Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 23 éves vagyok jelenleg és kb...

23 éves vagyok jelenleg és kb 20-21 éves korom óta kezdődött a kopaszkodás. Mostanra már oda jutott, hogy szinte alig van hajam a fejtetőn. Nincs baj a pajzsmiriggyel(állítólag a vérképekből), hormonproblémám sem lehetnek. Ennyi volt?

Figyelt kérdés
Mi tévő legyek szerintetek? Normális ez vagy próbáljak ki valami egészen más dolgot?

tegnap 23:00
 1/6 anonim válasza:
100%
Családodban mi a helyzet ezzel a dologgal? Lehet, hogy örökölted a hajlamot. Bár 20-21 éves korban még így is korainak tűnik nekem. Stresszel hogy állsz?
tegnap 23:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Én 32 évesen már láthatóan kopaszodom, apám teljesen rendben van szóval egyéni oka lehet. Vannak megfelelő vizsgálatok erre én is egy hasonlót fogok csináltatni. Nem olcsó, de sajnos már mindennek ára van.
ma 00:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha egészségesek az értékeid, akkor sajnos csak nem nyertél a genetikai lottón. Apukám pl 17-18 éves kora óta kopaszodott.
ma 01:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Ennyi volt. Borotva, és alakítsd ki kopaszon az új stílusod, hozd ki abból a legjobbat, ami van.
ma 08:21
 5/6 A kérdező kommentje:
1/4 Apám későn kezdett. 40 éves korában. Stressz pedig szinte semmi. Rém nyugodt ember vagyok.
ma 10:43
 6/6 A kérdező kommentje:
2/5 Valóban vannak. Csak úgy gondoltam ha költők rengeteget pénzt a vizsgálatra utánna pedig a megoldásra kellene költeni. Ami egy megoldás van, a hajbeültetés ami legalább 800 ezer forint, és egy napos kezelés.
ma 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!