Mit csináljak? 14 vagyok,3 napja vagyok a nagyszüleimnél, és azóta minden este bepisiltem. Nem akarom hogy pelenkázzanak.
a szüleim válnak, és anyámék úgy látták jónak hogy amig ezek a dolgok nem zajlanak le, ez a sok dolog, házeladás stb, én legyek a nagyszüleimnél. viszont a baj az, hogy nem tudom miért, de 3 napja vagyok itt, és minden éjszaka valamiért bepisiltem:( nem tudom miért van ez, sosem volt velem még ilyen, viszont ma a nagymamám, lement a patikába és vett egy csomag pelenkát, és azt akarja hogy most este felvegyem, sőt még "segitséget" is akarna ebbe nyujtani, ami plusz megalázás lenne. Én komolyan mondom, inkább kimosom az ágyat, kimosom minden nap, sőt még a pénzemből veszek egy új lepedőt is, csak ne kelljen felvennem ezt a dolgot:"( mit a fenét tegyek??? könyörgöm segitsetek!!!
14/f
Nem tudsz telefonálni az ő telefonjukon anyádnak? Elég ha rácsörögsz, tuti visszahív.
Sajnos a válást általában a gyerek szívja meg. sajnálom
Ha eddig nem pisiltél be akkor ez phszihés dolog és amikor végre rendeződnek a dolgok körülötted helyre fog jönni.Ha a szüleid elválnak akkor mivel te már 14 éves vagy dönthetsz majd kinél szeretnél maradni.Hidd el szeretnek a szüleid téged,csak sajnos váláskor mindig magukkal,a saját gondjaikkal vannak elfoglalva és nem veszik észre milyen sebeket okoznak a gyereknek,csak nagyon kevesen tudnak normálisan elválni,úgy hogy a gyerek kevésbbé sérüljön.
Orvoshoz meg úgy tudsz elmenni,hogy simán elmész a gyerekorvosodhoz rendelési időben,leülsz,megvádor míg sora kerülsz és bemész,elmondod mért vagy itt egyedül,hogy mik a félelemeid,meg hogy már beszéltél erről a nagyszüleiddel is csak nem foglalkoztak vele és elmondod szépen milyen gondjaid vannak és azt is mióta van,és hogy épp válnak a szüleid.
De ez inkább lelki ok,mint hogy betegség lenne.Alvás előtt nem szabadna már innod és el kellene menned pisilni,meg akár szét is vághatod a szatyor úgy nagyobb területű lesz és úgy rakod magad alá.
Nagyszüleidnek meg mond el,neked is nagyon komoly gondjaid vannak,hisz a megszokott életed teljsen felborult és azt se tudod mi lesz veled,ezért kéred őket legyenek elnézőek és hagyjanak magadra,mert te így tudsz kicsit megnyugodni.És hogy valószínűleg a bepisilés is ezért van,a pelenkát meg feletsék el.
Nyugodtan ilyen oldalakra meg írál,mert ha kiírod magadból akkor talán kicsit könnyebb lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!