Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit csináljak? 14 vagyok,3...

Mit csináljak? 14 vagyok,3 napja vagyok a nagyszüleimnél, és azóta minden este bepisiltem. Nem akarom hogy pelenkázzanak.

Figyelt kérdés

a szüleim válnak, és anyámék úgy látták jónak hogy amig ezek a dolgok nem zajlanak le, ez a sok dolog, házeladás stb, én legyek a nagyszüleimnél. viszont a baj az, hogy nem tudom miért, de 3 napja vagyok itt, és minden éjszaka valamiért bepisiltem:( nem tudom miért van ez, sosem volt velem még ilyen, viszont ma a nagymamám, lement a patikába és vett egy csomag pelenkát, és azt akarja hogy most este felvegyem, sőt még "segitséget" is akarna ebbe nyujtani, ami plusz megalázás lenne. Én komolyan mondom, inkább kimosom az ágyat, kimosom minden nap, sőt még a pénzemből veszek egy új lepedőt is, csak ne kelljen felvennem ezt a dolgot:"( mit a fenét tegyek??? könyörgöm segitsetek!!!

14/f

2011. ápr. 8. 18:35
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
bár intézetbe kerülni mégszarabb lehet
2011. ápr. 9. 14:14
 42/60 anonim ***** válasza:

Szerintem lelki eredetű a problémád, de várj még, hogyan változik, ahogy az új helyzeted megszokod.

Estenefelé ne igyál annyit, vegyél egy gumilepedőt, esetleg keltsd fel Magad este pisilni.

Vállald a mosást, a pelenkát pedig határozottan elutasítanám én is.

Kitartást, együtt érzek Veled!

2011. ápr. 9. 18:46
 43/60 anonim ***** válasza:
ez ezer százalék h lelki eredetű...és a szüleid válása az oka... ez gondolom eléggé felzaklatott és így reagál az idegrendszered..van olyan osztálytársam aki mióta elváltak a szülei rondán ír pedig előtte szépen írt...egy haveromnak meg mióta válnak a szülei ekcémája van .. az a fontos h megbeszéld valakivel a dolgot .. és hogy megbírkóz az új helyzettel ésminden rendbe fog jönni
2011. ápr. 9. 21:56
 44/60 anonim ***** válasza:

Végig olvastam mind az 5 oldalt ! jaj !! nagyon elkesedtem

komolyan megkönnyeztem a helyzetet,ha most Budapesten lennék azt mondanám költözz hozzäm,nagyi koru vagyok,

de nagyon messze vagyok onnan

hät nem tud valaki konkrét segitséget nyujtani ??persze a sok jo tanäcs is fontos,de egy kétségbe esett gyereknek

a kezét fogni kell !

annyi helyen kérnek különbözö,föleg pénzbeli,segitséget,

de itt egy gyerek sgélykiältäsäsrol van szo !

(remélem nem egy regényiro jätszik velünk !)

sok oräja nem tudjuk,h mi az äbra !!

kedves Kérdezö Ifju jelentkezz !

2011. ápr. 10. 09:49
 45/60 anonim ***** válasza:

Szüleidnek sikerült elmondanod hogy mit érzel?Nyugodt hangnemben mond el,ha másképp nem megy írd meg nekik.Az ismerőssel is vigyázni kell,mert egyszer találkoztál vele,jó fej volt,de honnan tudod ha ott megjelensz mit fog tenni,hogy fog hozzá állni,hogy megjelentél ott.Nagyon sajnálak,és nem értem meg az ilyen szülőket sem.Elszökni ne szökj,nagyon sok veszély leselkedhet,azt hiszed segíteni akar valaki,mert kedves,de nem lehet tudni hogy mi a valódi szándéka,nem azt mondom mindenkire gyanakodni kell és minidig figyelni,de annyi mindent lehetet azért hallani.

Beszélj a szüleiddel,vagy írj nekik,írd le,nem bírod tovább,a nagyszüleiddel meg a kapcsolatot csökkentd le,csendesen,zavartalanul próbálj ellenni,hogy ne tudjanak beléld kötni.De az elszökés az nem jó megoldás hidd el.

2011. ápr. 10. 11:12
 46/60 anonim ***** válasza:
Hajaj szerintem a srác lelépett, reméljük nincsen semmi baj!De egyébként az ilyen nagyszülőket nem is fogom soha megérteni...pfff....meg talán meg kellett volna kérdezni a gyerektől, hogy szeretne-e odamenni, nem lesz-e baj, és ha a gyerek azt mnodja hogy nem akkro nem. nem két éves hanem 14!!!!Reméljük jelentkezik minnél hamarabb!!!
2011. ápr. 10. 12:06
 47/60 anonim ***** válasza:
Menj haza a nagyiéktól. Ha csak ott van ilyen, akkor ne menj oda, és kész. Legfeljebb megsértődnek.
2011. ápr. 10. 15:06
 48/60 anonim ***** válasza:

Ez a fiu szombat dél ota nem jelentkezett,pedig net

mindenütt van !

csak nehogy egy homi karmaiba kerüljön !

tök szar,hogy képes vagyok aggodni egy ismeretlen gyerek miatt,vagy mi van,ha nem igaz a sztori ?na jo nem ebböl indulok ki,mert komolyan aggodom...!

2011. ápr. 11. 17:46
 49/60 anonim ***** válasza:

Én mondtam neki, hogy ne szökjön el, van más megoldás, de ő inkább az érzelmei alapján döntött, ért7ő módon, de irracionálisan. Így aztán nem is csoda, ha mindenki aggódik érte... S:-s

Pedig le7 meg tudtuk volna oldani okosabb módon is. Ehelyett inkább elbújdosik és tényleg baj, hogy nem ír. Reméljük, jól van...

Az is baj, hogy semmit nem tudunk róla, így esélyünk sincs segíteni neki, csak, ha "visszatér" ide (már, ha egyáltalán visszatér ide... dO.ob )

EE

2011. ápr. 11. 19:51
 50/60 anonim ***** válasza:
Nem értem, min aggódtok, biztos hazament a nagyszülőktől, és kész.
2011. ápr. 11. 19:53
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!