Nagyon félek hogy rákos vagyok! Mit tegyek?
Olvasgattam a neten egy kicsit és hát...rátaláltam a rák 5 figyelmeztető jelére.Rákattintottam és hát van egy pár tünetem:
fejfájás:Hát néha fáj a fejem de annyira is szokott hogy a nem tudok aludni de a fájdalom csillapító segít.
Szédülés,hányás:Hát néha szoktam szédülni és szokott hányingerem lenni de sosem hányok.
Látászavarok:Nekem szokott olyan lenni hogy ilyen homályos függönyszerű valamit látok (amúgy szemüveges vagyok)
Epilepsziás roham,személyiségzavar:nincs
Bénulás:nincs
kérlek titeket hogy értelmes válaszokat írjátok mert ez fontos nekem!
11/L
Jártam😂
Nagyon bátor 11 éves vagy hogy csak így beszólogatsz az idősebbeknek
Van egy módja, hogy megtudd
Ha sikerül, akkor van rá esély hogy tüdőrákod van :c
1. Guggolj le, boka összezár
2. Lihegj erőteljesen, próbáld meg gyorsan, minél több levegőt beszívva és kifújva - 30x
3. Vegyél egy nagy levegőt, amennyit csak tudsz, tartsd bent minél tovább - próbáld meg a 30-at elérni
4. Fújd ki az összes levegőt amit lehet, és gyorsan térj át az 5 lépésre-
5. Szükséged lesz egy tükörre. Öleld át magad a mellkasod körül, igyekezz hogy a két kézfejed a hátadnál minél közelebb érjen egymáshoz. Ha a két tenyered között egy tenyérnyi távolság van, akkor semmi baj. Ha nagyobb, akkor valami lehet a tüdőddel :/
Ha nem jutsz el az 5. lépés végéig, akkor a teszt sikertelen lesz, nem lehet tudni hogy beteg vagy-e vagy sem.
Remélem nincs semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!