Hipochonder vagyok kitaláltam ha testvérem fog születni meg fogok halni és most kiderült hogy apukám felesége (nem az anyukám) terhes. Ez előjele annak hogy rákos leszek vagy azért van hogy ennyire hülyeségeket találok ki mert nagyon félek tőle?
Figyelt kérdés
meg a csillag jegyem szobrát a rákot és attól félweka legjobban2009. jan. 25. 19:59
1/8 anonim válasza:
Nem, ez annak az előjele, hogy hülye vagy :-)
2/8 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólóval!:D
Te tényleg nagyon hülye vagy!!!!!!!!!!!
3/8 anonim válasza:
Ha bemagyarázod magadnak hogy beteg vagy előbb utóbb az leszel. Szerintem hülyeség amit itt kitaláltál, felejtsd el, örülj hogy egészséges vagy. Valószínűleg nem attól leszel rákos hogy egy vadidegen ember terhes lesz.
4/8 anonim válasza:
Attól hipochonder valaki, hogy nem tudja, hogy a betegsége nem is igazi, csak bebeszéli magának. Tehát ha te azt mondod magadról, hogy hipochonder vagy, az pont arra bizonyíték, hogy nem vagy az... Ez inkább valami feltűnési viszketegség, hogy te akarsz lenni a középpontban, ha máshogy nem megy, hát kitalálsz valamit. Méghozzá nagyon is az eszeddel, nem pedig lelki nyavalya miatt. Hisz határozottan tudod, hogy hülyeséget csinálsz...
5/8 anonim válasza:
Mért lennél rákos? Magyarázd már az összefüggést! Olyan kis butuska vagy! :)
6/8 anonim válasza:
hány éves vagy , hogy ilyen marhaságokat találgatsz?
7/8 anonim válasza:
...nem érdekli a téma!
Nem válaszol!:D
Csak figyelemfelkeltésből csinálja, kis buta!
8/8 anonim válasza:
Ez nem igaz, en eleg komoly hipochondriaval szenvedek, es hiaba tudom, akkor is ugyanugy elhiszem, hogy beteg vagyok, ugyanugy minden betegseget bekepzelek,nagyon komoly stressz es panik hatasa alatt vagyok a nap huszonnegy orajaban:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!