt se tudod mi lesz veled,ezért kéred őket legyenek elnézőek és hagyjanak magadra,mert te így tudsz kicsit megnyugodni.És hogy valószínűleg a bepisilés is ezért van,a pelenkát meg feletsék el.

Nyugodtan ilyen oldalakra meg írál,mert ha kiírod magadból akkor talán kicsit könnyebb lesz.

2011. ápr. 8. 20:19
 29/60 anonim ***** válasza:
Más nagyszülők,rokonok,ismerősök,barát nincs akinél el lehetnél egy kis ideig?Vesd ezt fel a szüleidnek.
2011. ápr. 8. 20:21
 30/60 anonim ***** válasza:
Szia 18:50 es első válaszoló vagyok.Nagyon sajnálom,h.ilyen helyzetbe kerültél!Egyáltalán meghallgatott Édesanyád,h.mi a problémád?Vagy csak egyszerüen leoltott,h.fogadj szót?Hétfőn menj el a suli védőnőhöz szerintem.A dokihoz miért nem tudsz elmenni?Messze van?Mert az lenne a legjobb megoldás!Végső esetben a suliban kell lennie gyermekvédelmisnek aki mindenben tud segíteni!Nem megoldás,h.a nagyapád az ő szerveivel példálózik amikor van köztetek minimum40 év!Attól,h.ő nem foglalkozik magával te meggyógyulhatsz!A nagyszülőknek az kéne most,h.a feladata legyen,h.babusgasson kedveskedjen és legfőképpen vigyázzon az egészségedre hiszen ez szerintem súrolja a kiskorú veszélyeztetésének a határát!Az érzelmi terrorról nem is beszélve!!Remélem nem erőszakolták rád azt a hülye pelenkát!14 évesen pedig már jogilag eldöntheted hova kerülj!Beszélj erről is a gyermekvédelmissel!Kívánom,h.rendeződjön a sorsod!Egyálltalán mi a fenének költöztettek oda?Nem hiszem,h.ezt így kéne megoldani!!Én soha nem tenném ki a Gyerekeimet ilyennek az biztos! Szia! :)
2011. ápr. 8. 20:29
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!