Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Rákos vagyok? Nagyon félek.

Rákos vagyok? Nagyon félek.

Figyelt kérdés

Bal oldalt a nyakamnal megvan duzzadva egy nyirokcsomó , anyukam megtapogatta és szerinte semmi, de én érzem, azt mondta ott a mandulát is lehet erezni, de akkor a jobb oldalt miért nem??+ A nyelvgyoknel baloldalt van egy megnagyobbodott izlelobimo (????) Ijesztő ez az egybeesés , nagyon félek. Anyukam szerint csak hipochonder vagyok, és ebben van igazság, de ezek kitapintható és szemmel látható dolgok .

17/L

2016. szept. 22. 11:22
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Amúgy van rossz fogam amivel kezelésre jarok (ezt a nyirokcsomó miatt írom)
2016. szept. 22. 11:24
 2/12 A kérdező kommentje:
Szerintem látható is hogy meg van nagyobbodva, masok szerint nem... de akkor én miért látom? Nagyon felek
2016. szept. 22. 12:12
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha van rossz fogad, kor attól meg lehetnek duzzadva nyirokcsomók a nyakadon, még fájdalmas is lehet, nekem is az volt. Egyébként most megnéztem a mandulámat és nekem is nagyobb a baloldali, kívülről jobban érezni, mint a másikat.

Anyukádnak valószínű igaza van, hipochonder lehetsz. Ízlelőbimbóidat minek nézegeted? Ha nagyon zavar, akkor mutasd majd meg a fogorvosodnak, de biztosan nincs semmi gond, nemhogy rák.

2016. szept. 22. 15:26
 4/12 anonim ***** válasza:
Szia. Pont nekem is be van dagadva. egy hete. Ma voltam vele orvosnal en is ettol feltem. Azt mondta kicsit piros a torkom az huzodhatott ra. Nekem is van rossz fogam. En reggel meg be is voltam rekedve. Feltem en is ettol amitol te. Menj el az orvoshoz es megnyukszol biztos. Nekem irt ra fajdalom es gyuladascsokentot.
2016. szept. 22. 16:24
 5/12 anonim ***** válasza:

"azt mondta ott a mandulát is lehet erezni, de akkor a jobb oldalt miért nem??"

Mert olyan is van, hogy csak az egyik oldali duzzad meg. Nem volt még olyan, hogy csak az egyik oldalon fájt a mandulád? Nekem volt.

Nyugi!!!

2016. szept. 24. 21:21
 6/12 anonim ***** válasza:

"A nyelvgyoknel baloldalt van egy megnagyobbodott izlelobimo (????)"

Fehér?

2016. szept. 25. 08:03
 7/12 A kérdező kommentje:
Kicsit fehéres, de majdnem egyszínű a borommel, a másik oldalon is van csak azok kisebbek, nem nagyon dudorodnak kj
2016. szept. 25. 12:46
 8/12 A kérdező kommentje:
Ki*
2016. szept. 25. 12:46
 9/12 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyemi...elvileg ez normális, csak azt nem értem, hogy bal oldalt miért feltűnő, jobb oldalt pedig miért látszik alig?

2016. szept. 25. 13:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem valami fehér kis dudorka volt egyszer. A gégész azt mondta, hogy ki kell venni a manduláimat, és ugyanazzal a lendülettel már adta volna az időpontot a műtétre. Én meg mondtam, hogy előbb alszom rá egyet. Azóta is megvannak a manduláim, és azóta se volt velük semmi gond. Mondjuk vigyázok is, hogy ne igyak hideget.

Ne izguljál! És menj el a gégészetre holnap, ha mégis izgulsz.

2016. szept. 25. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!