Sos! Rákos vagyok? Nagyon félek!
Figyelt kérdés
Volt egy elég sötét színű anyajegyem, a napokban észrevettem, hogy a közepe kissé kivilágosodott és enyhén domború is (bár talán mindig is az volt, ezt nem tudom). Nagyon nagyon megijedtem, ha ez rosszindulatú mennyi az esély az áttétekre? Hétfőn elmegyek bőrgyógyászhoz, de addig muszáj volt megkérdeznem, mert rettegek, ahogy megláttam és olvasgattam róla már pánikrohamot kaptam, nem tudom,hogy bírom ki hétfőig. Úgy hallottam bőrgyógyászatra nem kell beutaló. Ez igaz? Vagy először inkább a háziorvoshoz menjek?2017. febr. 10. 19:28
1/9 anonim válasza:
Ha nagyon aggódsz akkor nézesd meg háziorvossal.😊
2/9 anonim válasza:
nem kell megijedni. a rákosodó anyajegy amúgysem ilyen.
3/9 A kérdező kommentje:
De azt olvastam, hogy ha a színe megváltozik (akár világosodik, akár sötétedik), akkor az lehet rosszindulatú elváltozás, sőt egy oldalon még azt is írták, hogy a világosodó anyajegy tuti rosszindulatú. Megnézetem, de hétvégén nem tudok hova menni :(
2017. febr. 10. 19:44
4/9 A kérdező kommentje:
Meg azt is olvastam, hogy a sötétebb anyajegyek a veszélyesebbek és ez pont az (volt) :(
2017. febr. 10. 19:47
5/9 anonim válasza:
Ne aggódj!
Én ezért szoktam le a netes-öndiagnózisról pár éve, mert gyakorlatilag hetente diagnosztizáltam magamon halálos betegségeket.
A dokik már röhögtek amikor megláttak.
Nézesd meg, hogy megnyugodj, de temesd magad előre!
Egyébként hétvégén is elmehetsz egy ügyeletre.
6/9 A kérdező kommentje:
Remek, most néztem meg és csütörtökön van csak rendesen rendelés.
2017. febr. 10. 20:15
7/9 anonim válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz minél hamarabb, nézesd meg!
De ne aggódj, időben észrevetted, szóval max leműtik, és aztán semmi bajod nem lesz.
8/9 anonim válasza:
Nem kell beutaló, de időpontot kell kérni, ez némely bőrgyógyászaton 1-2 hét is lehet.
9/9 Yabu válasza:
Nyugodj meg, nem azon a két héten fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!