23 éves vagyok jelenleg és kb 20-21 éves korom óta kezdődött a kopaszkodás. Mostanra már oda jutott, hogy szinte alig van hajam a fejtetőn. Nincs baj a pajzsmiriggyel(állítólag a vérképekből), hormonproblémám sem lehetnek. Ennyi volt?
Figyelt kérdés
Mi tévő legyek szerintetek? Normális ez vagy próbáljak ki valami egészen más dolgot?tegnap 23:00
1/6 anonim válasza:
Családodban mi a helyzet ezzel a dologgal? Lehet, hogy örökölted a hajlamot. Bár 20-21 éves korban még így is korainak tűnik nekem. Stresszel hogy állsz?
2/6 anonim 

válasza:

Én 32 évesen már láthatóan kopaszodom, apám teljesen rendben van szóval egyéni oka lehet. Vannak megfelelő vizsgálatok erre én is egy hasonlót fogok csináltatni. Nem olcsó, de sajnos már mindennek ára van.
3/6 anonim 

válasza:

Ha egészségesek az értékeid, akkor sajnos csak nem nyertél a genetikai lottón. Apukám pl 17-18 éves kora óta kopaszodott.
4/6 anonim 

válasza:

Ennyi volt. Borotva, és alakítsd ki kopaszon az új stílusod, hozd ki abból a legjobbat, ami van.
5/6 A kérdező kommentje:
1/4 Apám későn kezdett. 40 éves korában. Stressz pedig szinte semmi. Rém nyugodt ember vagyok.
ma 10:43
6/6 A kérdező kommentje:
2/5 Valóban vannak. Csak úgy gondoltam ha költők rengeteget pénzt a vizsgálatra utánna pedig a megoldásra kellene költeni. Ami egy megoldás van, a hajbeültetés ami legalább 800 ezer forint, és egy napos kezelés.
ma 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!