Nagyon félek hogy rákos vagyok! Mit tegyek?
Olvasgattam a neten egy kicsit és hát...rátaláltam a rák 5 figyelmeztető jelére.Rákattintottam és hát van egy pár tünetem:
fejfájás:Hát néha fáj a fejem de annyira is szokott hogy a nem tudok aludni de a fájdalom csillapító segít.
Szédülés,hányás:Hát néha szoktam szédülni és szokott hányingerem lenni de sosem hányok.
Látászavarok:Nekem szokott olyan lenni hogy ilyen homályos függönyszerű valamit látok (amúgy szemüveges vagyok)
Epilepsziás roham,személyiségzavar:nincs
Bénulás:nincs
kérlek titeket hogy értelmes válaszokat írjátok mert ez fontos nekem!
11/L
A net átok és áldás is egyben. Neked az első jutott.
11 évesen inkább a világot ismerd meg neten keresztül és ne a betegségekkel foglalkozz.
Tuti rakos vagy!4!4!
En azt ovastam a neten hogy ha lajkolok egy kepet akkor hamarosan az ország miniszterelnoke leszek
Mar erzem hogy en fogom iranyitani az orszagot😂😂😂
Mennyi hulye hiszekeny ember van,11 évesem inkabb keszulj az iskolaba
Szédülés, hányás, látászavar okozója lehet sima migrén vagy enyhébb frontérzékenység.
11 évesen ritkán lesznek rákosak az emberek, bár nem kizárt.
Nem érdemes túl sokat olvasgatni a neten, mert sok marhaságot is írnak, és a végén még hipochonder leszel (aki beképzel magának betegségeket).
De amúgy az okosok szerint egyrészt genetika, másrészt táplálkozás kérdése, hogy rákos leszel-e. Vannak / voltak rákos betegségben szenvedők a családodban, felmenőid között?
Nem vagy rákos. Ha egyszer 5 fontos tünet van, akkor 3 meglévő nem elég. Olyan ez, mint a bableves. Megvan, hogy mi kell bele. Ha egy fontos összetevő hiányzik, akkor az nem lesz bableves.
Jut eszembe: milyen rákra gyanakszol? Mert van vagy ezerféle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!