Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A bal herémen megjelent egy...

A bal herémen megjelent egy nagyon pici fájdalmas valami, mi lehet az?

Figyelt kérdés
Úgy kb egy hete megjelent a bal herémnek a felületén egy nagyon pici kis pötty féleség, mákszem méretű, mintha egy kis pattanás lenne, és ha megérintem, vagy bármi hozzáér az nagyon kellemetlen, fájdalmas érzéssel jár. Egyébként egészen fiatal vagyok, ha ez számít. A herém felülete teljesen sima, csak ez a mákszem méretű kis dolog van rajta. A fájdalom amúgy csökkent az elmúlt pár napban, de ha hozzáérek még mindig szörnyű. Azoknak a válaszára lennék kíváncsi, akiknek van ehhez hasonló tapasztalatuk és tudják esetleg, hogy mi ez. Ha szükséges, elmegyek orvoshoz persze, de azért kíváncsi vagyok mások tapasztalataira is.

ma 17:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha a herezacskón van akkor faggyúmirigy, szőrtüsző is lehet. Ha herezacskón belül konkrétan a herén és nem a herezacskóban, és kemény is akkor nagyon gyorsan menj urologushoz, mert daganat is lehet. Ha a herezacskón belül és nem a herével együtt mozog akkor ciszta is lehet.

Bár mondjuk lokációt nem mondtál, hogy pontosan mely részén van és mivel fiatal vagy ezért akár a mellékherédnél is kitalogathattál valamit.

Látatlanban ennyiből nehéz

ma 18:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Képet küldj róla.
ma 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!