Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nehezen ürülő vizelet?

Nehezen ürülő vizelet?

Figyelt kérdés
A probléma, hogy nehezen ürül ki a vizeletem, már több éve fennáll. Tudom, hogy a férfiaknál az utolsó csepp gyakran a gatyában landol, de nálam nem csupán egy-két cseppről van szó, hanem mindig ki kell nyomkodnom, és wc-papírral is le kell törölnöm. Körülbelül négy éve jelentkezett ez a probléma, és amikor orvosnál voltam, vizeletmintát vettek, ami pozitív lett. Az orvos azt mondta, hogy ez teljesen normális eset, de én még mindig úgy érzem, hogy nem az. Csak 16 éves vagyok, és nem tudom, mit tehetnék. Ha valaki hasonló problémával küzdött vagy küzd, és tudna tippeket adni?Azt nagyon megköszönném!

ma 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Te korodban furcsa, mert ez általában közép- és időskorú pasik prosztatamegnagyobbodásának a jele szokott lenni. Mondjuk fiatal vagy, de egy prosztata tapintás kellene, hogy ezt ki lehessen zárni.
ma 13:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mire lett pozitív a vizelet minta??
ma 13:15
 3/4 Senior Séf ***** válasza:
47%
Ennyi idősen a húgyútban elakadt kőre tippelnék.
ma 17:15
 4/4 anonim ***** válasza:
56%
3. 12 évesen milyen kő??? De még 16 évesen is nagyon hihetetlen lenne ha köve lenne.
ma 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!